victor_bundy Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 re paidia mia xara douleuei alla ego exo dorean sindesh logo panafonet ti na kano na pao se adsl? plirono peripou 20 euro ston ote gia internet
deathlok Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 me 20euro to dimino den pas se adsl.(tha sou fanei poli megali i diafora sta xrimata)
Sadako Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Εγώ έχω ISDN64 (αλλά με λογαριασμό πανεπιστημίου δηλαδή δεν έχω μηνιαία έξοδα συνδρομής, μόνο ό,τι γράφει το τηλέφωνο), και πληρώνω κάπου 50 ευρώ το 2μηνο (μαζί με το φπα).. Απο του χρόνου λογικά δεν θα έχω όμως λογικά αυτή τη τσάμπα συνδρομή. Και τα πάγια ISDN είναι κανα 30ευρω το 2μηνο.. Με συμφέρει να το ψάξω για aDSL?
haris_ch02019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 egw pali plirwnw 70ari sto nero me isdn ston pOTE gia internet(+pagia opote paei 100ari)...kai arxizw na skeftomai sobara to gegonos tis dsl...
thanasis Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 ti perimeneis hari kai den vazeis adsl me 100? to dimino? min afineis to xrono na pernaei.. milame einai apisteuti i diafora. exo kataenthousiastei.
haris_ch02019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 re panta pisteuw oti tha kataferw na to meiwsw alla telika pairnw ta @@ mou....asta na pane...edw kai o pateras mou eipe mipos na baloume dsl kai tou eipa oti tha prospathisw na meiwsw ton logariasmo kai asto na doume..
Anexann Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Και εγώ την έχω πάθει με τη σύνδεση ISDN... Πληρώνω μαζί με συνδρομές γύρω στα 130 Euro(!) :twisted: :twisted: :twisted: το δίμηνο και έχω συνδρομή μέχρι τον Οκτώβριο. Από τώρα μετράω τις μέρες...
Vmanos Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 koitaxe mipos mporeis na anabathmiseis ti grami sou pio prin se adsl. rota ston provider sou
geran Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 να ρωτησω κατι...δεν εχω ξαναβαλει dsl...σκεφτομαι να βαλω (ή 256 ή 384) για κανα 2-3 μηνες...ποιο πακετο συμφερει να αγορασω?η netkey συμφερει?
Vmanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 pare ena paketo eite tis otenet -ondsl- eite tis forthnet. to pio eukolo kai to pio oikonomiko
Anexann Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Επικοινώνησα προχθές με τη Forthnet και από ότι μου είπαν μπορώ να βάλω ADSL και να βάλω οποιοδήποτε προιόν (αυτά τα διαλυτικά πως μπαίνουν..... ) εκτός από ADSL-box και η διαφορά της τιμής θα εκπέσει από την τελική τιμή. Πολύ καλό νομίζω αλλά δεν ξέρω αν τελικά το προτιμήσω αφού ίσως στο άμεσο μέλλον μετακομίσω 2-3 τετράγωνα πιο πέρα και δε θέλω να μπαίνω σε "μανίκια" όπως είναι η ασύρματη μετάδοση ADSL σε 400-500m. Πάντως για όλους που ενδιαφέρονται είναι δυνατόν να γίνει. Ποτέ ξανά ISDN και.... ανυπομονώ για ADSL over PSTN. Άλλωστε ερχόμενως από Αγγλία γαλουχήθηκα σε Annex-A αφού δεν υπήρχε Annex-B στην Αγγλία.
clairvoyant Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Εγώ έχω ISDN64 (αλλά με λογαριασμό πανεπιστημίου δηλαδή δεν έχω μηνιαία έξοδα συνδρομής, μόνο ό,τι γράφει το τηλέφωνο), και πληρώνω κάπου 50 ευρώ το 2μηνο (μαζί με το φπα).. Απο του χρόνου λογικά δεν θα έχω όμως λογικά αυτή τη τσάμπα συνδρομή. Και τα πάγια ISDN είναι κανα 30ευρω το 2μηνο.. Με συμφέρει να το ψάξω για aDSL? και DSL να βάλεις, το πάγιο της ISDN θα παραμείνει, οπότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.