KaizerSoze Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 re paidia,se oles autes tis prosfores twn etairiwn,o ISP einai exw?Diladi stin HOL tha dwsw 240 E gia 12 mines SYN kathe mina (alitheia,pou einai oi times auti tin periodo) ston OTE gia na mou anoixei grammi aDSL?Ektos apo ton OTE poia alli etairia exei dikes tis grammes,mono i Vivodi?
Theodore Tsi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 re paidia,se oles autes tis prosfores twn etairiwn,o ISP einai exw?Diladi stin HOL tha dwsw 240 E gia 12 mines SYN kathe mina (alitheia,pou einai oi times auti tin periodo) ston OTE gia na mou anoixei grammi aDSL?Ektos apo ton OTE poia alli etairia exei dikes tis grammes,mono i Vivodi? auto skeftomoun k egw na rwtisw...egw dld pou ebala vivodi k apo to site tous grafei oti " Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL2+ πρόσβασης (Αστικό κέντρο : ............) μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της Vivodi Telecom" simainei oti ston ote den plirwnw adsl grammi???pws paizei akribws...as apantisei kapoios pou gnwrizei....
Anexann Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Στη Vivodi εξαρτάται αν επιλέξεις Full LLU στην οποία περίπτωση δεν υπάρχει πάγιο ΟΤΕ λόγω ότι χρησιμοποιείς το ιδιόκτητο δίκτυο της. Όλες οι προσφορές που βλέπεις στην αγορά φυσικά δεν περιλαμβάνουν το πάγιο του ΟΤΕ. Θέλει προσοχή μην μπερδευτεί κανείς. Ήθελα να ρωτήσω γιατί επίσης δε γίνεται καμία αναφορά εδώ για την Tellas. Είδα πως έχει κάποιες πολύ καλές προσφορές για unmetered ADSL. Είναι τόσο κακή η υποστήριξη από την εταιρία ή η εμπειρία των χρηστών; http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=188&lang=2
Biull Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Το DSL Cube της VIVODI λέει;Το έχει κανείς να μας πεί εντυπώσεις; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να βάλω για πρώτη φορά ADSL στα 512 και δεν ξέρω τι να κάνω! Τι είναι αυτό το LLU και τι παραπάνω σου δίνει; Στο πακέτο της VIVODI μου είπαν οτι για τους 5 μήνες που λέει η προσφορά είναι πληρωμένο το πάγιο για ADSL στον (π)ΟΤΕ! Λέει;Με 117Ε(μέσα ο ΦΠΑ) σου δίνει 5 μήνες ADSL στα 512 και όλα πληρωμένα! Όποιος έχει η ξέρει το οτιδίποτε για ADSL ας το πει για να μας βοηθήσει....!
Αλέξης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Στην προσφορα της Hol, ειναι πληρωμενα και για τους 12 μηνες,και τα παγια του ΟΤΕ,μονο για την γραμη Adsl.Τα παγια του τηλεφωνου θα συνεχισουν να πληρωνονται κανονικα καθε διμηνο,δεν αλλαζει τιποτα σε αυτο.Αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Oxi,swsta ta les.Ola ta paketa exoun plirwmeno provider kai grammi alla oxi ta pagia tou tilefwnou(den xerw gia to onDSLkit logw pote ti ginetai)
ipnotistis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Αληθεύει ότι η ADSL over ISDN είναι γρηγορότερη από την ADSL over PSTN κάτω από την ίδια ονομαστική ταχύτητα; Άκουσα πρόσφατα ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ ισχύει χωρίς να είμαι βέβαιος αν αληθεύει αυτο που άκουσα. Πάντως δεν το βρίσκω λογικό να συμβαίνει αφού δεν παίζει ρόλο η γραμμή του τηλεφώνου σου, αλλά η ταχύτητα της σύνδεσης ADSL που έχεις κάνει (είναι και διαφορετική τεχνολογία) Υποθέσεις κάνω, δεν τα λέω με σιγουριά.
