Προς το περιεχόμενο

Θελετε να μαθετε αν σας συμφερει η adsl και ποια απο ολες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην πόλη μου δεν υπήρχαν πορτες τελευταια. Πριν 3 βδομαδες έβαλαν, αλλα οι PSTN ήταν έλαχιστες και εξαφανιστηκαν άμεσα απο αυτούς που έιχαν κάνει αίτηση και περίμεναν... ISDN πόρτες πρέπει να έβαλαν πολύ περισσότερες και για 3 εβδομάδες υπήρχαν σε όλες τις περιοχές. Από χτες εξαφανίστηκαν όλες οι ISDN ως δια μαγείας.... Να υποθέσω ότι δόθηκαν σε αιτήσεις που περίμεναν στη σειρα? Αλλά πόσος κόσμος εχει ISDN?

Το πρόβλημά μου είναι το εξής:

Έχω OTENET και θα κάνω μεταφορά σε Vodafone (HOL).. Τις μέρες που θα μου διακόψουν την γραμμή, η πόρτα που έχω θα δοθει στην κυκλοφορία (οπότε θα την πάρει κάποιος που περιμένει), ή δεσμεύεται για μένα γιανα συνδεθώ με τον νέο πάροχο??? Γιατί στην πρώτη περίπτωση... τρέχα γύρευε... την παίρνει άλλος και αν δε υπάρχουν ελεύερες θα περιμένω να ξαναβάλουνε...

Ξέρει κανείς πως δουλεύει αυτό το σύστημα?

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σήμερα εμφανίστηκαν πόρτες (σε ISDN μόνο).

Καλώ το 134 και ρωτάω αν υπάρχουν πόρτες για 2 νούμερα και μου λένε ότι υπάρχει από 1 πόρτα σε καθένα από τα 2 σημεία που ρώτησα.... Που βέβαια δεν ξέρουν αν υπάρχει κάποια αίτηση που θα την δεσμεύσει... περίεργα πράγματα...

Μάλλον θα περιμένω τον άλλο μήνα να κάνω την αίτηση, γιατί με βλέπω να περιμένω πολύ...

Δημοσ.

τελικά στην περιοχή μας, μια εμφανίζονται πόρτες και μια εξαφανίζονται....

παίζει ο ΟΤΕ...

Αντε μετά εσυ να κάνεις αίτηση για μεταφορα σε άλλο πάροχο... Ξέρεις αν θα μείνεις κανα μήνα χωρίς Internet????

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω dsl στα 768 στην Altec και πήρα τηλέφωνο να μου την αναβαθμίσουν σε 2 mb θα πληρώνω κάτι extra στον ΟΤΕ η μόνο τα 29.40 που αναγράφει η Altec στους τιμοκαταλόγους?*Εννοώ άλλα λεφτά στον Οτε για τμ γραμμή και άλλα στν Altec για τν σύνδεση

Δημοσ.

αιδιά θέλω την άποψη σας.Θέλω να βάλω double play(έχω ήδη vivodi adsl) και δεν ξέρω πια να επιλέξω..Αρχικά σκεφτόμουν για forthnet αλλα αφού με πρήξανε(ούτε την αίτηση μου δεν έρχονταν να παραλάβουν...) αποφάσισα να ψάξω κάποιον άλλον isp.Η HOL γενικά πως σας φαίνεται?

Δημοσ.
Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω dsl στα 768 στην Altec και πήρα τηλέφωνο να μου την αναβαθμίσουν σε 2 mb θα πληρώνω κάτι extra στον ΟΤΕ η μόνο τα 29.40 που αναγράφει η Altec στους τιμοκαταλόγους?*Εννοώ άλλα λεφτά στον Οτε για τμ γραμμή και άλλα στν Altec για τν σύνδεση

An ws twra den plirwnes grammi adsl ston ote de tha plirwneis oute twra.

pedia kserete an mporo na kano sindesi adsl gia enan olokliro xrono me 1 h 2 taxitita kai na skaso to lefta mprosta min mou erxete meta stous logargiasmous

Mporeis.Tha pareis px.ADSL in a Box tis Forthnet pou me 117 euro sou dinei 6mines sta 1024 i 3 mines sta 2048 kai dwro usb modem.

