androu Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δεν πρέπει να είναι και πολύ τελευταίο μοντέλο.. 4,1MPixel, 3x οπτικό ζουμ, 6χ ψηφιακό, εχμ.. τι άλλο?? Την πήρα πριν 10 μέρες.. Απο τις φωτογραφίες που έχω βγάλει μέχρι τώρα έχω να συμπεράνω 1) εχει αρκετά αυτόματα προγράμματα (για τοπία- (απειρη εστίαση) για σκοτεινά μέρη... για έντονες αντανακλάσεις κ.α. εχει εντελώς αυτόματο πρόγραμμα που τα κάνει η μηχανή μόνη της έχει και δυνατότητα manual ρύθμισης των frames, φωτεινότητες, έκθεση, κ.α. 2) Η διάρκεια της μπαταρίας μπορώ να πώ ότι με έχει εκλήξει περίπου 80 φωτογραφίες (με μισοκαταλειμένες μπαταρίες μέχρι να φορτίσουν οι δικές της..) 3) Επίσης η ποιότητα μπορώ να πώ ότι είναι φοβερή... (τουλάχιστον αυτές τις φώτο που έχω τραβήξει..) 4) με την φωτεινότητα τα πάει αρκετά καλά και έχει άριστη προσαρμογή σε σκοτεινά και φωτεινά περιβάλλοντα... 5) Λίγο μικρό το σκόπευτρο (όχι το lcd) 6) πολύ γρήγορη στην αποθήκευση και στη λήψη φωτογραφιών ( μια HP Που είχα έκανε κάπου 30 sec να αποθηκεύσει 1 φώτο 3mp Εντάξει δεν λέω πως είναι η καλύτερη μηχανή του κόσμου ... όμως για την τιμή της η οποία είναι αρκετά ικανοποιητική (μάλλον πάει για απόσυρση.. ) 200ευρώ κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirage Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Wraia ...me afta poy diavasa vlepw oti mallon einai mia kalh agora opws to perimena allwste. Endiaferwmai kai egw gia mia f8hnh digital kai se kapoio katasthma eida thn p73 ligo katw apo ta 200e. Mallon 8a th parw kai egw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wgibson Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 paidia ayti tin epoxi einai best buy ego tin pira me doro to tsantaki kai 2o zeygari mpataries 300 prin 6 mines oti prepei gia arxarious pou psaxnontai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Androu, το Cybershop το έχεις βάλει επίτηδες? Γιατί αν δε κάνω λάθος λέγονται Cybershot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeoNOKIA Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Το - της είναι ότι συνοδεύεται από μνήμη μόνο 16MB. Βέβαια με 58e επιπλέον παίρνετε μία 256ΜΒ και είστε ΟΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiadis panagiotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Έχω την sony p-73 και είναι πράγματι πολή καλή. Σε όσους την πάρουν όμως και σε όσους την έχουν προτείνω να την κρατάτε μακρυά από κάθε είδους υγρασία και το εννοώ !!!, γιατί θα κλαίτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Παίδες, το μόνο αρνητικό με τις cybershot είναι ότι πέρνουν κάρτες μνήμης Sony που είναι ΠΑΝ-άκριβες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epicouros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Σκέφτομαι να πάρω την CyberShot DSC-P93 στα 5.1 Μpixels τη λέτε; Την βρήκα 235 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
romas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 file epicoure aksizei ta lefta tis...exei foveri analysi!!i poiotita de ston ypologisti einai aperigrapti!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 οχι και πανακριβες οι memory stick, απλα πιο ακριβες απο τις υπόλοιπες.. Εγω πηρα μια memory stick pro DUO 512mb της Sandisk με 67 ευρώ... Ο γερμανός πουλάει τις 256 ΣΟΝΥ 59?.... Τη δε 512 100?!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Την 256 απο το sony center την πήρα (SOny) 58 ευρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Σκέφτομαι να πάρω την CyberShot DSC-P93 στα 5.1 Μpixels τη λέτε; Την βρήκα 235 ευρώ. Φίλε αν γίνετε μου λες που την βρήκες?Στην Ελλάδα ή απο e-shop εξωτερικού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epicouros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Φίλε αν γίνετε μου λες που την βρήκες?Στην Ελλάδα αη απο e-shop εξωτερικού? Στην PIXmania.com http://www.pixmania.com/gr/gr/46149/art/sony/cybershot-dsc-p93-a.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitals Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Την Ρ93 μπορείς να την βρείς στον Γιαννατο (Εμμανουηλ Μπενάκη και Σταδίου) στα 274 ευρώ τελική τιμή μια και για αγορα μεσω Internet εχεις και τα μεταφορικά.... Επίσης εχει 512 Memory stick pro με 70 ευρώ τελικά τιμη.... Οσοι πιστοί προσέλθετε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 digitals τα μεταφορικά είναι ελάχιστα απο το pixmania.Αν είχα κάρτα θα την είχα πάρει ήδη. Σημ όταν έλεγα site εξωτερικού εννοούσα το pixmania. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.