coby Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δεν υπάρχουν πλεον εικονίδια στο Network Connections... Δεν μπορώ να δω τίποτα... H κάρτα δικτύου εξαφανίστηκε το ίδιο και οι συνδέσεις σε διάφορους παροχείς... Το Internet δουλεύει κανονικά. Οι συσκευές είναι οκ (δεν υπάρχουν conflicts). Μου βγάζει μήνυμα αν είναι ανοιχτό το Network Connection service το κοίταξα και όλα οκ. Έψαξα στο net αλλά δεν βρήκα κάτι... Σας έχει συμβεί; Υπάρχει λύση ή πάμε για Format;
billpeppas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Στο Device Manager φαίνεται η κάρτα δικτύου σου?
coby Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Ναι όλα μια χαρά απλά τα εικονίδια έχουν χαθεί...
billpeppas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Απλά αν έχεις Windows XP , κοίταξε τις ρυθμίσεις στα Properties του Start Menu.
VRaCh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μου έτυχε κι εμένα μια φορά αλλά είχα πειράξει τα services των XP. Βρες από κόποιο site ποια services πρέπει να είναι auto ποια manual και ποια disabled και τσεκάρισέ τα.
coby Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά τα έκανα όλα... Έψαξα και στο net και τίποτα καμία λύση. Έκανα format μετά από πολύ καιρό... Δεν πειράζει πάει καλύτερα το σύστημα. Σιγά σιγά θα μπουν και τα προγράμματα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
papadakn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 ένα system restore ίσως να σε έσωζε πάντως. Έγω είχα αντίστοιχο πρόβλημα αλλά είχαν εξαφανιστεί τα cd-rom kai dvd rom. Το system restore είχε λύσει το πρόβλημα...
Highlander Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Σε μία τέτοια περίπτωση, το πρόβλημα ήταν κάποια hijack, spyware, trojan και ένα σωρό άλλο που είχε μέσα το PC. Δεν άφηνε να κάνω τίποτα. Έβγαλα το δίσκο, τον έβαλα σε καθαρό μηχάνημα και όλα ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.