Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακη φωτογραφικη καμερα....

Erunildo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια,

λοιπον φετος παμε 6ημερη Παρισι με το σχολειο οποτε ευκαιρια να παρω και μια φωτογραφικη...Εχετε να προτεινετε καποιο μοντελο μεχρι 200 ευρω? Δεν ξερω πολλα απο φωτογραφικες οποτε αν θελετε πειτε τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει μια καλη μηχανη,για να ξερω τι παιζει...

Thanks....

Δημοσ.

Μέχρι 200ευρώ είσαι στην βασική κατηγορία. Πιστεύω από τις καλύτερες επιλογές είναι η Minolta E40, η απίστευτα βολική Minolta X31 και η Olympus C370.

Σε αυτά τα λεφτά παίζει η Canon A400 αλλά θα σου έλεγα να την αποφύγεις όπως φυσικά να αποφύγεις άγνωστες μάρκες

Γενικά πάρε μια μηχανή με οπτικό zoom 3χ οπωσδήποτε, το ψηφιακο δε σε πειράζει ας είναι όσο θέλει. Επίσης μείνε σε φωτογραφικές μάρκες ώστε να έχεις καλύτερες εγγυήσεις για την ποιότητα του φακού. Από εκεί και πέρα σε αυτά τα λεφτά δεν παίζουν τπτ πιο περίεργες απαιτήσεις-δυνατότητες

Η pixmania έχει την Canon A75 στα 220ευρώ αν θέλεις να το ψάξεις πιο πολύ το πράγμα. Θα έχεις χειροκίνητες ρυθμίσεις και άλλα καλούδια αλλά είναι λίγο πιο μεγάλη σε μέγεθος. Ρίξε μια ματιά και ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε

Δημοσ.
Γεια' date='

λοιπον φετος παμε 6ημερη Παρισι με το σχολειο οποτε ευκαιρια να παρω και μια φωτογραφικη...Εχετε να προτεινετε καποιο μοντελο μεχρι 200 ευρω? Δεν ξερω πολλα απο φωτογραφικες οποτε αν θελετε πειτε τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει μια καλη μηχανη,για να ξερω τι παιζει...

Thanks....[/quote']

Na apifigeis minolta kai olympus logo akrivwn kartwn mnhmhs

Kai pare thn fotografikh apo to parisi

Δημοσ.

H sony p-73 είναι πολύ καλή για τα λεφτά της. Όπως όλες όμως οι ψηφιακές θέλουν ιδιαίτερη προσοχή από την υγρασία.Εμένα μου χάλασε την πρώτη ημέρα που την αγόρασα μάλλον επειδή την είχα έξω το βράδυ !!!!!!!!! (βέβαια μου την έφτιαξαν).Δες λίγο και την kodak dx-4530 η οποία μου είχε γεμίσει το μάτι αλλά δεν ξέρω αν θα τη βρείς στην Ελλάδα και το σημαντικότερο σε τι τιμή.Έχε υπόψη σου ότι στα Γερμανικά π.χ. sites θα βρεις τις ψηφιακές μηχανές μέχρι και στη μισή τιμή,οπότε ίσως πρέπει να την αγοράσεις απο τη Γαλλία.

Δημοσ.

Φίλε skelos η Minolta παίρνει τις πιο φτηνές, πιο διαδεδομένες και πιο γρήγορες SD κάρτες! Δεν μπορώ να καταλάβω που στηρίζεσαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...