nino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Ξερει κανεις κανενα καλο προγραμμα για παρακολουθηση Δικτυου μεσω Προγραμματος απο ενα server στα Windows 2000 server ,οπως Dαmware,vinc,κλπ???
billpeppas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Έχει ξαναειπωθεί ακριβώς η ίδια ερώτηση. Να χρησιμοποιούμε έστω και λίγο το search βρε παιδιά. Τέσπα, ας πω μερικά: Retina Network Analyser Observer 10 NetOp QCheck Networx Overseer
dp1975 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Νομίζω πως εννοεί προγράμματα τύπου Terminal Services/Remote Desktop, PC Anywhere, Netop κλπ. Nino, remote control σε server θες να κάνεις?
nino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Ειμαι administrator σε ενα domain με 2000server και θελω να βλεπω την επιφανεια εργασιας σε ενα client οπως και τι κανει και να μπορω να επεμβω.
nino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Έχει ξαναειπωθεί ακριβώς η ίδια ερώτηση.Να χρησιμοποιούμε έστω και λίγο το search βρε παιδιά. Αν μπορεις κανε μου μια υποδειξη με το σχετικο γιατι δεν το βρηκα Ευχαριστω
billpeppas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Αν θες το πιο εύκολο πρόγραμμα για να επιβλέπεις τα monitor των διάφορων Clients , να χρησιμοποιείς το Remote Desktop Connection των Windows. Πρέπει να το εγκαταστήσεις στον Server , καθώς και στα Clients αν είναι και αυτά Windows 2000.
nino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Τα προγραμματα που προανεφερες ειναι σχετικα ??
Fireball Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Αν θες το πιο εύκολο πρόγραμμα για να επιβλέπεις τα monitor των διάφορων Clients ' date=' να χρησιμοποιείς το Remote Desktop Connection των Windows. Πρέπει να το εγκαταστήσεις στον Server , καθώς και στα Clients αν είναι και αυτά Windows 2000.[/quote'] To Laplink ή Remote Administrator αλλά και το PC Anyware επίσης.
Dangelo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 REMOTE ADMINISTRATOR... palio alla poli kalo, mporeis na ta baleis na trexei sthn ekkinhsh tou pc, kai na mhn fainetai sto taskbar... ipoulo kai kalo... :D:D:D
jeankoyg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Και το VNC (Virtual Network Computing), είναι open-source και εκτός των άλλων ειναι και cross-platform (Πχ.από Linux σε Windows) -->http://www.realvnc.com/what.html
JGL Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Εγώ δουλεύω το VNC το οποίο είναι πολύ καλό αλλά σαφώς πιο αργό από Remote Desktop είναι και freeware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.