σπατούρνος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 καλησπέρα σε όλους. ο υπολογιστής μου προέρχεται απο γενικό καθάρισμα λόγω ιού (φορματ, αφαίρεση της μπαταρίας απ τη μητρική, τα windows απ την αρχη κτλ.) έβαλα το νορτον 2005. κατέβασα τα updates. Το πρόβλημα: έχω αποθηκεύσει σ' εναν εξωτερικό σκληρό δίσκο(200Gb), 100Gb (κυρίως μουσική και βίντεο) back up προ "καθαρίσματος". Δηλαδή ο δισκος αυτός περιέχει ιό 99.9%.. Μπορώ να συνδέσω στο pc μου το δίσκο με ασφάλεια, απο τη στιγμή που έχω το νορτον; Εν τέλει, υπάρχει η δυνατότητα να "καθαρίσω" με κάποιον τρόπο τον εξωτερικό δίσκο και να μη χάσω τα πολύτιμα κι ενδιαφέροντα αρχεία μου; ευχαριστώ υγ>χθες, έκανα την ερώτηση εντός ενός άλλου τόπικ, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. ευελπιστώ οτι εδώ, θα το δείτε και θα μου πείτε τη γνώμη σας.
kinq1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Θα συνδέσεις το δίσκο, και θα βάλεις αμέσως τον νόρτον να το κάνει scan.
Delta Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 νομίζω πως δεν θα έχεις πρόβλημα αν απλά αντιγράψεις αρχεία με καταλλήξεις multimedia, απλά συνέδεσε τον δίσκο ενώ το antivirus είναι φορτωμένο στην μνήμη του pc και αντέγραψε κανονικά τα αρχία multimedia που θες, πιστεύω είναι ακίνδυνο.
σπατούρνος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 ..να στε καλά..ευχαριστώ.. ..οποιαδήποτε άλλη επισύμανση δεκτή..
σπατούρνος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Λοιπον, συνέδεσα τον εξωτερικό δίσκο, έκανα αμέσως σκαν, όλα καθαρά! το "προ φορματ" σύμπτωμα του υπολογιστή μου ήταν οτι έκανε restart πρωτού μπει στα windows.. τι ιός ήταν, δε ξέρω.. έχω μπερδευτεί λίγο.. το μόνο που βλέπω και σουλατσάρει στον υπολογιστή μου, είναι το: gain_trickler_3202a.exe (το νορτον το αναγνώρισε ως adware - τι κάνουν αυτά ιδέα δεν έχω..) πόσο να ανησυχώ; (ώρες ώρες μου ρχεται να πετάξω το πισι απ το παράθυρο)
WaVe Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Xwris na thelw na se tromokratisw to Norton den vriskei arketous ious ( an k to 2005 den to exw testarei ). Pera apo ekei gia to gain_trickler_3202a.exe an to norton to vriskei ws adware apla kanto delete k gia kalo kakou katevase k kana programa na kaneis kana scan gia adware
manosone Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Με 1 μονο προγραμμα δεν μπορεις να εισαι ασφαλεις(σε καποιο μεγαλο επιπεδο).Ειναι πολλοι ιοι,trojan,spyware κ.τ.λ.Kοιτα για τα spybot search and destroy,ad-aware se,τεσταρε και 2-3 antivirus ακομα οπως f-secure.
WaVe Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Με 1 μονο προγραμμα δεν μπορεις να εισαι ασφαλεις(σε καποιο μεγαλο επιπεδο).Ειναι πολλοι ιοι,trojan,spyware κ.τ.λ.Kοιτα για τα spybot search and destroy,ad-aware se,τεσταρε και 2-3 antivirus ακομα οπως f-secure. Ama einai na parname to pc mas apo genikes "eksetaseis" den paei sto kalo tou ?! Egw pados den kanw tipota apo auta, ena kapsesky k ena ad-ware, ade na valeis k kana firewall k siga min kathimai na testarw 2-3 antivirus kana 2-3 ad-aware
σπατούρνος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 1. το "gain_trickler_3202a.exe" αφού το έκανα "end process" το έσβησα. από τότε δε ξανασυναντηθήκαμε.. 2. επειδή δεν είμαι πολύ "δικτυομένος" στα πι σι και βαριέμαι, μετά από 3 μήνες συνεχών προβλημάτων με την τεχνολογία, να ψάχνω για 2-3 διαφοερετικά anti-virus (αλήθεια εσείς που τα βρίσκετε; ) λέω να κρατήσω το νορτον μέχρι νεωτέρας.. 3. έχω στα χέρια μου το ad-aware. Να το εγκαταστήσω μαζί με το νόρτον; είναι ήδη αρκετά βαρύ το νόρτον.. αν προσθέσω κι άλλο πρόγραμμα, θα βλέπω μια ιστοσελίδα την ημέρα.. ή όχι; υγ. στο μεταξύ, διαβάζω προσεκτικά απόψεις κι από το άλλο θρεντ για τα anti-virus.. τόσα χρόνια pc κι ακόμα είμαι ένας απλός εφαρμοστής.. τστστσ..
Japan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 To Adawere 6 personal to trexeis pou kai pou kai scannareis to pc sou. Den trexei synexos sto systima sou opos to norton. Chryssa
WaVe Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Simfwnw me ton Japa , kantw install xwris defteri kouveda. Kala ti pc exeis k argei opws les? Kala kanw egw k den asxoloume pia me to Norton, na'nai kala kapioi apo edw mesa pou mou tosane ta fwta tous
σπατούρνος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 θέλω να πιστεύω οτι δεν είναι και τόσο άχρηστο: P4, 2.55 ghz, 512 mb ram υγ. ας περιμένω να ρθει το φως κι εγώ :Ρ
JXID Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Kalhmera se olous.Symfono kai ego gia ena antivirus kai oposdhpote ena antispy. To adaware einai kalo. to exo dokimasei kai eimai eyxaristhmenos. Tora gia antivirus ego xrhsimopoio to Mcaffee 9 kai den exo problhma.Epishs para poly kalo kai elefry einai to F-Secure.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.