αιδιά θέλω την άποψη σας.Θέλω να βάλω double play(έχω ήδη vivodi adsl) και δεν ξέρω πια να επιλέξω..Αρχικά σκεφτόμουν για forthnet αλλα αφού με πρήξανε(ούτε την αίτηση μου δεν έρχονταν να παραλάβουν...) αποφάσισα να ψάξω κάποιον άλλον isp.Η HOL γενικά πως σας φαίνεται?

Ti na sou pw...H peira leei makria apo HOL.An sti Forthnet pou theoreitai apo tous pio aksiopistous isp sou dimiourgisan mia fora problima,sti HOL tha synantisis alla 10 problimata...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σαλονίκη.

Μπορεί να είναι κανείς ίντερνετ με το ιδιόκτητο της ΧΟΛ αλλά το τηλέφωνο να είναι στον ΟΤΕ;

Δημοσ.

Φίλοι θα ηθελα να ρωτήσω το εξής .Σε 5 μήνες λήγει to Connx που εχω.Ειναι με την εξαμηνη συνδεση και στον κομβο Αλεξάνδρας με το τηλεφωνικό κεντρο στο Σολωνος. 1) Αν τους πάρω και του πω οτι φευγω για εξωτερικό και πρεπει να διακόψετε ολη τη γραμμή και το συμβολαιο τι θα γίνει ?

2) Λέω να πάω στην ΟΝ με νεα συνδεση αμέσως μετά .Θα το αφήσουν ?

Δημοσ.
Σαλονίκη.

Μπορεί να είναι κανείς ίντερνετ με το ιδιόκτητο της ΧΟΛ αλλά το τηλέφωνο να είναι στον ΟΤΕ;

Διαολε, νομιζω οτι αυτο γινεται, (το κανει και η Forthnet αν δεν κανω λαθος)

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Ειμαι συνδρομιτης της Vivοdi με 6μηνο πακετο και προσφατα με ενημερωσαν οτι καταργειτε και πρεπει να πληρωνω 25 ευρω τα 10mbps. Το θεμα ειναι οτι εγω δεν θελω να ασχολουμε και με αλλους λογαριασμους (φως νερο τηλ. κινητο κλπ:shock:) και θα προτιμουσα να αλλαξω εταιρια γιατι μου φανηκε και ακριβο. Ειναι εφικτο αυτο ή θα μεινω χωρις ιντερνετ για κανενα 2μηνο παλι? Τι ειναι καλυτερο να κανω?

Ευχαριστω

Δημοσ.
Παιδια καλησπερα. Ειμαι συνδρομιτης της Vivοdi με 6μηνο πακετο και προσφατα με ενημερωσαν οτι καταργειτε και πρεπει να πληρωνω 25 ευρω τα 10mbps. Το θεμα ειναι οτι εγω δεν θελω να ασχολουμε και με αλλους λογαριασμους (φως νερο τηλ. κινητο κλπ:shock:) και θα προτιμουσα να αλλαξω εταιρια γιατι μου φανηκε και ακριβο. Ειναι εφικτο αυτο ή θα μεινω χωρις ιντερνετ για κανενα 2μηνο παλι? Τι ειναι καλυτερο να κανω?

Ευχαριστω

Οτι θα εισαι χωρις ιντερνετ ειναι σιγουρο αλλα για ποσο κανεις δεν ξερει,σε πιο προγραμμα εισαι τωρα και πες μας εισαι στο δικτυο της Βιβοντι.

Δημοσ.
Οτι θα εισαι χωρις ιντερνετ ειναι σιγουρο αλλα για ποσο κανεις δεν ξερει,σε πιο προγραμμα εισαι τωρα και πες μας εισαι στο δικτυο της Βιβοντι.

Ειμαι στο προγραμμα Μαχχ2 2048/256 (Μαχχ Shared LLU) με παγιο 30ευρω το μήνα! :mad:αλλα με αναβαθμιση παω στο Μαχχ10 με 25ευρω!!! Ειναι τρελλοι αυτοι οι Γαλατες!!! Πηρα τηλεφωνο την Forthnet και μου ειπαν οτι γινετε αυτοματα, δηλαδη αναλαμβανουν αυτοι! Δεν ξερω αν τους εμπιστευομαι!!! Ομως δεν ξερω αν χρησιμοποιω την γραμμη Vivοdi. Παντως εχω το κλασσικο πάγιο του ΟΤΕ -αν λεει αυτο κατι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...