Προς το περιεχόμενο

Θελετε να μαθετε αν σας συμφερει η adsl και ποια απο ολες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια,ενδιαφερομαι για double play.Και θελω να βρω ποιο ειναι γενικα πιο οικονομικο.

Μεχρι στιγμης νομιζω πως η on telecoms ειναι η ποιο φτηνη.Εχει κλασσικα τα τηλεφωνα δωρεαν και θελει 32 το μηνα.Και 65 ενεργοποιηση οποτε βγαινει 37 το μηνα τελικα.

Δινει και το ρουτερ.

Τι πιστευτε εσεις?

Δημοσ.
Παιδια,ενδιαφερομαι για double play.Και θελω να βρω ποιο ειναι γενικα πιο οικονομικο.

Μεχρι στιγμης νομιζω πως η on telecoms ειναι η ποιο φτηνη.Εχει κλασσικα τα τηλεφωνα δωρεαν και θελει 32 το μηνα.Και 65 ενεργοποιηση οποτε βγαινει 37 το μηνα τελικα.

Δινει και το ρουτερ.

Τι πιστευτε εσεις?

Το telefonet+ με 19.90 με 2 αριθμους τηλεφωνου, απεριοριστες κλησεις σε 21 χωρες και με εως 24mbps internet.

Δημοσ.

Φιλε χερομαι για την απαντηση σου γιατι αυτη την στιγμηκανω την αιτηση.

Ξερετε κανα προβλημα που να εχει αυτο το προγραμμα?

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειμαι στο ιδιοκτητο της vivodi εδω και 6 μηνες....

Η χρεωση ειναι 19,90 ευρω το μηνα και εχω 2 γραμμες της εκανα και της δυο μεταφορα(πρωιν ISDN στον ΟΤΕ)απεριοριστα σε αστικα και υπεραστικα και INTERNET εως 24mbps(εγω κλειδωνω στα 8).

Σαν βασικο προβλημα ειναι οτι και οι δυο γραμμες ειναι voice που σημαινει οτι εαν δεν εχει internet δεν εχει και τηλεφωνα....

Σαν ποιοτητα δεν εχει ομως να ζηλεψει σχεδον τιποτα απο την PSTN γραμμη.

Το προβλημα ομως ΤΟΝΙΖΩ ειναι εαν εχεις βλαβη την εχεις σε ολα....

Δημοσ.
Γεια σας παιδια ειμαι στο ιδιοκτητο της vivodi εδω και 6 μηνες....

Η χρεωση ειναι 19,90 ευρω το μηνα και εχω 2 γραμμες της εκανα και της δυο μεταφορα(πρωιν ISDN στον ΟΤΕ)απεριοριστα σε αστικα και υπεραστικα και INTERNET εως 24mbps(εγω κλειδωνω στα 8).

Σαν βασικο προβλημα ειναι οτι και οι δυο γραμμες ειναι voice που σημαινει οτι εαν δεν εχει internet δεν εχει και τηλεφωνα....

Σαν ποιοτητα δεν εχει ομως να ζηλεψει σχεδον τιποτα απο την PSTN γραμμη.

Το προβλημα ομως ΤΟΝΙΖΩ ειναι εαν εχεις βλαβη την εχεις σε ολα....

Δεν ειναι ετσι ακριβως,μπορει να μην εχεις internet και να εχεις τηλεφωνικες γραμμες.Οσο για τα 8mbps ειναι θεμα αποστασης απο το dislam η απο την κατασταση των καλωδιων των γραμμων σου.

Δημοσ.

Φιλε μου εισαι και εσυ στην ιδια εταιρια?Εαν ναι δικαιολογησε το γιατι εγω που ειμαι χρηστης του οσες φορες εχω πεσει εχω πεσει σε ολα και ποτε μονο στο ενα....

Οσο για το θεμα τοης ταχυτητας δεν ειναι καθολου θεμα τυχης....

Οταν πρωτοσυνδεεσαι και τρεχεις με 12mbps με οριο το 12....και σε 1-2 βδομαδες πεφτεις και σε ξανασηκωνουν στα 4mbps και σου λενε οτι δεν παει αλλο η γραμμη σου?

