Προς το περιεχόμενο

Eizo Flexscan L550

EJ_Gova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση για την L550 της οποίας είμαι κάτοχος. Παρατήρησα ένα μπλέ pixel στο αριστερό μέρος από το κέντρο της οθόνης το οποίο είναι ορατό με μαύρο κυρίως background. Το καλώδιο είναι dvi, δοκίμασα να το αλλάξω με το αναλογικό και ως εκ θαύματος το πρόβλημα εξαφανίστηκε! είναι δυνατον; Δεν είχα πολύ χρόνο να παίξω περαιτέρω, ούτε μου είναι πολύ ενοχλητικό, μου έκανε όμως πολύ εντύπωση... Υπάρχει περίπτωση να φταίει το dvi καλώδιο ; Εγω προσωπικά δεν το βρίσκω απίθανο.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορείς να το ελέγξεις με κάποιο πρόγγραμα για την υποψία σου περί καμμένου pixel

-Από εκεί και πέρα ,μπορεί να έχει στραβώσει κάποιο δοντάκι στο βύσμα DVI ,είτε η έξοδος της κάρτας γραφικών να μην είναι συμβατή με την είσοδο της οθόνης σου,άσχετα αν δούλευε κάποια στιγμή.

Δημοσ.

λοιπόν, το δοκίμασα και δεν εμφανίζεται πλέον το καμμένο pixel (ευτυχώς!) Η πλάκα είναι ότι ξαναέβαλα το dvi και το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται! μάλλον ήταν προβληματικό το καλώδιο και "έστρωσε" με το βάλε-βγάλε...

Δημοσ.

Eixa tin F35 gia 8 xronia kai den epathe tipota kai otan ekana anavathmisi pira tin L750.

Eizo for life.

An thes na koitakseis omws gia kati allo i ViewSonic einai episisi poli kales.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...