Isis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 ειχα το registy first aid και μου ειχε βγαλει 350 entries για να σβησω. τις εσβησα ολες και απο τοτε οταν αρχιζω τον υπολογιστη μου μου βγαζει ενα Invalid boot ini αλλα αρχιζει κανονικα.. πηγα να κανω επαναφορα αλλα εκτος απο το οτι εκανε πανω απο μια ωρα για να γινει οταν τον ξαναεκανα επανακιννηση δεν ειχε γινει η επαναφορα. τι μπορω να κανω? να ξαναδοκιμασω επαναφορα? αλλα αυτο το διαστημα εχω κατεβασει πολα τραγουδια. ολα αυτα θα σβηστουν?
Isis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 πειτε λιγο ρε παιδια! καιγομαι. επισης να πω οτι εκτελεσω το αρχειο backup που ειχε δημιουργησει το προγραμμα διχως κανενα αποτελεσμα.. καποια λυση εκτος απο επαναφορα συστηματος γιατι θα παει 10+ μερες πισω..?
netcrawler Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Η επαναφορά συστήματος δέν σου διαγράφει τίποτα απο αρχεία(mp3.doc.etc) Απλα άν έχεις εγκαταστήσει κάποιο prog σε αυτές τις δέκα μέρες τότε μόνο αυτό θα χάσεις
Isis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 100% ειναι σιγουρο αυτο που λες? μολις τωρα πηγα να κανω επαναφορα αλλα βλεπω οτι ολα τα restore points εχουν εξαφανιστει!! τι γινεται ρε γαμωτο παλι..?
Isis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 λαθςο καταλαβα. τελικα τοτε που πατησα το αρχειο backup πρεπει να εγινε επαναφορα. εκεινο το boot.ini ειναι για να εμφανιζει καποιο παραθυρο κατα την εκκινηση. οταν παω δεξι κλικ στον υπολογιστη μου/ advanced λεει system startup και εχει default operating system, αλλα δεν υπαρχει τιποτα. μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να γραψω στο notepad ( edit ) για να δημιουργησω ενα καινουριο αρχειο boot.ini?
mikaha Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Dokimase to attached file. Einai apo win xp pro. boot.zip
Isis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 ?? τι ειναι αυτο? μεσα στο cd των windows εννοεις?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 ενα boot.ini απο winxp pro sp2 [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /FASTDETECT /NOEXECUTE=OPTIN
mikaha Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Ekana edit to post. Einai apo ta dika mou xp. (oxi apo cd)
Isis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 fφιλε αυτο τωρα το κανω copy/paste? το κειμενο εννοω. υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει προβλημα? τα english εχω + sp2.
mikaha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Anoigeis to notepad, kaneis paste to keimeno, to apothikeyeis kai meta allazeis tin kataliksi se .ini (boot.ini). Afto to vazeis sto root directory tou diskou pou einai egkatestimena ta windows. diladi C:\ kai etsi tha antikatastisei to palio arxeio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.