Προς το περιεχόμενο

Eizo Flexscan L550

EJ_Gova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.eizo.com/support/warranty/5year.asp

The warranty period for the LCD panel and backlight is limited to three (3) years from the date of purchase.

Αυτο ισχυει και για πιο παλιες αγορες ???? Εχω την L565 δυο χρονια περιπου.Εχει αλλα τρια εγγυηση ??? :?: :?: :?:

Δημοσ.
a ! kai pare oposdipote kalodio DVI ' date='gia na tin sindeseis psifiaka .mesa sto kouti den exei .

5 euro exei peripou .[/quote']

Δυστυχώς η κάρτα γραφικών μου δεν υποστηρίζει dvi.Όταν αλλάξω και κάρτα(σύντομα ελπίζω!), θα πάρω.

Δημοσ.

Κοίτα να δείς...ήμουνα στο ίδιο δήλειμμα πρίν κατι μήνες.Μεταξύ των eizo l550 και της lg 1730S πρότιμισα την LG λόγω 12ms και τιμής.Τότε οι οθόνες κάνανε περίπου τα ίδια λεφτά.440 η LG, 480 η eizo.Τώρα η eizo κάνει 430κατι και η lg έχει πέσει στα 300κατι!Περιττό να πώ ότι το έχω μετανιώσει που δεν πήρα eizo...

Δημοσ.
Αυτο ισχυει και για πιο παλιες αγορες ???? Εχω την L565 δυο χρονια περιπου.Εχει αλλα τρια εγγυηση ??? :?: :?: :?:

mallon isxyei kai gia sena . 5 xronia einai i egiish gia ola ektos apo to panel kai to backlight pou einai ta simantikotera .epikinonise me tin eizo meso tel. i email na rotiseis .

http://www.eizo.com/support/warranty/5year.asp >> to vrisko ligo perdemeno, opios xserei kala aglika as exsigisei .

Δημοσ.
mallon isxyei kai gia sena . 5 xronia einai i egiish gia ola ektos apo to panel kai to backlight pou einai ta simantikotera .epikinonise me tin eizo meso tel. i email na rotiseis .

http://www.eizo.com/support/warranty/5year.asp >> to vrisko ligo perdemeno' date=' opios xserei kala aglika as exsigisei .[/quote']

Ευχαριστω...Εστειλα email και στην cosmodata που την ειχα παρει.Για να δουμε...Θα ξερουν ????Μαλλον απιθανο !!!! Χιλια ευροπουλα ειχα ακουμπησει τον Απριλιο του 2003 !!!:oops: :oops:

Δημοσ.
Ευχαριστω...Εστειλα email και στην cosmodata που την ειχα παρει.Για να δουμε...Θα ξερουν ????Μαλλον απιθανο !!!! Χιλια ευροπουλα ειχα ακουμπησει τον Απριλιο του 2003 !!!:oops: :oops:

Η απαντηση που πηρα και νομιζω ενδιαφερει ειναι η εξης :

Aγαπητε Κε

Τα μοντελα των οθονων που δουλευουν απο τον 9ο του 2005 και μετα εχουν 5ετη εγγυηση.

Για την πολιτικη της εγγυσης που αφορα τα προηγουμενα μοντελα μπορειτε να ενημερωθηται απο την αντιπροσωπεια στο τηλεφωνο

210-2323500.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

COSMODATA

WEB SALES

Μαλλον αντι για 9ο 2004 εγραψαν 9/2005

Δημοσ.

ΤΗΝ ΠΗΡΑ!!!!Είναι ΑΨΟΓΗ!!EIZO RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!Κι επίσης, e-shop rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!Τρομερή ταχύτητα αποστολής!

Δημοσ.

emena grafei oti exei egiish 5 xronia alla gia to panel -backlight 3 xronia . ine ligo berdemena ta pragmata . emena me apasxolei na exei 5 xronia to panel -backlight

Ej_Gova,kaloriziki kales maties :) :)

xserei kaneis pio panel exei i l550 ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θέλω να θέσω ένα ερώτημα.Η L550 είναι κορυφαία όταν την βλέπεις πρόσωπο με πρόσωπο , καθώς κι απ'όσες μοίρες αριστερά ή δεξιά την κοιτάξεις. Το πρόβλημα είναι η κάθετη γωνία. Επειδή την έχω σε γραφείο κι έχω μαξιλάρια στο πάτωμα, παρατήρησα ότι είναι αδύνατο να παρακολουθήσεις. Σκοτεινιάζει πολύ. Ακόμη και με απενεργοποιημένο τον αυτόματο προσαρμογέα φωτεινότητας και Brightness στο full πάλι φαίνεται πολύ σκοτεινή.Αυτό είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλες τις LCD? Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω?

Δημοσ.

ej_gova to xsereis oti oi TFT einai ligo perierges stin gonia theasis kai to kalitero einai na ise sto kentro . i l550 kai emena skotiniazei oti tin vlepo apo kato ,vasika emena ginete pio ble epidi exo thermokrasia 9300k . as mas pei o giannis_platano an otan vlepeis apo kato tis eizo skotiniazoun se sxesi me tis alle pleures .

kaloriziki gianni ! ! !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...