Προς το περιεχόμενο

Eizo Flexscan L550

EJ_Gova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά θέλω να πάρω την EIZO Flexscan L550 17" TFT (459 ευρώ)!!Αλλά μήπως είναι καλύτερα να πάρω μια 19άρα άλλης εταιρίας, που θα μου βγεί στην ίδια τιμή; Να πώ την αλήθεια όμως είμαι πολύ κολλημένος με EIZO. Πάντα EIZO είχα και είναι κορυφή!!Τι λέτε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Κοίτα Eizo σημαίνει κορυφή! Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση σου θα αγόραζα μια 19'. Πάντως αν θες αξιοπιστία και ποιότητα μην ξεφύγεις από eizo, sony, LG, samsung.

Μάλλον θα πάρω την Eizo!7 χρόνια είχα 15" Eizo F35 Crt και μ'έβγαλε ασπροπρόσωπο!Ακόμη δουλεύει μια χαρά!Αλλά ήρθε ο καιρός να μεγαλώσω λίγο τις ίντσες!Όχι πολύ όμως,γιατί μάλλον θα προτιμήσω την αξιοπιστία!!

οι μεγαλες διαφορες ηταν στις Crt που αξιζε να πληρωσεις. Βαλε διπλα διπλα την Eizo L550 και μια αλλη πχ Samsung 710v που εχω δει και μετα πιστευω οτι οτι θα το ξανασκευτεις για ποιο λογο να δωσεις τοσα χρηματα παραπανω. Η Eizo ειναι ποιο εργονομικη λογο σχεδιασμου(αν ηταν και σε μαυρη) και στα συν και ο αισθητηρας φωτος(για να μην παραξηγηθω οτι ειμαι κατα της εταιριας).

Οι διαφορές τις Eizo(για να δικαιωλογήσω τη διαφορά τιμής) είναι πιο πολύ...αριθμητικές.Σαρώσεις, χρωματική απόδοση, ποιότητα σε λευκό φόντο, απόδοση σε βίντεο. Τέτοια πράγματα δεν τα καταλαβαίνεις εύκολα αν δε βάλεις δίπλα-δίπλα δύο οθόνες. Πάντως οι μετρήσεις που έχουν κάνει τα pc labs και άλλα εργαστήρια, δικαιώνουν την Eizo. Σύν το ότι η Eizo δίνει 5 χρόνια εγγύηση εν αντιθέση με την πλειοψηφία του ανταγωνισμού που δίνει το πολύ 3.

Και επισης η πολυ μεγαλη διαφορα ειναι στη ποιοτητα κατασκευης.

Οταν αγοραζεις μια οθονη και δινεις τοσο πολλα λεφτα θελεις η αγορα σου να εχει αντοχη σε μεγαλο βαθος χρονου.

Γιατι η οθονη δεν ειναι σαν τα αλλα κομματια του υπολογιστη τα οποια αλλαζεις σε 1-2 χρονια.

Εγω εχω μια Ειζο F35 και οπως ειπε και ενα αλλο παιδι πιο πανω και η δικια μου εδω και 7 χρονια δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα.

Σύν το ότι η Eizo δίνει 5 χρόνια εγγύηση εν αντιθέση με την πλειοψηφία του ανταγωνισμού που δίνει το πολύ 3.

http://www.eizo.com/support/warranty/5year.asp

The warranty period for the LCD panel and backlight is limited to three (3) years from the date of purchase.

eizo L550 rules ! tin exo parei kai einai foveri ! 19" ine poli megali kai axari gia windows ...

Δε μου λές φίλε μου: Ξέρω ότι η συγκεκριμένη οθόνη δεν έχει στήριγμα που να επιτρέπει περιστροφή της. Δηλαδή δεν γίνεται να την γυρίσω για να κοιτάει λίγο πάνω, λίγο κάτω;; Μου φαίνεται λίγο κουφό! Βολεύει;

kai mena stin arxi mou fenotan periergos o tropos stirixsis otan tin evlepa se ikones . alla ine mia xara ,o vraxionas piso kouniete bros-piso kai etsi to panel pernei tin katalili klisi pou theleis .

a! tora ida kai to allo minima gia ta pixels . i eizo dinei 0 pixel , an kai ine apithano pragmatika na sou tyxi .made in japan ine !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...