v_agelis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Βγάζει error... Εγώ βρήκα το moneyexpert.gr Εχει συγκριτικούς πίνακες για συνδέσεις ADSL με βασικά χαρακτηριστικά των συνδέσεων. Τα έχει αρκετά μαζεμένα....
aigaiatis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Ερωτήσεις ενός αρχάριου: 1)Έχω σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ και σκέφτομαι να βάλω ιντερνετ conn-x στα 2mbps (16,5€ ανα μήνα). Μέχρι στιγμής πληρώνω γύρω στα 60€ το δίμηνο για το σταθερό τηλέφωνο, δηλαδή 30€ το μήνα. Αν βάλω conn-x στα 2mbps ο λογαριασμός θα είναι συνολικά 30+16,5 = 46,5€ το μήνα? Ή στο conn-x φορτώνονται και άλλες χρεώσεις π.χ. δεύτερο πάγιο ή κάτι άλλο? 2) Ποιο ενσύρματο modem να διαλέξω για conn-x από αυτά που πρεοσφέρει ο ΟΤΕ. Ασχολούμαι με ιντερνετ και κανένα κατέβασμα από you tube και τορρεντ? 3) Ποιο laptop έως 500€, να αγοράσω? αποκλειστικά ιντερνετ το θέλω. Φιλικά, Ο άσχετος
flo1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 καλη επιλογη η hol. γενικα μακρια απο forth και οπου να ναι ο καθενας το χαβας του. Δεν υπαρχει καλη ή κακη επιλογη Εξαρταται απο πολλα αν θα εισαι τυχερος. Mε τη forthnet εγω π.χ. δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.
moneyexpert.gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστούμε για την αναφορά στο site μας . Το http://www.moneyexpert.gr έχει συνεχώς ανανεωμένους πίνακες , οι οποίοι περιλαμβάνουν και την εταιρεία Cyta για την οποία ρώτησε ο χρήστης Maverick. Σχόλια και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες.
DIMITRISS_K Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 "Θελετε να μαθετε αν σας συμφερει η adsl και ποια απο ολες? " Αν και η απάντηση στο πρώτο σκέλος της ερώτησης είναι σχετικά εύκολη, στο δεύτερο τα πράγματα γίνονται περίπλοκα..ποιά απ' όλες λοιπόν? Πέρα απο προσωπικές εκτιμήσεις και υποκειμενικές απόψεις υπάρχουν κάποια αντικειμενικά χαρακτηριστικά που μπορούν να αποτελέσουν ένα κάλο κριτήριο για την επιλογή παρόχου. Ένα απο αυτά είναι οι πραγματικές ταχύτητες που αυτοί προσφέρουν. Κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση αποφασίσαμε να ανεβάσουμε στο Lostinmarket.gr ένα speedtest δίνοντας την δυνατότητα σε όσους διαθέτουν adsl συνδέσεις να μετρήσουν την πραγματική τους ταχύτητα. Μετρήστε την ταχύτητα της σύνδεσης σας και βοηθήστε μας να διαμορφώσουμε μια εικόνα για την "απόδοση" των παρόχων.
ados Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 σκεφτομαι να βαλω tellas 24αρα,ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας?
isay Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 σκεφτομαι να βαλω tellas 24αρα,ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας? :shock::shock: Διαβασε λίγο στο forum ... και μείνε μακρια!
sp3cial Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Χαίρεται, Ψάχνω να βάλω νέα σύνδεση ίντερνετ. Τώρα έχω Οτενετ στα 2MBPS που δεν συμφέρει καθόλου οικονομικά. Λέω να το γυρίσω στην HOL 24MBps ( http://www.moneyexpert.gr/default.aspx?pid=103&la=1&prid=9 ) που έχει 20,9 € το μήνα. Το ερώτημά μου είναι ότι θέλω ασύρματο router για να παίρνει και ο κάτω όροφος δίκτυο. Το θέμα είναι πώς το ζητάω? Ιδού η αχρηστίλα, γιατί λέει για ενσύρματο απο ότι κατάλαβα...(???) Ή πάω σε ένα κατάστημα αγοράζω το πακετάκι με ασύρματο ρούτερ και κάνω την online αίτηση? Είναι η πρώτη φορά που ψάχνω για ασύρματο router. Ξέρετε απο εμπειρία πόσους μήνες έκανε να ενεργοποιηθεί? Όσο για Forthnet είναι απαράδεκτοι απο ιστορίες φίλων μου.
