Προς το περιεχόμενο

Θελετε να μαθετε αν σας συμφερει η adsl και ποια απο ολες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το DSL Cube της VIVODI λέει;Το έχει κανείς να μας πεί εντυπώσεις;

Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να βάλω για πρώτη φορά ADSL στα 512 και δεν ξέρω τι να κάνω!

Τι είναι αυτό το LLU και τι παραπάνω σου δίνει;

Στο πακέτο της VIVODI μου είπαν οτι για τους 5 μήνες που λέει η προσφορά είναι πληρωμένο το πάγιο για ADSL στον (π)ΟΤΕ!

Λέει;Με 117Ε(μέσα ο ΦΠΑ) σου δίνει 5 μήνες ADSL στα 512 και όλα πληρωμένα!

Όποιος έχει η ξέρει το οτιδίποτε για ADSL ας το πει για να μας βοηθήσει....!

Αυτό το έχει ψάξει κανεις???

Γενικά για 5-6 μήνες ποιά προσφορά είναι η καλύτερη;

Το πάγιο στον ΟΤΕ πόσο είναι;

Τα έξοδα για τη συνδεση γενικά πόσα είναι;;;;

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις τι επικειται οσον αφορα τα πακετα μετα τις 31 Γεναρη που ληγουν οι προσφορες? Η λογικη λεει οτι μακροπροθεσμα θα μειωθουν αρκετα οι τιμες, αλλα κανεις δεν αποκλειει απο 1 Φλεβαρη και για διαστημα αοριστο, να εχουμε χειροτερες προσφορες απο τις ηδη υπαρχουσες... Ποια η γνωμη σας γιαυτο? Να παρω πακετο τωρα η απο Τριτη?

Δημοσ.
Γνωριζει κανεις τι επικειται οσον αφορα τα πακετα μετα τις 31 Γεναρη που ληγουν οι προσφορες? Η λογικη λεει οτι μακροπροθεσμα θα μειωθουν αρκετα οι τιμες, αλλα κανεις δεν αποκλειει απο 1 Φλεβαρη και για διαστημα αοριστο, να εχουμε χειροτερες προσφορες απο τις ηδη υπαρχουσες... Ποια η γνωμη σας γιαυτο? Να παρω πακετο τωρα η απο Τριτη?

Κι εγώ την ίδια απορία έχω και λώ να περιμένω την έκπληξη, άλλωστε προς να πέσουν κι άλλο οι τιμές πάει το πράγμα. Μόνο οι marketistes ξέρουν την απάντηση.

Δημοσ.

paidia h forthnet shmera miose thn timi tou FORTHnet ADSL 1Bill 384 3+3 mines doro sta 99 euro + fpa, xerei kaneis ti router deinoun k an axizei ? na simioso pos opos diavasa to router to kratas k meta to telos ths sundeshs.

euxaristo.

Δημοσ.
paidia h forthnet shmera miose thn timi tou FORTHnet ADSL 1Bill 384 3+3 mines doro sta 99 euro + fpa' date=' xerei kaneis ti router deinoun k an axizei ? na simioso pos opos diavasa to router to kratas k meta to telos ths sundeshs.

euxaristo.[/quote']

Kat'arxas prokeitai gia modem, oxi gia router. Kai kata defteron den einai to 1Bill, alla to ADSL-in-a-box, to etoimatzidiko euseves koutaki :)

Δημοσ.
makran i kaliteri prosfora einai tou OnDsl tis otenet, 69e+fpa se taxitita 512.4 mines dwro me simvolaio 12 minwn kai oi ipoloipoi mines 17.40+fpa,misi timi dld ola plirwmena.tsampa prama!kai dwro asirmato router!!!

είσαι σίγουρος ότι οι τιμές είναι για 512;

Μάλλον για 384 είναι. Επίσης δεν δίνει η οτενετ router, αλλά modem. Εκτός εαν κάποιο κατάστημα δίνει router όπως παλιά ο Γερμανός ....

Δημοσ.

Γεια χαρά :)

Ετοιμάζομαι κι εγώ να βάλω dsl, μάλον το 3+3 της forthnet 118 κομπλέ. Απ' ότι διάβασα πιο πάνω, δίνει μόντεμ και όχι ρούτερ. Θα μπορώ να συνδέσω 2 υπολογιστές; Αν όχι καμιά άλλη πρόταση με παρόμοιο κόστος; Ευχαριστώ για τα....φώτα σας :)

Δημοσ.

μπορεις να συνδέσεις 2 υπολογιστές μέσω των καρτών δικτύων τους με καλώδιο LAN (cross). To modem θα το συνδέσεις στον ένα υπολογιστή και θα κάνεις share την internet connection

Δημοσ.
μπορεις να συνδέσεις 2 υπολογιστές μέσω των καρτών δικτύων τους με καλώδιο LAN (cross). To modem θα το συνδέσεις στον ένα υπολογιστή και θα κάνεις share την internet connection

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά (ολίγον άσχετος με το θέμα), θέλω να κάνω κοινόχρηστο adsl με τον αδελφό μου που μένει δύο ορόφους κάτω, χωρίς να χρειάζεται να είναι ένα από τα δύο PC μόνιμα ανοιχτό και να έχουν και τα δύο ίδια ταχύτητα.

Υ.Γ. στην διαχείριση συσκευών μου εμφανίζει ένα προσαρμογέα δικτύου 1394. Με αυτό μπορώ να συνδέσω 2 PC μέσω LAN cross καλωδίου; :???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...