peri2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα.Έχω σταθερό τηλέφωνο στη Forthnet και πληρώνω το πάγιο του ΟΤΕ. Σκέφτομαι να βάλω ConnX .Μπορώ να το κάνω ή θα με ζαλίσουνε για να αλλάξω την Forthnet; Και , σε τελική ανάλυση , θα υπάρχει καθυστέρηση λόγω του διαφορετικού παρόχου; Μένω επαρχία, όπου ακόμα η Forthnet δεν έχει ιδιόκτητο δίκυο..
titikos46 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα.Έχω σταθερό τηλέφωνο στη Forthnet και πληρώνω το πάγιο του ΟΤΕ.Σκέφτομαι να βάλω ConnX .Μπορώ να το κάνω ή θα με ζαλίσουνε για να αλλάξω την Forthnet; Και , σε τελική ανάλυση , θα υπάρχει καθυστέρηση λόγω του διαφορετικού παρόχου; Μένω επαρχία, όπου ακόμα η Forthnet δεν έχει ιδιόκτητο δίκυο.. Δεν εχεις αλλη λυση βαλτο, και περιμενε αλλο παροχο και μετα γινε Λουης σε αλλον, διοτι ειναι ολοι τους ειναι πιο οικονομικοι και καλλιτεροι και με μεγαλυτερες ταχυτητες.
pancups Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα Έχω διαβάσει πολλές απόψεις για ΟΤΕ, εναλλακτικούς φορείς όπως Vivodi ktl.Έχω σύνδεση Connx και όπου να'ναι θα χρειαστεί ανανέωση ή τερματισμό.Λέω να κάνω αίτηση για ΗΟL και ελπίζω να μαι άΝΕΤ..ος.Αν όμως δεν έχεις τηλ στο σπίτι σου, δεν είσαι καν συνδρομητής του πΟΤΕ,θες μια απλή συνδεσούλα Αdsl και ζεις στην επαρχία-Κόρινθο-,που στο κόρακα τη κεφαλή κλίνει; Ευχαριστώ
MesmerizingGirl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 ΚαλημέραΈχω διαβάσει πολλές απόψεις για ΟΤΕ, εναλλακτικούς φορείς όπως Vivodi ktl.Έχω σύνδεση Connx και όπου να'ναι θα χρειαστεί ανανέωση ή τερματισμό.Λέω να κάνω αίτηση για ΗΟL και ελπίζω να μαι άΝΕΤ..ος.Αν όμως δεν έχεις τηλ στο σπίτι σου, δεν είσαι καν συνδρομητής του πΟΤΕ,θες μια απλή συνδεσούλα Αdsl και ζεις στην επαρχία-Κόρινθο-,που στο κόρακα τη κεφαλή κλίνει; Ευχαριστώ Eisai katadikasmenos na baleis tilefwno apo ton OTE gia na mporeseis na baleis kai adsl...
dreaming123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά όπου να ναι τελειώνει το 6μηνο πακέτο που είχα πάρει απο την forthnet. Τώρα θα πρέπει να κάνω κάποια κίνηση η ανανεώνεται αυτόματα και θα μου έρχεται κάθε δίμηνο ο λογαριασμός?Και πόσο θα είναι? Λέω να μείνω έτσι μεχρι να έρθει το ιδιόκτητο. Αλλιώς μπορώ να διακόψω και να πάω σε οτε?Έτσι χάνετε η πόρτα? Μην περιμένω πάλια κανα 3μηνο...
Maverick_7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Έχω DSL από την Forthnet στα 768kbps και μου τελειώνει κάπου τέλη Δεκεμβρίου. Σκέφτομαι τώρα να βάλω κάποιο πακέτο με Internet και τηλέφωνο μαζί.Συμφέρει να μείνω στην Forthnet και να βάλω το 2play.... ????Με ενδιαφέρει κυρίως να μην μείνω πολύ καιρό χωρίς Internet. Αν κάνω τώρα την αίτηση πόσο περίπου θα κάνει να ενεργοποιηθεί,δεδομένου ότι είμαι ήδη στην Forthnet.... ???
optostyle Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Έχω DSL από την Forthnet στα 768kbps και μου τελειώνει κάπου τέλη Δεκεμβρίου. Σκέφτομαι τώρα να βάλω κάποιο πακέτο με Internet και τηλέφωνο μαζί.Συμφέρει να μείνω στην Forthnet και να βάλω το 2play.... ????Με ενδιαφέρει κυρίως να μην μείνω πολύ καιρό χωρίς Internet. Αν κάνω τώρα την αίτηση πόσο περίπου θα κάνει να ενεργοποιηθεί,δεδομένου ότι είμαι ήδη στην Forthnet.... ??? Αν κανεις τωρα την αιτηση και δεν κολλησετε σε γραφειοκρατια,λογικα μεχρι να ληξει η κανονικη σου συνδεση στα 768,θα εχεις τη νεα συνδεση,,....και πιο γρηγοραδηλ σε κανα ενα εναμιση μηνα edit:εμενα δεν την αφησανε να ληξει την προηγουμενη,δεδομενου οτι ημουν ειδη πελατης της forthnet
MesmerizingGirl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Logika molis lixei to proplirwmeno paketo pou eixes tha metatrapei aftomatws se syndesi aoristou xronou mexri na zitiseis esy diakopi.Ara etsi de meneis xwris adsl an kaneis aitisi 2play,para mono ti mera tis energopoiisis gia kapoies wres. AN pali den exei aftomati ananewsi to paketo sou kai kaneis aitisi 2play prin liksei tha pareis dwrean paratasi mexri na energopoiithei to 2play. To oti eisai idi sti forthnet den allazei kati sti diadikasia tis energopoiisis,diladi outws i allws 1 mina(an ola pane kala) thelei apo ti stigmi pou tha kataxwrisoun tin aitisi sou.