Αστο σου λεω....πριν ενα μηνα εγινε αναβαθμηση στην περιοχη μου σε 24mbps...με αποτελεσμα να κλειδωνω στα 14-16mbps....και ως εκπληξεως μετα παλι απο μια βδομαδα προβλημα στη γραμμη καθυστερηση 4 ημερων και επανερχομαι στα 4mbps...οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν παει παραπανω....και υστερα απο απαιτηση μου με κλειδωσανε στα 8mbps και φυσικα δουλευω εδω και 15 ημερες χωρις κανενα προβλημα....

Δημοσ.

Να διορθωσω και να πω οτι εχει δικαιο ο φιλος titikos46 οτι μπορεις να εχεις τηλεφωνο χωρις internet παρολο που ειναι voice η γραμμη(δεν μπορεις να εχεις ιντερνετ χωρις τηλεφωνο)....

Ηταν ενα απο τα ερωτηματα μου στην χθεσινη βλαβη που ξαναειχα :-D ευτιχως ολιγοωρη και μου διαβεβαιωσαν οτι μπορει να συμβει....

Στο ερωτημα μου οτι οσες φορες εχω πεσει δεν ειχα τιποτα....:-) μου αναφεραν οτι ηταν τετοια η ιδιομορφια των βλαβων μου :lol:

Sorry φιλε titiko ειχες δικαιο:-D

Δημοσ.

ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα παρομοιο πακετο σαν αυτο που προσφερε η altec ;

ψαχνω για να βαλω internet αλλα στα 15 ευρω δεν βρισκω τιποτα..ολες οι αλλες προσγερουν 24mb στα 24 ευρω...

ξερει κανεις τιποτα;;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι. Ψάχνει ένας φίλος να βάλει adsl και έχει τώρα μόνο ΟΤΕ Σταθερό τηλέφωνο. Τίποτα άλλο. Το ζήτημα είναι ότι θέλει γραμμή adsl μόνο για 5 μήνες και με ταχύτητα όχι 24αρα αλλά μια καλή σχετικά. Επομένως το πρόβλημα έγγυται στη σύμβαση,στο χρόνο και στον τρόπο πληρωμής(προπληρωμή,ανα μήνα). Έχετε να προτείνετε κάτι συμφέρον για αυτή την περίπτωση?

Δημοσ.

Γεια τον φιλο σου νομιζω οτι το πιο ιδανικο ειναι το conn-x του οτε....ουτε να μπλεχτει με αλλη εταιρια γυρο στα 20-22 ευρω μια καλουτσικη ταχυτητα και 6μηνη συμβαση(νομιζω οτι ολες οι αλλες εχουν ετησια)εαν κανω λαθος διορθωστε με....μεσα σε λιγες μερες συνδεση και μπορεις να το παρεις ειτε προπληρωμενο νομιζω για τουσ 2 πρωτους μηνες μετα οι επομενοι 4 ερχονται στον λογαριασμο(δυο διμηνα)ή το περνεις κατευθειαν και σου ερχεται στο λογαριασμο(3 διμηνα)

Δημοσ.
Γεια τον φιλο σου νομιζω οτι το πιο ιδανικο ειναι το conn-x του οτε....ουτε να μπλεχτει με αλλη εταιρια γυρο στα 20-22 ευρω μια καλουτσικη ταχυτητα και 6μηνη συμβαση(νομιζω οτι ολες οι αλλες εχουν ετησια)εαν κανω λαθος διορθωστε με....μεσα σε λιγες μερες συνδεση και μπορεις να το παρεις ειτε προπληρωμενο νομιζω για τουσ 2 πρωτους μηνες μετα οι επομενοι 4 ερχονται στον λογαριασμο(δυο διμηνα)ή το περνεις κατευθειαν και σου ερχεται στο λογαριασμο(3 διμηνα)

http://diodos.gsrt.gr/Package.aspx?package=111

έχει 12μηνη με προπληρωμή αλλά λέει αορίστου. λογικά δεν έχει τέλη "κοψίματος" όπως έχει η 4νετ την 70αρα ευρώπουλα. Είναι πολλά 142 για την περίπτωση αυτή. Σε αναζήτηση ακόμα...:rolleyes:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...