getty Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Αν δε δω δε πιστεύω, λόγια μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει, εδώ είμαστε και θα δούμε και θα κρίνουμε, απλά έχουν αρχίσει να με κουράζουν τα αόριστα και γενικότατα θα. Όσο για τα 46 ευρώ, ακόμα δεν ξέρουν πότε θα την παρέχουν, τι τιμές θα δώσουν οι ανταγωνιστές και πρόλαβαν και έβγαλαν και τιμή?(μου θυμίζει κάτι μαγαζάκια που δίνουν τιμές αλλά το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, όταν το φέρουν όμως...). Το ότι η tellas θα κάνει ιδιόκτητο δίκτυο είναι γνωστό όπως επίσης γνωστές είναι και τιμές της μέχρι σήμερα (που κατά την άποψή μου δεν ήταν ποτέ ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές).
pasyvr6 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Αν δε δω δε πιστεύω' date=' λόγια μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει, εδώ είμαστε και θα δούμε και θα κρίνουμε, απλά έχουν αρχίσει να με κουράζουν τα αόριστα και γενικότατα [b']θα[/b]. Όσο για τα 46 ευρώ, ακόμα δεν ξέρουν πότε θα την παρέχουν, τι τιμές θα δώσουν οι ανταγωνιστές και πρόλαβαν και έβγαλαν και τιμή?(μου θυμίζει κάτι μαγαζάκια που δίνουν τιμές αλλά το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, όταν το φέρουν όμως...). Το ότι η tellas θα κάνει ιδιόκτητο δίκτυο είναι γνωστό όπως επίσης γνωστές είναι και τιμές της μέχρι σήμερα (που κατά την άποψή μου δεν ήταν ποτέ ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές). Το άν δεν δω δεν πιστεύω έχει μία βάση με αυτά που βλέπουμε,δεν διαφωνω. Τώρα άν ο φίλος μου είναι τόσο κουτοπόνηρος που μπορεί να μου λέει μ@λ@κίες,ε τί να πώ(χλωμό βέβαια). Στο θέμα των ανταγωνιστικών τιμών που λές,μάθε ποιές είναι οι "κανονικές" τιμές εκτός των πακέτων και θα δείς άν είναι ανταγωνιστηκές οι τιμές της tellas. Δεν έχω κανένα απολύτως κέρδος απο την εταιρία αυτή,πελάτης είμαι,απλά λέω τα πράγματα όπως είναι.
@zouve@ Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 thelo na valo adsl gia 2-3 mines mehri na pao strato poia na valo ??? eida kati gia conn-x 2 mines 45e me usb modem sta 384 ...........
fermat Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Telika poia eteria kai me poia prosfora simferei???
SweetChild Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Παιδιά να ρωτήσω.. Η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα τα θέματα.. προτίμησα να το μάθω πιο ευκολα ρωτοντας.. :neutral: Ποιά εταιρία είναι καλύτερη για dsl όσο το δυνατόν πιο γρήγορο και ποιό φτηνό? (ότι ζητάει ένας έλληνας την σήμεον εποχή.. ) Υπάρχει μήπως καμια προσφορά? Μένω Θεσσαλονίκη και θέλω να βάλω dsl αλλά να έχω μια φυσιολογική σύνδεση. Φανταστείτε ότι είμαι Σερρες με 384 της Forthnet και δεν είμαι κ παρα πολύ ικανοποιημένη.. Πολλές φορές δεν είχα καλές ταχύτητες.. Σημείωση ότι την θέλω για έναν χρόνο ας πούμε. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν γίνει αναβάθμιση στη γραμμή στο σπίτι μου στον πρώτο όροφο θα έχω αναβαθμισμένη γραμμή και στον δεύτερο όροφο? Αν όχι, αν ζητήσω να την αναβαθμίσουν θα είναι έξτρα τα λεφτά? Και κατι τελευταίο.. Επειδή δεν ξέρω, την περίοδο που γίνεται αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση να μείνουμε χωρίς τηλέφωνο καμιά μέρα? Γιατί θα με κυνηγάει η μάνα μου...
