sintartag Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα .θέλω να φτιάξω ένα κλειστό κύκλωμα με κάμερες ασύρματες η μη (4 ως 7) και να βλέπω τον χώρο από το pc μου. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα γι αυτήν την δουλεία? και ξέρει κανείς πως θα το κάνω? Βοηθήστε με τον αμηροοοοο
billpeppas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Υπάρχουν διάφορα προγράμματα. Ένα καλό πρόγραμμα σε αυτό το είδος είναι το: Active WebCam της PY Software [ το site της νομίζω είναι http://www.pysoftware.com ]
shumi_m Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Yparxoun 2 tropoi: Me ip cameres oi opoies syndeonte se switch/router mesw cat5 kai mporeis na tis blepeis mesw dyktiou h internet.To software perilambanetai me thn ka8e camera pou 8a agoraseis kai syny8ws yposthrizei mexri 4 cameres. Me dvr pci card me ypodoxes gia 4/8/16/32 cameres.Yparxoun polles kartes gia aythn thn douleia,me diaforetikes taxythtes(frames/sec),diaforetika software kai diaforetikh poiothta.Kalitera na deis prwta thn karta se leitourgeia prin agoraseis, gia na deis an se ikanopoioun oi leitourgies toy software. Apo cameres kalitera phgaine se ensyrmates giati oi asyrmates kanoun paremboles,mporei na ypoklapei to shma... k.l.p. Epipleon psakse gia ccd cameres,oxi cmos.An einai xamhlou fwtismou o xwros pou 8a parakolou8hshs pare cameres katw apo 0.5 lux.Epishs h analysh na einai toulaxiston 420 tvlines (Pal 512x582) . Ayta en oligois giati einai megalh ypo8esh to 8ema.. Elpizw na boi8hsa.
sintartag Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 και πως θα συνδεσω τις καμερες αν ειναι 100 μετρα μακρυα απο το pc?
shumi_m Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Me kalwdia!! Etsi kai aliws asyrmates se tetoia apostash mono sta 2.4ghz kai me optikh epafh.... Kai mono 4 kanalia syxnothtwn, dhladh 4 cameres mono.
digitals Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Gia des edo http://www.tele.gr mporei na breis kati...
kid Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Επαναφέρω το θέμα γιατί είναι ανάγκη καθώς μου κλέψανε για δεύτερη φορά το χάσκι μου. Θέλω ένα σύστημα καταγραφής εικόνας όταν υπάρχει κίνηση (κυρίως νύχτα) με ενσύρματες κάμερες (2-3) . Όσο πιο οικονομικό γίνεται. Υπάρχει κάποια πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dinos30 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δες και τα προιόντα της Leve One. Έχει κάμερες με ανύχνευση κίνησης και δυνατότητα αποστολής Video / Photo με e-mail ή ftp. Υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα διαχείρησης όχι πολλών δυνατοτήτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.