isspro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 εγω με κατι υπολογισμους που εκανα στο ιδικτητο της με το noise του ρουτερ θα πιανω 19/1...αλλα ολα αυτα υποθετικα...οταν κανω το update θα δω. τι υπολογισμους? πως δηλαδη... γιατι θελω να κανω και εγω για τη HOL και ειμαι στα 200m απο τον κεντρικο που περναει το καλωδιο (Δεκελειας). wag200 εχω και το σκεφτομαι για την εν λογο εταιρεια
titikos46 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς τι παίζει με voice over IP? Από το γραφείο μιλάμε αρκετά στο εξωτερικό και ο Οτε τρίβει τα χέρια του κάθε φορά. Άκουσα λοιπόν για το voice over IP ότι έχει τεράστια διαφορά σε θέμα χρεώσεων αφού μιλάς μέσω Internet αλλά δεν έχω καταλαβει ακριβώς τι παίζει. Υπάρχουν ειδικές συσκευές που να υποστηρίζουν τηλεφωνικό κέντρο? Υπάρχει εταιρεία μέσω της οποίας τρέχει αυτό το "πρόγραμμα"? Άν μπορεί κανείς να με βοηθήσει θα το εκτιμήσω! Eνα απο τα πολλα προγραμματα ειναι το :http://www.voipdiscount.com υπαρχουν και αλλα που εχουν και δωρεαν τις κλησεις σε ολα τα σταθερα στην Ελλαδα.
titikos46 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μια βοήθεια. Έχω μια φίλη η οποία θέλει άμεσα ίντερνετ, αλλά στο σπίτι της (Ν.Ηράκλειο) δεν έχει καν τηλεφωνική γραμμή στον ΟΤΕ. Οπότε η μια λύση είναι να βάλει μια εταιρεία που έχει ιδιόκτητο όπως η on. Αλλά χωρίς τηλεφωνική γραμμή από οτε θα παίξει το ίντερνετ? Κ αν ναι θα κάνουν πολύ χρόνο? Η άλλη λύση είναι να βάλει ΟΤΕ και μετά dsl αλλά επειδή ενδέχεται να μετακομίσει, δεν έχει νόημα. Θα πάει ο κούκος αηδόνι. Με το κινητό γίνεται τίποτα? Για βρείτε μου κάποια λύση εσείς που είστε τσακάλια. Ευχαριστώ πολύ. Μεταξυ των πολλων εταιριων μπορει να βαλει και τηλεφωνο και internet ειναι και η vivodi.
Liberito Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Υπάρχει τρόπος μέσω της wind να μπαίνει στο ιντερνετ για 3,49 Ευρώ το μήνα. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις μεγάλα αρχεία. Πάντως απλά για να μπαίνεις και να βλέπεις φτάνει. Γράψε μου αν θέλεις πληροφορίες για το πως.
sam sam Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 γνωρίζει κανείς άν υπάρχει καμία σύνδεση για internet στον οτε αορίστου χρόνου? ή άν υπάρχει κάποιο πακέτο για φοιτητές?
sam sam Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 ευχαριστώ πολύ. το πρόβλημα ειναι οτι όλες ειναι 12 μήνες και εγω είμαι όπου φυσάει ο άνεμος... γνωρίζει κανείς καμία για 3 μηνο? και ας μην ειναι για φοιτητές...
MesmerizingGirl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 ευχαριστώ πολύ. το πρόβλημα ειναι οτι όλες ειναι 12 μήνες και εγω είμαι όπου φυσάει ο άνεμος... γνωρίζει κανείς καμία για 3 μηνο? και ας μην ειναι για φοιτητές... De nomizw oti yparxei 3mini syndesi se kamia etaireia.To ligotero pou tha breis einai 6mino kai malista oi perissoteroi sou lene oti an diakopseis prin to 12mino plirwneis telos diakopis.
without_name Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Η σελίδα δεν βρέθηκε! Συγνώμη, δεν υπάρχει σελίδα στον κόμβο του ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ που να ταιριάζει με την αίτησή σας. Είναι πιθανό ότι τυπώσατε τη διεύθυνση εσφαλμένα ή ότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν υπάρχει πλέον στον κόμβο. αυτο βγαζει σεμενα..τι να κανω
PETROS13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 ευχαριστώ πολύ. το πρόβλημα ειναι οτι όλες ειναι 12 μήνες και εγω είμαι όπου φυσάει ο άνεμος... γνωρίζει κανείς καμία για 3 μηνο? και ας μην ειναι για φοιτητές... το λιγότερο είναι connx με εξάμηνο..
zaxoys Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Ρίξε μια ματιά Altec : http://diodos.gsrt.gr/PackagesISP.aspx?isp=13&f=s αν κα ιδεν λέει ξεκάθαρα αν η αορίστου έχει ελάχιστη διάρκεια ... Αν και από οτι είδα τώρα έχει τέλος ενεργοποίησης οπότε δεν αξίζει για λίγο καιρό...
sam sam Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 για όσους ενδιαφέρονται βρήκα ένα πακετο της altec με ταχύτητα (λέμε τώρα...) 768 στα 40 ευρώ. ειναι 2+1 μήνες και έχει δώρο κάποιο ψευτο εξοπλισμό.
sfakattack26 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπερα.ειμαι καινουριος εδω.εχω δυο χρονια ενα πακετο OnDsl στα 768. Προτεινετε σας παρακαλω οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη στην αγορα να παω να το κανω γιατι αυτη η ταχυτητα τελικα που τοτε ελεγα οτι ειναι υπερβολικη για μενα τωρα ειναι απλα εκνευριστικη.Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
titikos46 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπερα.ειμαι καινουριος εδω.εχω δυο χρονια ενα πακετο OnDsl στα 768. Προτεινετε σας παρακαλω οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη στην αγορα να παω να το κανω γιατι αυτη η ταχυτητα τελικα που τοτε ελεγα οτι ειναι υπερβολικη για μενα τωρα ειναι απλα εκνευριστικη.Σας ευχαριστω προκαταβολικα. Εχει μια προσφορα το Πλαισιο με 39 ευρω 6 μηνες τις Vivodi Dsl cub.http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978046&product=806668
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.