kostaschr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Kalispera se olous. To provloma einai to e3is. Ta dvd rom kai dvd R mou otan boutaro kai valo diskakia na ta diavasoun(dokimasa ta panta) deixnei oti ta diavazouna alla otan pas na ta anoi3eis na deis ta arxia mesa anoigoun kai einai kaina. Ama tora ta diskakia einai mesa apo tin arxi kai mpoutaro otan mpei sta windows ta diavazei kannikotata xoris kanena provlima. Kapoia idea? Pios magas gnorizei kati gia afto?
giorgos th. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 welcome to insomnia!!exeis perasei tous ASPI drivers?
mpentenis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 το ιδιο εχω κ εγω...μηπως περασες τπτ clonedvd h blindwrite τελευταια?η μηπως drivers για καρτα ηχου creative?κουφο μεν το τελευταιο, αλλα στην εγκατασταση της audigy μου εβαλε κ ενα προγραμματακι που κανει insert notification για τα cd-dvd μου....οταν ειναι disable, χαμος!οταν το ενεργοποιησω, ολα μελι γαλα....οποτε το αφησα on, και ησυχασα.....δοκιμασα κ aspi,και απεγκατασταση εφαρμογων, καμια διαφορα! αν 8υμαμαι καλα, βαζω και αλλο δισκακι μεσα, παρολα αυτα ακομα το πρωτο εμφανιζει!
kostaschr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Logika afou iparxei o nero egatestimenos tha prepei na exoun egatastathei mazi kai oi drivers. Kai ego to skeftika afto me tous aspi apo tin alli to provlima afto parousiastike 3afnika to mixanaki prin douleve kanonika
{RooF} Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 emena paidia mia ta diavaze kai mia oxi...me aspi egatestimeno k.t.l telika eftege to kalodio pou to sindea me ti mobo....
giorgos th. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 to dvd-rom kai recorder einai poli pio kainourgia apo tin mitriki sou?
kostaschr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Oxi fisiaka o ipologistis mou einai kenourios
Nikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Βασικά μοιάζει οτι το autoinsert notification ειναι εκτος λειτουργίας. Δοκίμασε αφού βαλεις το δισκάκι και του το δείξει κανεο να πατήσεις F5 (Refresh). Αν σου βγαλει τα δεδομένα τότε σιγουρα καποιο πρόγραμμα έχει απενεργοποιήσει το autoinsert notification. Για να το ενεργοποιήσεις μπορείς με οποιοδήποτε προγραμμα tweaking των ΧΡ π.χ το xqsetup. Άλλη πιθανή λύση ειναι να αφαιρέσεις από τον device manager το ide κανάλι που είναι το DVD-Rom πανω και να κανεις ένα search for hardware changes. Δοκιμασε τα παραπανω και πες μας.
dioptra999 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 το autoinsert notification ειναι εκτος λειτουργίας συμφωνω με τον Νικο. Δοκίμασε αφου βαλεις το δισκάκι και φαινεται κενο πατα F5.
mpentenis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 σε εμενα ειτε παταγα F5 ειτε οχι ενα κ το αυτο....τπτ δεν γινοταν....ακομα κ οταν εκανα populate το cd, τπτ δεν αλλαζε.....
Nikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Κάποιες φορές για να βρει το νέο δισκάκι θα πρέπει να πατήσεις F5 με το drive άδειο. Όταν το είχα πάθει εγώ μόλις έβγαζα το δισκάκι, πριν βάλω το νέο και κλείσω το πορτάκι, πατούσα το F5
lordeco Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Η MS εχει βγάλει ένα προγραμματάκι που λέγεται autofix και διορθώνει το auto-insert των cd-dvd σε όλα τα λειτουργικά της, αν το αλλάξει κάποιο prg. Βρές το και θα λύσεις το πρόβλημα του autoinsert.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.