moglis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Παιδιά μια ερώτηση:Τι έχετε να πείτε για την προσφορά της ΟΤΕΝΕΤ στα 1024;Δλδ 4 μήνες με 107€ και μετά 26€ τους υπόλοιπους για 12μηνο συμβόλαιο;
Greek Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Παιδιά να ρωτήσω.. Ποιά εταιρία είναι καλύτερη για dsl όσο το δυνατόν πιο γρήγορο και ποιό φτηνό? (ότι ζητάει ένας έλληνας την σήμεον εποχή.. ) Υπάρχει μήπως καμια προσφορά? Simferi poli i prosfora tis Forthnet kai tis OTEnet sta 1024 me 25 euro kai 26 antistixa Μένω Θεσσαλονίκη και θέλω να βάλω dsl αλλά να έχω μια φυσιολογική σύνδεση. Φανταστείτε ότι είμαι Σερρες με 384 της Forthnet και δεν είμαι κ παρα πολύ ικανοποιημένη.. Πολλές φορές δεν είχα καλές ταχύτητες.. Σημείωση ότι την θέλω για έναν χρόνο ας πούμε. I parapanw prosfores einai me desmeusi gia 12 mines' date=' did gia 12 mines tha exeis aftes tis times kai den tha ginete na diakopsis tin adsl Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν γίνει αναβάθμιση στη γραμμή στο σπίτι μου στον πρώτο όροφο θα έχω αναβαθμισμένη γραμμή και στον δεύτερο όροφο? Αν όχι, αν ζητήσω να την αναβαθμίσουν θα είναι έξτρα τα λεφτά? An einai to idio tilefono kai stous 2 orofous tote nomizo nai, ean einai diaforetiki tote oxi Και κατι τελευταίο.. Επειδή δεν ξέρω, την περίοδο που γίνεται αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση να μείνουμε χωρίς τηλέφωνο καμιά μέρα? Γιατί θα με κυνηγάει η μάνα μου... Xoris tilefono den prokite na minete oute ena lepto, aplos ean exeis adsl idi isos thn ora tis anabathmisis na exeis diakopi tis adsl sou gia kapies ores (os na oloklirothi)
SweetChild Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Ευχαριστω Greek. Αν και έχω βάλει ήδη Dsl (Otenet 512) εδω και 3 βδομαδες και ακόμα περιμένω να ενεργοποιηθεί. Δεν ξέρω γιατί αργεί τόσο. Και ήταν καλή η γραμμή μου. Τους έχω πάρει πόσα τηλέφωνα και όλο μου λένε είναι στο τελευταίο στάδιο.... Τι να πω....
^DiMioN^ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Για να μη κάνω νέο thread μιας και ο τιτλος αυτος αφορα ενα μερος και την απορια μου. Λοιπον εχω onDSL by otenet στα 384 ειχα πάρει το κιτ τον Νοεμβριο 2005. Ωραια ειχα 4 μηνες προπληρωμενους χωρις καποια ενδειξη περα απο το παγιο στον οτε οτι πληρωνω κατι αλλο. Τωρα βλεπω το λογαριασμο και μου χρεωνει 34 περιπου ευρω το μηνα για Otenet DSL. Αυτη ηταν η τιμη του μηνα που είχε η συνδεση όταν αγορασα εγω το πακετο. Οπως καταλαβαινεται δεν μπορω να πληρωνω σαν καλος μ*****ας αυτα τα λεφτα ενω απο τον ιδιο ISP η τιμη της 512 είναι 20,50 το μηνα. Και ρωταω γιατι δηλαδη πρεπει να πιανουν τα οπισθια στους παλιους συνδρομητες? Γνωριζει κανενας με ανανεωση στο προγραμμα αν θα μου διακοψουν τη γραμμη μεχρι να γινει η αναβαθμιση? Το έχει συναντησει καποιος αλλος αυτό το πρόβλημα? Τελικα με συμφερει η οτενετ(Υπολογιζοντας παντα ως συνολο το τηλεφωνικο λογαριασμο κι οχι μονο ως συνδεση)?