ronnie79 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά μετά απο ψάξιμο κατέληξα στην HOL γιατί forthnet που έχει ο γείτονας σέρνετε, ενώ ένας άλλος πιο δίπλα που έχει την HOL δεν έχει κανένα πρόβλημα. Θα βάλω το double play ή το double play GR Ελπίζω να τρέχει, 2 χρόνια με το connx δεν είχα κανένα πρόβλημα
nikoscheng Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το ποιό οικονομικό ADSL; Υπάρχει μόνο το δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή, με ενδιαφέρει ο οικονομικότερος τρόπος για ADSL, λογικά μόνο ασύρματα φαντάζομαι. Δεν υπάρχει θέμα όγκου, ας πούμε 3 GB αν γίνεται και ταχύτητας. Ποιά η καλύτερη επιλογή. Δεν με ενδιαφέρει η ύπαρξη σταθερού. Οπότε κάποιο δίκτυο κινητής; Δεν με ενδιαφέρει η ύπαρξη τηλεφώνου σταθερού ή κινητού. Απλώς η απολύτως οικονομικοτερη επιλογή.
giorgos_k Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Καλημέρα! Μίλησα σήμερα με HOL γιατί θέλω να κάνω μετάβαση απο Forthnet(μια χαρά είναι η Forthnet, απλά θα συνδιάσω Vodafone + HOL) και μου είπαν οτι η τηλεφωνία ΔΕΝ είναι voip. Είναι τοίχου κανονικά.Κ πλέον δεν δίνουν το fritz αλλά ενα netfaster. Μπορεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος? Γιατί αν κάνουν λάθος θα έχω μεγάλο πρόβλημα με το voip Thx
kikonec Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 εχω εταιρεια HOL στα 6mb Λοιπον εκανα το τεστ..... στο speedtest lostinmarket.gr 1)και διαλεξα εταιρεια hol και ταχυτητα 6 ping 253ms download 0.32mbps upload 0.55mbps 2)μετα ξανα διαλεξα εταιρεια οτε και ταχυτητα 8 ping 256ms download 0.55mbps upload 0.40mbps μετα ξανα εκανα με τις πρωτες ρυθμισεις... και ping 253ms download 0.38mbps upload 0.55mbps δεν ξερω γιατι τα βγαζει ετσι??????
DIMITRISS_K Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 εχω εταιρεια HOL στα 6mbΛοιπον εκανα το τεστ..... στο speedtest lostinmarket.gr 1)και διαλεξα εταιρεια hol και ταχυτητα 6 ping 253ms download 0.32mbps upload 0.55mbps 2)μετα ξανα διαλεξα εταιρεια οτε και ταχυτητα 8 ping 256ms download 0.55mbps upload 0.40mbps μετα ξανα εκανα με τις πρωτες ρυθμισεις... και ping 253ms download 0.38mbps upload 0.55mbps δεν ξερω γιατι τα βγαζει ετσι?????? Με την HOL υπάρχει όντως ένα θέμα αξιοπιστίας των μετρήσεων. Γι΄αυτό τον λόγο δεν την συμπεριλάβαμε στην τελική επεξεργασία των αποτελεσμάτων που ανακοινώσαμε πρίν μερικές ημέρες. Αποτελέσματα Μετρήσεων Adsl Speedtest Στα σχόλια που υπάρχουν στο σχετικό post, μπορείς να διαβάσεις τον λόγο που δεν συμπεριλάβαμε τις μετρήσεις της HOL.. Σημ. Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να αποκτήσουμε συνολική εικόνα για τις "επιδόσεις" των παρόχων, δίνουμε πλέον την δυνατότητα σε κάθε χρήστη που χρησιμοποιεί τους συγκριτικούς μας πίνακες, να αξιολογήσει τον πάροχο της σύνδεσής του και το συνολικό επίπεδο εξυπηρέτησης που του παρέχει. Βαθμολογήστε τον πάροχο της σύνδεσής σας εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.