EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 a ! kai pare oposdipote kalodio DVI ,gia na tin sindeseis psifiaka .mesa sto kouti den exei . 5 euro exei peripou .
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 http://www.eizo.com/support/warranty/5year.aspThe warranty period for the LCD panel and backlight is limited to three (3) years from the date of purchase. Αυτο ισχυει και για πιο παλιες αγορες ???? Εχω την L565 δυο χρονια περιπου.Εχει αλλα τρια εγγυηση ??? :?: :?: :?:
EJ_Gova Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 a ! kai pare oposdipote kalodio DVI ' date='gia na tin sindeseis psifiaka .mesa sto kouti den exei . 5 euro exei peripou .[/quote'] Δυστυχώς η κάρτα γραφικών μου δεν υποστηρίζει dvi.Όταν αλλάξω και κάρτα(σύντομα ελπίζω!), θα πάρω.
gto234 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Κοίτα να δείς...ήμουνα στο ίδιο δήλειμμα πρίν κατι μήνες.Μεταξύ των eizo l550 και της lg 1730S πρότιμισα την LG λόγω 12ms και τιμής.Τότε οι οθόνες κάνανε περίπου τα ίδια λεφτά.440 η LG, 480 η eizo.Τώρα η eizo κάνει 430κατι και η lg έχει πέσει στα 300κατι!Περιττό να πώ ότι το έχω μετανιώσει που δεν πήρα eizo...
akatanohtos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 eizo file kai tpt allo exo sthn doyleia mia l355 15ara edo kai 5 xronai douleuei apisteytes ores kai den exei pathei tipota
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Αυτο ισχυει και για πιο παλιες αγορες ???? Εχω την L565 δυο χρονια περιπου.Εχει αλλα τρια εγγυηση ??? :?: :?: :?: mallon isxyei kai gia sena . 5 xronia einai i egiish gia ola ektos apo to panel kai to backlight pou einai ta simantikotera .epikinonise me tin eizo meso tel. i email na rotiseis . http://www.eizo.com/support/warranty/5year.asp >> to vrisko ligo perdemeno, opios xserei kala aglika as exsigisei .
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 mallon isxyei kai gia sena . 5 xronia einai i egiish gia ola ektos apo to panel kai to backlight pou einai ta simantikotera .epikinonise me tin eizo meso tel. i email na rotiseis . http://www.eizo.com/support/warranty/5year.asp >> to vrisko ligo perdemeno' date=' opios xserei kala aglika as exsigisei .[/quote'] Ευχαριστω...Εστειλα email και στην cosmodata που την ειχα παρει.Για να δουμε...Θα ξερουν ????Μαλλον απιθανο !!!! Χιλια ευροπουλα ειχα ακουμπησει τον Απριλιο του 2003 !!!:oops: :oops:
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Ευχαριστω...Εστειλα email και στην cosmodata που την ειχα παρει.Για να δουμε...Θα ξερουν ????Μαλλον απιθανο !!!! Χιλια ευροπουλα ειχα ακουμπησει τον Απριλιο του 2003 !!!:oops: :oops: Η απαντηση που πηρα και νομιζω ενδιαφερει ειναι η εξης : Aγαπητε Κε Τα μοντελα των οθονων που δουλευουν απο τον 9ο του 2005 και μετα εχουν 5ετη εγγυηση. Για την πολιτικη της εγγυσης που αφορα τα προηγουμενα μοντελα μπορειτε να ενημερωθηται απο την αντιπροσωπεια στο τηλεφωνο 210-2323500. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ COSMODATA WEB SALES Μαλλον αντι για 9ο 2004 εγραψαν 9/2005
EJ_Gova Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 ΤΗΝ ΠΗΡΑ!!!!Είναι ΑΨΟΓΗ!!EIZO RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!Κι επίσης, e-shop rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!Τρομερή ταχύτητα αποστολής!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 emena grafei oti exei egiish 5 xronia alla gia to panel -backlight 3 xronia . ine ligo berdemena ta pragmata . emena me apasxolei na exei 5 xronia to panel -backlight Ej_Gova,kaloriziki kales maties :) xserei kaneis pio panel exei i l550 ?
dcis77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Welcome to the EIZO Club! Καλορίζικη να είναι EJ GOVA!
EJ_Gova Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Ευχαριστώ αλλά είμαι εδώ και καιρό στο Eizo Club!!Έχω την F35 εδώ και 7 χρόνια!!!EIZO FOREVER!!!
EJ_Gova Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά θέλω να θέσω ένα ερώτημα.Η L550 είναι κορυφαία όταν την βλέπεις πρόσωπο με πρόσωπο , καθώς κι απ'όσες μοίρες αριστερά ή δεξιά την κοιτάξεις. Το πρόβλημα είναι η κάθετη γωνία. Επειδή την έχω σε γραφείο κι έχω μαξιλάρια στο πάτωμα, παρατήρησα ότι είναι αδύνατο να παρακολουθήσεις. Σκοτεινιάζει πολύ. Ακόμη και με απενεργοποιημένο τον αυτόματο προσαρμογέα φωτεινότητας και Brightness στο full πάλι φαίνεται πολύ σκοτεινή.Αυτό είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλες τις LCD? Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Πηρα κι εγω την 557 να την κανω ζευγαρι με την 565 που ειδη ειχα... :-o :-o :-o Καλοριζικη μου !!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 ej_gova to xsereis oti oi TFT einai ligo perierges stin gonia theasis kai to kalitero einai na ise sto kentro . i l550 kai emena skotiniazei oti tin vlepo apo kato ,vasika emena ginete pio ble epidi exo thermokrasia 9300k . as mas pei o giannis_platano an otan vlepeis apo kato tis eizo skotiniazoun se sxesi me tis alle pleures . kaloriziki gianni ! ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.