shadowfax-1- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Συγνωμη που θα διαφωνησω με το φιλο(αποψη μου κι ολας,συζητηση κανουμε)αλλα ΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 1 εταιρεια ΟΣΟ καλη ποιοτικα και να ειναι(που καμια δεν ειναι στην Ελλαδα)ΠΟΤΕ δε πρεπει να δεσμευεσαι για πανω απο 1 4μηνο αντε 6μηνο το πολυ Συνεχως οι τιμες πεφτουνε.Μα καθε 2 μα καθε 3 μηνες βγαινουνε καινουργιες προσφορες και χτυπας το κεφαλι σου που πηγες και εκανες συνδεση για 1 χρονο.Ειναι κριμα να πας να παρεις 1 mbit με 26€ το μηνα απο τη στιγμη που σε 7-8 μηνες ισως η τιμη να ειναι 15€...Ετσι βγαζουνε χρημα οι εταιρειες...τη σιγουρατζα ψαχνουνε. Dimion δεν ορκιζομαι αλλα εγω που ανανεωσα cube πανω σε cube της Βιβο και αφου πηγα εκει περα και τους ξεκινησα στα ψιλομπινελικια(οχι τπτ βαρυ...Του στυλ ειστε τρελοι?Τι παραλογα ειναι αυτα?Φερτε καποιον που να ξερει να του μιλησω...Τι βλακειες λετε δεσποινις μου...Κτλ)διοτι θελανε να διακοψουνε δεχτηκανε τον ορθο του επιχειρηματος μου περασανε τη συνδεση χωρις να διακοπει.Φανταζομαι οτι αμα τους μιλησεις και τους εξηγησεις(εγω πηγα βεβαια face to face οχι τηλεφωνο κτλ)δε νομιζω να εχεις προβλημα
christomar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 paidia exete koitaksei katholou tis prosfores apo to diodos?? an tis exei dei kapoios as mou proteinei kapoious apo tous paroxous, giati yparxoun arketoi kai twra me tis anavathmiseis tis taxythtas exw mperdeftei se sxesi me to poio me symferei...
giorgos-13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Geia xara. Epeidh exo mperdeytei tha hthela kapoios na moy pei an kserei. Thelo na balo dsl kai h monh basikh proypothesh poy thelo einai na einai kapoio paketo gia 5 eos 7 mhnes. oxi 12mhno giati stoys 7 mhnes metakomizo! De me peirazei h timh an h taxythta einai 512 'h kai 1024. Yparxei kati ektos to paketo dslcube ths vivodi ( gia 5 mhnes)?? eyxaristo...
hugelacky Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Geia xara.Epeidh exo mperdeytei tha hthela kapoios na moy pei an kserei. Thelo na balo dsl kai h monh basikh proypothesh poy thelo einai na einai kapoio paketo gia 5 eos 7 mhnes. oxi 12mhno giati stoys 7 mhnes metakomizo! De me peirazei h timh an h taxythta einai 512 'h kai 1024. Yparxei kati ektos to paketo dslcube ths vivodi ( gia 5 mhnes)?? eyxaristo... Kι εγώ σε παρόμοια φάση είμαι, θα ήθελα τις προτάσεις σας για 4-5 μήνες πρόσβαση. Έχω γραμμή 384 από τον ΟΤΕ (την οποία μαλλον θα κάνω 512 έτσι έστε να διπλασιαστεί στα 1024) οπότε μιλάμε μόνο για provider, ποιά εταιρεία συμφέρει τώρα? Σκεφτόμουν για αορίστου χρόνου Otenet Ondsl Home για 5 μήνες, υπάρχει κάτι φθηνότερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.