coultoir Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 και η hol νομιζω εχει ενα πολυ καλο φοιτητικο πακετο,αλλα δεν θυμαμαι παραπανω..αξιζει νομιζω ομως να το ψαξεις..
without_name Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
greguar84 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Γεια σε όλους!Σκέφτομαι να βάλω On Telecom-περιοχή Ν.Ηράκλειο.Υπάρχει κάποιος με On σε αυτή την περιοχή?Αν ναι με προτρέπεις να βάλω ή υπάρχουν προβλήματα? Ευχαριστώ
teachergeorge Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας κι από εμένα.'Εχω γραμμή adsl 1 Mbps από τον Ο.Τ.Ε και συνδρομή 1 Mbps από Forthnet (λήγει τον επόμενο Ιούνιο).Πριν μερικές μέρς ζήτησα από τον Ο.Τ.Ε αναβάθμιση της γραμμής μου στα 4 Mbps.Όταν (αν...) αυτή γίνει,θα ήθελα να τη δοκιμάσω και μετά να προχωρήσω.Θα ήθελα να μάθω λοιπόν τα παρακάτω: 1.Υπάρχει κάποια προπληρωμένη κάρτα που να πιάνει ταχύτητα 4 Mbps και αν ναι,ποια είναι; 2.Αν όχι,αλλά και επειδή ούτως ή αλλως ενδιαφέρομαι για πάροχο στα 4 Mbps,ποιον θα μου συνιστουσατε; Ευχαριστώ πολύ.
isspro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 και καλα αν εγραφα μονο: 2.ΟΤΕ δεν θα μπορουσα να ποσταρω... μινιμουμ πρεπει να γραψω 10 γραμματα και εγραψα για πλακα "10 γραμματα" για να συμπληρωσω....
without_name Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 προσεχε μην κατηγορηθεις για spamming χαχα
teachergeorge Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Αχαχαχαχαχαχχαχαχαχά!Καταπληκτικός isspro!
flo1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Mια βοηθεια ... Ψαχνω την καλυτερη προσφορα, απο οποιοδηποτε παροχο, χωρις να με ενδιαφερουν καθολου οι κλησεις απο σταθερο τηλεφωνο -δηλαδη, δεν χρησιμοποιω το σταθερο. Εδω και ενα χρονο εχω φοιτητικο adsl forthnet, 768 .. Καμια προταση, που να κοιταξω?
Verzevoul Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Φαντάζομαι πως δεν είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα, διάβασα και από άλλους χρήστες παρόμοια θέματα, αλλά σαν το δικό μου δεν έχω δει. Έχω 2 θέματα. 1. Πριν μιση ώρα από άλλον υπολογιστή προσπάθησα να ξαναγράψω, αλλά με το που έκανα post δε με άφηνε να ξαναμπώ στην σελίδα και όποτε προσπαθούσα να μπω με έβαζε στο site της HOL . Και μιλάω πολύ σοβαρά. Εχεις κανείς κάτι υπ΄όψιν? 2.΄Ήμουν στον ΟΤΕ και έκανα Ηοl Double play. Αυτή τη στιγμή κλείνω σχεδον μήνα χωρίς τηλέφωνο. Η Hol μου βάζει να πάρω τον ΟΤΕ . Ο ΟΤΕ λέει ντροπή στη HOL που βάζει τον πελάτη να πάρει ενώ πρέπει να έχει ειδικό τμημά γι αυτό το θέμα. Η Hol μου λέει, οτι ο ΟΤΕ εχει ξεκρε μασει το καλωδιο από το dslam και το εχει παρατησει. ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΑΛΑΚΙ... Τελικά καταλήγω να πάρω την επιτροπή τηλεποικινωνιών η οποία υποτίθεται πως ελέγχει αυτά τα χρονικά που μένει ξεκρέμαστος ο πελάτης, μου πε κάνω κάποιες κινήσεις και τώρα περιμένω. Ελλάδα το ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ!!!
isspro Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 ρε παιδια hol, Οn και forthnet που ακουω, τραβαω τα μαλια μου. Οτε παιζω και δεν ειχα ποτε προβλημα. 8 λενε 8 δινουν. το 24 ειναι πολυ γενικο (και θεμα τυχης/περιοχης). ουτε παραμυθια ουτε ψεματα κι αν δε σαρεσει κατι 134 αμεσως και ολα φτιαχνουν. αυτο εκανα σημερα. απο 8 σε 24, ρωτησα 5 πραγματακια οπως "ποτε θα ειμαι ετοιμος?", "σε 12 μερες λογω απεργιων", "αν θελω να γυρισω στα 8?", "παιρνετε τηλ στο 134, δηλωνεται βλαβη και σας αλλαζουν παλι" και ολα κομπλε. ευγενικοι και με τα ολα τους... conn-x ======================================= 1 Mbps/256 kbps ? 16,50 2 Mbps/256 kbps ? 19,50 4 Mbps/ 256 kbps ? 22,50 8 Mbps/ 384 kbps ? 26,90 24 Mbps/ 1024 kbps ? 29,90 ======================================= edit: οτι και να πω ειναι λιγο γι αυτον τον τεραστιο ΟΤΕ. 15:00 αιτηση, 22:00 υολοποιηση για 24mbps (16 πιανω βεβαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.