nkapa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να αποθηκεύσω σε ένα DVD σε μορφή ταινίας, για να μπορώ να το βλέπω σε ένα επιτραπέζιο DVD, κάτι που έχω τραβήξει από μια ψηφιακή κάμερα. Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αυτό? ΥΓ: Μπορώ και συνδέω τη κάμερα με τον υπολογιστή μου μέσω firewire.
adams Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Υπαρχουν πολλα προγραμματα για αυτο που θες. Ενδεικτικες ευκολες λυσεις ειναι το pinnacle studio 9, το premiere elements και το ulead movie studio. Κανε ενα search με κλειδι το "mini-dv" και θα βρεις πολλα παλιοτερα θεματα με περισσοτερες πληροφοριες.
diamantisny Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 me to pinnacle studio 9, vale kai to patch 9.3 gia ligotera kollimata. alla piio grigoro einai to ulead movie studio. px to studio mou ekane 4,5 hours gia na ftiaksei tin tainia kai na tin grapsei se dvd, eno to ulead molis se 2 hours. alla to studio 9 exei poli kalitera transition me to hollywood fx.
nkapa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ελεύθερο στο δίκτυο γι αυτή τη δουλειά?Φαντάζομαι ότι αυτά που αναφέρατε θα είναι και δύσκολα.
Chris_13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 nerovision 3 kai ulead dvd movie factory(nomizw etsi legetai) einai poly apla kai kala!eidika to ulead.To mono arnitiko einai oti kanei poly wra alla aksizei tromera
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.