Προς το περιεχόμενο

Sony Cybershop P-73

androu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν πρέπει να είναι και πολύ τελευταίο μοντέλο..

4,1MPixel, 3x οπτικό ζουμ, 6χ ψηφιακό, εχμ.. τι άλλο??

Την πήρα πριν 10 μέρες.. Απο τις φωτογραφίες που έχω βγάλει μέχρι τώρα έχω να συμπεράνω

1) εχει αρκετά αυτόματα προγράμματα (για τοπία- (απειρη εστίαση) για σκοτεινά μέρη... για έντονες αντανακλάσεις κ.α. εχει εντελώς αυτόματο πρόγραμμα που τα κάνει η μηχανή μόνη της έχει και δυνατότητα manual ρύθμισης των frames, φωτεινότητες, έκθεση, κ.α.

2) Η διάρκεια της μπαταρίας μπορώ να πώ ότι με έχει εκλήξει περίπου 80 φωτογραφίες (με μισοκαταλειμένες μπαταρίες μέχρι να φορτίσουν οι δικές της..)

3) Επίσης η ποιότητα μπορώ να πώ ότι είναι φοβερή... (τουλάχιστον αυτές τις φώτο που έχω τραβήξει..)

4) με την φωτεινότητα τα πάει αρκετά καλά και έχει άριστη προσαρμογή σε σκοτεινά και φωτεινά περιβάλλοντα...

5) Λίγο μικρό το σκόπευτρο (όχι το lcd)

6) πολύ γρήγορη στην αποθήκευση και στη λήψη φωτογραφιών ( μια HP Που είχα έκανε κάπου 30 sec να αποθηκεύσει 1 φώτο 3mp

Εντάξει δεν λέω πως είναι η καλύτερη μηχανή του κόσμου ... όμως για την τιμή της η οποία είναι αρκετά ικανοποιητική (μάλλον πάει για απόσυρση.. ) 200ευρώ κάνει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την sony p-73 και είναι πράγματι πολή καλή. Σε όσους την πάρουν όμως και σε όσους την έχουν προτείνω να την κρατάτε μακρυά από κάθε είδους υγρασία και το εννοώ !!!, γιατί θα κλαίτε...

οχι και πανακριβες οι memory stick, απλα πιο ακριβες απο τις υπόλοιπες..

Εγω πηρα μια memory stick pro DUO 512mb της Sandisk με 67 ευρώ... Ο γερμανός πουλάει τις 256 ΣΟΝΥ 59?.... Τη δε 512 100?!!!!!

Σκέφτομαι να πάρω την CyberShot DSC-P93 στα 5.1 Μpixels τη λέτε; Την βρήκα 235 ευρώ.

Φίλε αν γίνετε μου λες που την βρήκες?Στην Ελλάδα ή απο e-shop εξωτερικού?

Φίλε αν γίνετε μου λες που την βρήκες?Στην Ελλάδα αη απο e-shop εξωτερικού?

Στην PIXmania.com http://www.pixmania.com/gr/gr/46149/art/sony/cybershot-dsc-p93-a.html

Την Ρ93 μπορείς να την βρείς στον Γιαννατο (Εμμανουηλ Μπενάκη και Σταδίου) στα 274 ευρώ τελική τιμή μια και για αγορα μεσω Internet εχεις και τα μεταφορικά.... Επίσης εχει 512 Memory stick pro με 70 ευρώ τελικά τιμη....

Οσοι πιστοί προσέλθετε.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...