Προς το περιεχόμενο

Κλειστο κυκλωμα (καμερες)

sintartag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα .θέλω να φτιάξω ένα κλειστό κύκλωμα με κάμερες ασύρματες η μη (4 ως 7) και να βλέπω τον χώρο από το pc μου. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα γι αυτήν την δουλεία? και ξέρει κανείς πως θα το κάνω? Βοηθήστε με τον αμηροοοοο

Δημοσ.

Yparxoun 2 tropoi:

Me ip cameres oi opoies syndeonte se switch/router mesw cat5 kai mporeis na tis blepeis mesw dyktiou h internet.To software perilambanetai me thn ka8e camera pou 8a agoraseis kai syny8ws yposthrizei mexri 4 cameres.

Me dvr pci card me ypodoxes gia 4/8/16/32 cameres.Yparxoun polles kartes gia aythn thn douleia,me diaforetikes taxythtes(frames/sec),diaforetika software kai diaforetikh poiothta.Kalitera na deis prwta thn karta se leitourgeia prin agoraseis, gia na deis an se ikanopoioun oi leitourgies toy software.

Apo cameres kalitera phgaine se ensyrmates giati oi asyrmates kanoun paremboles,mporei na ypoklapei to shma... k.l.p.

Epipleon psakse gia ccd cameres,oxi cmos.An einai xamhlou fwtismou o xwros pou 8a parakolou8hshs pare cameres katw apo 0.5 lux.Epishs h analysh na einai toulaxiston 420 tvlines (Pal 512x582) .

Ayta en oligois giati einai megalh ypo8esh to 8ema..

Elpizw na boi8hsa.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα γιατί είναι ανάγκη καθώς μου κλέψανε για δεύτερη φορά το χάσκι μου.

Θέλω ένα σύστημα καταγραφής εικόνας όταν υπάρχει κίνηση (κυρίως νύχτα) με ενσύρματες κάμερες (2-3) . Όσο πιο οικονομικό γίνεται.

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δες και τα προιόντα της Leve One.

Έχει κάμερες με ανύχνευση κίνησης και δυνατότητα αποστολής Video / Photo με e-mail ή ftp.

Υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα διαχείρησης όχι πολλών δυνατοτήτων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...