teo_3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Και εγώ έχω μιά σύνδεση Jetpack απο την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το τρίμηνό μου τελειώνει στα μέσα Φεβρουαρίου και όπως είναι φυσικό αυτή τη βδομάδα πρέπει να αποφασίσω εαν θα την κόψω ή όχι. Σκεφτόμουν να βάλω την προσφορά της Forthnet αλλά είναι μέχρι 31/01 η ενεργοποίησή της και εγώ ακόμα στην διακοπή θα είμαι. Υπάρχει κάποια λύση ? Λογικά εάν μείνω Altec το μηνιαίο κόστος θα είναι γύρω στα €40 με €45 ποσά που δεν θέλω να δώσω.
danton Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Και εγώ έχω μιά σύνδεση Jetpack απο την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος.Το τρίμηνό μου τελειώνει στα μέσα Φεβρουαρίου και όπως είναι φυσικό αυτή τη βδομάδα πρέπει να αποφασίσω εαν θα την κόψω ή όχι. Σκεφτόμουν να βάλω την προσφορά της Forthnet αλλά είναι μέχρι 31/01 η ενεργοποίησή της και εγώ ακόμα στην διακοπή θα είμαι. Υπάρχει κάποια λύση ? Λογικά εάν μείνω Altec το μηνιαίο κόστος θα είναι γύρω στα €40 με €45 ποσά που δεν θέλω να δώσω. Ακριβος το ιδιο προβλημα εχω και εγω.Ειχα παρει το jetpack τον Νοεμβρη μονο και μονο για το Frιtzbox. Πηρα χτες τηλ εαν μπορω να εκμεταλλευτω την νεα προσφορα που εχουν και μου ειπανε οχι. Η ενεργοποιηση εγινε 14 Νοεμβρη και αυτοι μου λενε οτι ληγει 28 Φεβρουαριου!!!!Πως θα γινει να παρουμε κανενα νεο πακετακι???
teo_3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Ακριβος το ιδιο προβλημα εχω και εγω.Ειχα παρει το jetpack τον Νοεμβρη μονο και μονο για το Frιtzbox. Πηρα χτες τηλ εαν μπορω να εκμεταλλευτω την νεα προσφορα που εχουν και μου ειπανε οχι. Η ενεργοποιηση εγινε 14 Νοεμβρη και αυτοι μου λενε οτι ληγει 28 Φεβρουαριου!!!!Πως θα γινει να παρουμε κανενα νεο πακετακι??? Και που λες σήμερα γυρνώντας απο τη δουλειά βλέπω δύο λογαριασμούς Altec!!!!! Ένας για το σταθερό...ο άλλος???? Οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ μου στείλανε λογαριασμό!!!!! να πληρώσω μέχρι 25/01 χρέωση ενός μηνός!!!!!!(17/02 - 28/02) για Altecnet ADSL 384 και Πρόσβαση Α.ΡΥ.Σ για το ίδιο διάστημα!!! Και η πλάκα είναι πως ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου στις 17/11!!!! Ε όχι ρε παιδιά, τα πήρα και....τους πήρα. Μέχρι τις 17/01 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ να διαλέξω εάν θέλω να συνεχίσω την συνδρομή ή όχι. Ε όχι και να προπληρώσω την σύνδεση για ένα διάστημα που ΔΕΝ θα έχω σύνδεση!!!! Το τι μου είπαν....βασικά τίποτα, λογιστικοί λόγοι μου είπαν και τρίχες. Τι με νοιάζει εμένα εσείς πότε τιμολογείτε, εγώ πλήρωσα 17/11 μέχρι 17/02, τελεία και παύλα. Και οι αστείοι είχαν την αυταπάτη πως εγώ θα τους πληρώσω και θα μου πιστώσουν τα χρήματα αργότερα..... ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ, altec, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ??? Φυσικά ούτε που αναγράφεται κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο και όπως είναι ευκόλος εννοούμε απο 17/01 ψάχνω για σύνδεση καινούργια. .....πάντος είχαν πολύ πλάκα, με πήραν 2 φορές και προσπαθούσαν να μου πούνε τι??? Ότι πρέπει να ενημερώσω 2!!! μήνες πρι τελειώσει το πακέτο το τρίμηνο, και φυσικά απάντησα "σιγά μην δηλώσουμε και στο ταμείο που το αγοράζουμε εαν το θέλουμε μετά απο τρείς μήνες". Τι να πω, με απογοήτευσαν πλήρως και είχα μείνει ευχαριστημένος. Πάρτους και κράψτους.........στεγνά, χωρίς οίκτο.
ipnotistis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Γενικά όλοι κατι τέτοια κάνουν για να καρπώσουν όσο πιο πολλά μπορούνε.. Όταν θα έρθει η ώρα, κανεις δεν ξέρει τίποτα... Παντως αυτές είναι η πολιτικές των εταιριών γι'αυτό αφηστε τις ευγένειες και κάντε αυτό που πρέπει.. Έχετε δικαίωμα εξάλλου..
