Προς το περιεχόμενο

Eizo Flexscan L550

EJ_Gova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ej_gova to xsereis oti oi TFT einai ligo perierges stin gonia theasis kai to kalitero einai na ise sto kentro . i l550 kai emena skotiniazei oti tin vlepo apo kato ' date='vasika emena ginete pio ble epidi exo thermokrasia 9300k . as mas pei o giannis_platano an otan vlepeis apo kato tis eizo skotiniazoun se sxesi me tis alle pleures .

kaloriziki gianni ! ! ![/quote']

Ευχαριστω.Σχεδον ακουμπησα το κεφαλι μου στο πατωμα αλλα δεν ειδα κατι τετοιο για σκοτεινιασμα... :-( :-(

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ego den tha eperna eizo gia ton poli aplo logo apo oti blepo logo timis tha itin pantrefties tin othoni(7 xtonia 15 intses othoni eisai iroas).pare mia 19 na boreis na tin alakseis se dio tria xronia (na tin poulisi) otan tha exoun beltiothei arketa oi tft (i exei bgei kati allo).tis othones ontos tis kratame poli alla oxi kai tooooooooso poli.

Δημοσ.
Ευχαριστω.Σχεδον ακουμπησα το κεφαλι μου στο πατωμα αλλα δεν ειδα κατι τετοιο για σκοτεινιασμα... :-( :-(

Γιαννη δεν εχεις προβλημα με τις γωνιες γιατι η L557 «φοραει» PVA panel και η L565 S-IPS panel, οποτε αυτες δεν εχουν προβλημα με τις γωνιες θεασης.

Η L550 του EXSARXEIA_CITY, εχει ΤΝ panel οποτε ειναι λογικο να εχει προβλημα με τις γωνιες.

Δεν ειναι ολες οι οθονες ιδιες αφου εχουν διαφορετικης τεχνολογιας panel, με διαφορετικα πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα η καθεμια.

Δημοσ.
ego den tha eperna eizo gia ton poli aplo logo apo oti blepo logo timis tha itin pantrefties tin othoni(7 xtonia 15 intses othoni eisai iroas).pare mia 19 na boreis na tin alakseis se dio tria xronia (na tin poulisi) otan tha exoun beltiothei arketa oi tft (i exei bgei kati allo).tis othones ontos tis kratame poli alla oxi kai tooooooooso poli.

Κι εγω αυτο ελεγα, μεχρι που εβαλα στο γραφειο μου μια ΕΙΖΟ (L768K) ;)

P.S: Sorry για το διπλο post..

Δημοσ.

Και κάτι άλλο Exsarheia_city: Κατάφερες να την στηρίξεις τελείως κάθετα?Εγώ σκέφτηκα να βάλω κάτι από κάτω(πίσω βασικά).

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι εμφανίστηκε πριν από λίγο. Είναι δυνατόν να το προκάλεσα εγώ??Φαίνεται πάνω σε άσπρο φόντο μόνο.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΙΟ!!!!

Δημοσ.

Δεν ειναι δυνατον να το προκαλεσες εσυ. Απλα τυχαινει...

Ιταλια παντως η ΕΙΖΟ δεν εχει 0 pixel. Αν δεν στην αλλαζουν και δεν ειναι στο κεντρο, προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι. Με την προηγουμενη οθονη ειχα κι εγω ενα κατω δεξια, αλλα δε με ενοχλουσε καθολου.

Δημοσ.

Κι εμένα δε με ενοχλεί.Πρέπει να είναι πολύ φωτεινό το φόντο για να φανεί και στην αριστερή περιοχή της οθόνης,όχι κέντρο.Εξάλλου νομίζω ότι δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της Eizo στην Ελλάδα.Έτσι δεν είναι?Αν κάποιος ξέρει ότι υπάρχει ας μου στείλει το τηλέφωνό της.

Δημοσ.
Κι εμένα δε με ενοχλεί.Πρέπει να είναι πολύ φωτεινό το φόντο για να φανεί και στην αριστερή περιοχή της οθόνης,όχι κέντρο.Εξάλλου νομίζω ότι δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της Eizo στην Ελλάδα.Έτσι δεν είναι?Αν κάποιος ξέρει ότι υπάρχει ας μου στείλει το τηλέφωνό της.

210-2323500 8) 8)

Δημοσ.

Εχω δεί eizo με 1 καμμένο pixel και είπα.. οχι ρε γμτ. τόσα λεφτά και να σου έχει καμμένο pixel :( .. Mόνο η LG Νομίζω ότι γυρίζει πίσω με 1 ? παρόλα αυτά .. ήταν πολύ ξεκούραστη...!! Όπως και μια sony που είδα.. !!

Δημοσ.

An den yparxei episimi antproswpeia sthn Ellada tote egw pou douleyw? Ti parapliroforish einai ayti pou yparxei stin ellada.

Pare thl kai 8a se eksyphreysoume.

Episis gia kapoious filous parapanw pou paraponountai gia tis gwnies 8easis h L550 exei mia option bash sthriksis i opoia epitrepei sthn o8oni na kanei kinhsh ka8'ypsos,deksia-aristera,klish panw-katw kai pivot.(den einai poly akibi)

PS:5 xronia warranty sta hlektronika meri, 3 xronia gia to panel. 0 pixel

Δημοσ.

PS:5 xronia warranty sta hlektronika meri' date=' 3 xronia gia to panel. 0 pixel[/quote']

Αυτο απο ποτε ισχυει ??? Εκτος την L557 εχω και μια L565 που κοντευει διετια.Ισχυει και για αυτη ????Σε ευχαριστω. :smile: :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...