Maverick_7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 AN pali den exei aftomati ananewsi to paketo sou kai kaneis aitisi 2play prin liksei tha pareis dwrean paratasi mexri na energopoiithei to 2play. Εννοείς δηλαδή ότι αν λήξει η τωρινή μου σύνδεση και δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί το 2play θα έχω κάποιες μέρες δωρεάν την παλιά μου σύνδεση... ?? Μέχρι να ενεργοποιηθεί το 2play.... Λογικό μου ακούγεται πάντως.. εμενα δεν την αφησανε να ληξει την προηγουμενη,δεδομενου οτι ημουν ειδη πελατης της forthnet To oti eisai idi sti forthnet den allazei kati sti diadikasia tis energopoiisis,diladi outws i allws 1 mina(an ola pane kala) thelei apo ti stigmi pou tha kataxwrisoun tin aitisi sou. Τώρα μπερδεύτηκα λίγο...Τελικά παίζει ρόλο ή όχι αν είμαι ήδη συνδρομητής της Forthnet .. ?? Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας..!
PETROS13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 αν είσαι ήδη συνδρομητής forthnet απλά θα έχεις internet (τζαμπέ)μέχρι να ενεργοποιηθεί το νέο σου πακέτο. αν βέβαια μείνεις στο ίδιο που είσαι τότε το internet συνεχίζει πάλι κανονικά και οι λογαριασμοί έρχονατι και αυτοί κανονικά..
missie Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς τι παίζει με voice over IP? Από το γραφείο μιλάμε αρκετά στο εξωτερικό και ο Οτε τρίβει τα χέρια του κάθε φορά. Άκουσα λοιπόν για το voice over IP ότι έχει τεράστια διαφορά σε θέμα χρεώσεων αφού μιλάς μέσω Internet αλλά δεν έχω καταλαβει ακριβώς τι παίζει. Υπάρχουν ειδικές συσκευές που να υποστηρίζουν τηλεφωνικό κέντρο? Υπάρχει εταιρεία μέσω της οποίας τρέχει αυτό το "πρόγραμμα"? Άν μπορεί κανείς να με βοηθήσει θα το εκτιμήσω!
Vagos_46 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα,θέλω λίγη βοήθεια σχετικά με το μηνιαίο κόστος του dsl της hol (ιδιόκτητο). Συγκεκριμένα σκέφτομαι το πακέτο 6/1.Στο site λέει οτι το μηνιαίο κόστος είναι 17,97ε/μήνα. Η τελική τιμή αυτή είναι; Ρωτάω γιατι τώρα για 768 tellas, πληρώνω adsl internet (17ε/μήνα) + adsl line.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα,θέλω λίγη βοήθεια σχετικά με το μηνιαίο κόστος του dsl της hol (ιδιόκτητο).Συγκεκριμένα σκέφτομαι το πακέτο 6/1.Στο site λέει οτι το μηνιαίο κόστος είναι 17,97ε/μήνα. Η τελική τιμή αυτή είναι; Ρωτάω γιατι τώρα για 768 tellas, πληρώνω adsl internet (17ε/μήνα) + adsl line. Αν εισαι στο ιδιοκτητο της ΗΟΛ γιατι να πληρωσεις 17ευρο για 6/1 οταν με 21ευρο εχεις 24/1.... εγω με κατι υπολογισμους που εκανα στο ιδικτητο της με το noise του ρουτερ θα πιανω 19/1...αλλα ολα αυτα υποθετικα...οταν κανω το update θα δω.
aspirin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μια βοήθεια. Έχω μια φίλη η οποία θέλει άμεσα ίντερνετ, αλλά στο σπίτι της (Ν.Ηράκλειο) δεν έχει καν τηλεφωνική γραμμή στον ΟΤΕ. Οπότε η μια λύση είναι να βάλει μια εταιρεία που έχει ιδιόκτητο όπως η on. Αλλά χωρίς τηλεφωνική γραμμή από οτε θα παίξει το ίντερνετ? Κ αν ναι θα κάνουν πολύ χρόνο? Η άλλη λύση είναι να βάλει ΟΤΕ και μετά dsl αλλά επειδή ενδέχεται να μετακομίσει, δεν έχει νόημα. Θα πάει ο κούκος αηδόνι. Με το κινητό γίνεται τίποτα? Για βρείτε μου κάποια λύση εσείς που είστε τσακάλια. Ευχαριστώ πολύ.
greguar84 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους, Έχει πάρει κανείς το Livebox της Λαννέτ?Από τιμή πάει καλά αλλά από τυχόν προβλήματα σύνδεσης....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.