Προς το περιεχόμενο

Θελετε να μαθετε αν σας συμφερει η adsl και ποια απο ολες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ έχω ISDN64 (αλλά με λογαριασμό πανεπιστημίου δηλαδή δεν έχω μηνιαία έξοδα συνδρομής, μόνο ό,τι γράφει το τηλέφωνο), και πληρώνω κάπου 50 ευρώ το 2μηνο (μαζί με το φπα).. Απο του χρόνου λογικά δεν θα έχω όμως λογικά αυτή τη τσάμπα συνδρομή. Και τα πάγια ISDN είναι κανα 30ευρω το 2μηνο.. Με συμφέρει να το ψάξω για aDSL?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re panta pisteuw oti tha kataferw na to meiwsw alla telika pairnw ta @@ mou....asta na pane...edw kai o pateras mou eipe mipos na baloume dsl kai tou eipa oti tha prospathisw na meiwsw ton logariasmo kai asto na doume..

Δημοσ.

Και εγώ την έχω πάθει με τη σύνδεση ISDN... Πληρώνω μαζί με συνδρομές γύρω στα 130 Euro(!) :twisted: :twisted: :twisted: το δίμηνο και έχω συνδρομή μέχρι τον Οκτώβριο.

Από τώρα μετράω τις μέρες...

Δημοσ.

να ρωτησω κατι...δεν εχω ξαναβαλει dsl...σκεφτομαι να βαλω (ή 256 ή 384) για κανα 2-3 μηνες...ποιο πακετο συμφερει να αγορασω?η netkey συμφερει?

Δημοσ.

Επικοινώνησα προχθές με τη Forthnet και από ότι μου είπαν μπορώ να βάλω ADSL και να βάλω οποιοδήποτε προιόν (αυτά τα διαλυτικά πως μπαίνουν..... :mad: ) εκτός από ADSL-box και η διαφορά της τιμής θα εκπέσει από την τελική τιμή. Πολύ καλό νομίζω αλλά δεν ξέρω αν τελικά το προτιμήσω αφού ίσως στο άμεσο μέλλον μετακομίσω 2-3 τετράγωνα πιο πέρα και δε θέλω να μπαίνω σε "μανίκια" όπως είναι η ασύρματη μετάδοση ADSL σε 400-500m.

Πάντως για όλους που ενδιαφέρονται είναι δυνατόν να γίνει.

Ποτέ ξανά ISDN και.... ανυπομονώ για ADSL over PSTN.

Άλλωστε ερχόμενως από Αγγλία γαλουχήθηκα σε Annex-A αφού δεν υπήρχε Annex-B στην Αγγλία.

Δημοσ.
Εγώ έχω ISDN64 (αλλά με λογαριασμό πανεπιστημίου δηλαδή δεν έχω μηνιαία έξοδα συνδρομής, μόνο ό,τι γράφει το τηλέφωνο), και πληρώνω κάπου 50 ευρώ το 2μηνο (μαζί με το φπα).. Απο του χρόνου λογικά δεν θα έχω όμως λογικά αυτή τη τσάμπα συνδρομή. Και τα πάγια ISDN είναι κανα 30ευρω το 2μηνο.. Με συμφέρει να το ψάξω για aDSL?

και DSL να βάλεις, το πάγιο της ISDN θα παραμείνει, οπότε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...