Sorath Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Στην προσφορα της Hol, ειναι πληρωμενα και για τους 12 μηνες,και τα παγια του ΟΤΕ,μονο για την γραμη Adsl.Τα παγια του τηλεφωνου θα συνεχισουν να πληρωνονται κανονικα καθε διμηνο,δεν αλλαζει τιποτα σε αυτο.Αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος. Σωστά αλλά..... Ένας φίλος μου απο την δουλειά που ψάχνει να βάλει adsl και το έχει ψάξει αρκετά το θέμα, ανακάλυψε τα εξής απίστευτα! Αν δεν θες μετά να ανανεώσεις την συνδρομή σου στην HOL, τότε είσαι υποχρεωμένος να επιστρέψιες όλο τον εξοπλισμό που έχεις αγοράσει, στην αρχικής τους κατάσταση, μέσα στα κουτιά τους. Για κάθε μέρα που καθυστερείς να τον επιστρέψεις, θα χρεώνεσαι με 30€!!!!! :? Αν ο εξοπλισμός κάποια στιγμή σου χαλάσει, τότε είσαι πάλι υποχρεωμένος να πληρώσεις για αποζημίωση!!!!:evil: :evil: :evil: Τα ίδια περίπου ισχύουν και για την ΟΤΕΝΕΤ. Τραγικά απίστευτο εεε;;; Μόνο η FORTHNet σου λέει οτι με τον εξοπλισμό κάνεις οτι θέλεις ακόμα κι αν δεν ανανεώσεις....
ipnotistis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Τι λες ρε.. τρελό αυτό που λες αφου τον εξοπλισμό τον αγοράζουμε! Μήπως εννοεις στους χώρους εργασίας μόνο, όπου ο εξοπλισμός δίνεται τσάμπα και μόνο η σύνδεση χρεώνεται? Τοτε παω πάσο
Sorath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Τι λες ρε.. τρελό αυτό που λες αφου τον εξοπλισμό τον αγοράζουμε! Μήπως εννοεις στους χώρους εργασίας μόνο' date=' όπου ο εξοπλισμός δίνεται τσάμπα και μόνο η σύνδεση χρεώνεται? Τοτε παω πάσο[/quote'] Μουαχαχαχα..... νομίζεις! Δεν αγοράζεις τον εξοπλισμό αλλά την σύνδεση. Και απλά σου δίνουν και ότι χρειάζεσαι για την σύνδεση. No συνδεση? No εξοπλισμός. Είναι σίγουρο αυτό που σου λέω, μιας και στο συμβόλαιο σύνδεσης το γράφουν ξεκάθαρα (έστω και με μικρά γραμματάκια μέσα σε όλα τα άλλα). Οπότε παίδες, διαβάζετε που υπογράφετε για να ξέρετε που πάτε...
bond Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά ΛΑΘΟΣ. Τον εξοπλισμό πχ στο HOL Broadband PACK δεν τον αγοράζεις , στον δίνουν με χρησιδάνειο.Δλδ όσο χρησιμοποιείς την υπηρεσία το κρατάς.Αυτό που πληρώνεις είναι η υπηρεσία. Είναι σαν το Netmod της ISDN (δεν μας το έχει χάρησει ο ΟΤΕ , μας το δάνεισε όσο έχουμε τη γραμμή ISDN). Πάντως επιδή αυτό το post άνοιξε με ένα παρατηρητήριο τιμών του Δικτυωθειτε , λείπει σκόπιμα (απ'όσο μπορώ να καταλάβω) το 6+6 της HOL το οποίο βγαίνει 19,73€ το μήνα (όλα μέσα). Σωστός ο Sorath...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.