Προς το περιεχόμενο

Θελετε να μαθετε αν σας συμφερει η adsl και ποια απο ολες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ TORRENTS H ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ PEER TO PEER

loipon ki egw otan xreisimopoiw p2p programmata me petaei eksw!Exw forthnet2play.kai mpainw mesw ote enw yparxei kalypsh sth perioxh mou!Pws mporw na anoiksw tis portes?Sigoyra ysxiei ayto?phra th forthnet kai mou eipan pws o ote de kanei kati tetoio.

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπερα ! πριν 2 βδομαδες περιπου τελειωσα με τις πανελληνιες και αποφασισα να βαλω dsl γιατι με την καλωδιακη δεν με συμφερει πια . τι ακριβως παιζει τωρα με τις εταιρειες ? ποια ειναι πιο συμφερουσα και με ποιες ταχυτητες ? ευχαριστω πολυ !

Δημοσ.

και εγώ τα ίδια. έκανα αίτηση για σταθερο τηλεφωνο κ τώρα περιμένω να μου βάλουν. αμέσως μετά θα επιλέξω Provider. μάλλον θα πάω στον ΟΤΕ για 21.5 το μήνα στην 1024. μένω κομοτηνή κ δν υπάρχει κανένα ιδιόκτητο δίκτυο καταδώ με υψηλές ταχύτητες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
loipon ki egw otan xreisimopoiw p2p programmata me petaei eksw!Exw forthnet2play.kai mpainw mesw ote enw yparxei kalypsh sth perioxh mou!Pws mporw na anoiksw tis portes?Sigoyra ysxiei ayto?phra th forthnet kai mou eipan pws o ote de kanei kati tetoio.

Φίλε δεν γίνεται τίποτα.Τους έχω στείλει ερώτηση εδώ και μέρες και με έχουν γειώσει.Υπάρχει κάτι που λέγετε filling shearing ή κάπως έτσι και για να διατηρείται αυτό σταθερό σε ολους τους συνδρομητές κάνοντας port forwarding κλείνουμν τη θύρα επικοινωνοίας όταν κατεβάζεις torrents.Ξέρω ότι γίνεται και στην ΑΓΓΛΙΑ από όλες τις εταιρίες.

Δημοσ.

paidia 8a h8ela ta fwta sas parakalw!

Exw Connex 768 mesw isdn.

Gia ayta ta dyo mono plhrwnw 70 eurw se ka8e logariasmo!

Lew loipon na thn kanw apo OTE. Ftanei pia h koroidia!

Exwntas kanei mia ereyna agoras omws exw xasei entelos teleios thn mpala!

Ti mporeite na mou proteinetai gia na apalagw entelos apo ton OTE??

?

(Shmera eida kai ayto to paketo ths Vodafone (3 se ena).

Kalo fenetai alla den kalyptei sthn perioxh mou.)

Δημοσ.
τελικα ο χρονος μεταφορας απο τον ΟΤΕ σε ιδιοτικο παροχο, ειναι ακομα ενας μήνας ή αλλαξε μετα την αποφαση του ΕΕΤΤ για μια μερα?

Εάν έχετε ήδη συνδρομή ADSL, με βάση τις διαδικασίες της ΕΕΤΤ, η διακοπή της υπηρεσίας (ADSL) κατά τη μετάβαση στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet δεν θα υπερβεί τις 24 ώρες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

υπαρχει κανενας provider που να δινει με πολυ λιγα χρηματα μια παρα πολυ μικρη ταχυτητα ADSL.δηλαδη θυμαμε υπηρχαν καποια στιγμη καποιες ταχυτητες του τυπου 128 η 256.περα πολυ μικρη ταχυτητα αλλα ADSL (δεν πληρωνεις δηλαδη τιποτα παραπανω εκτος απο το παγιο σου)που λογο μικρης ταχυτητας ειναι μικρο.

το θελω αυτο γιατι η χρηση που θα γινει ειναι πολυ συγκεκριμενη και δεν απαιτει παραπανω ταχυτητα.οποτε ειναι κριμα να πληρωσει αδικος για κατι που δεν θα χρησιμοποιησει.(αφου εως τωρα κανει την δουλεια του με dial up)

Δημοσ.

Θα ηθελα επιτελους να μαθω ποιο adsl συμφερει. Ειμαι στην otenet και πληρωνω αρκετα μαζι με τα παγεια. Θα ηθελα καπου που να μην εχω το παγειο του ΟΤΕ. Με λιγα λογια θελω να απαλαγω απο τον ΟΤΕ εντελως. Αν γινετε και οχι μονο ως προς το adsl αλλα και ως προς το τηλεφωνο. Ποια εταιρεια σε αποδεσμευει εντελως? Λιγο βοηθεια παιδια,ευχαριστω

Δημοσ.
Θα ηθελα επιτελους να μαθω ποιο adsl συμφερει. Ειμαι στην otenet και πληρωνω αρκετα μαζι με τα παγεια. Θα ηθελα καπου που να μην εχω το παγειο του ΟΤΕ. Με λιγα λογια θελω να απαλαγω απο τον ΟΤΕ εντελως. Αν γινετε και οχι μονο ως προς το adsl αλλα και ως προς το τηλεφωνο. Ποια εταιρεια σε αποδεσμευει εντελως? Λιγο βοηθεια παιδια,ευχαριστω

Lost_Horizon κ radical239, όλοι οι πάροχοι σε απελευθερώνουν από τα πάγια του οτε, αρκεί να σε καλύπτουν τα ιδιόκτητα δικτυα τους.

(forthnet,tellas,hol,on telecom,netone,vivodi,και σόρρυ αν ξέχασα κάποια).

για να ελεγξεις αν καλύπτεσαι, μπες στα αντίστοιχα σάιτ των παρόχων,και τσέκαρε τη διαθεσιμότητα.

Δημοσ.
υπαρχει κανενας provider που να δινει με πολυ λιγα χρηματα μια παρα πολυ μικρη ταχυτητα ADSL.δηλαδη θυμαμε υπηρχαν καποια στιγμη καποιες ταχυτητες του τυπου 128 η 256.περα πολυ μικρη ταχυτητα αλλα ADSL (δεν πληρωνεις δηλαδη τιποτα παραπανω εκτος απο το παγιο σου)που λογο μικρης ταχυτητας ειναι μικρο.

το θελω αυτο γιατι η χρηση που θα γινει ειναι πολυ συγκεκριμενη και δεν απαιτει παραπανω ταχυτητα.οποτε ειναι κριμα να πληρωσει αδικος για κατι που δεν θα χρησιμοποιησει.(αφου εως τωρα κανει την δουλεια του με dial up)

χωρίς να βάζω το χερι στη φωτιά, νομίζω ότι δεν υπάρχει...

Δημοσ.

εχει περάσει μια ξαδερφη μου θεσσαλονίκη και θέλει να έχει στο σπίτι της(περιοχή γαλλικού ινστιτούτο) ιντερνετ.γνωρίζει κανενας αν μπορει να βάλει γραμμή μονο για adsl χωρις τηλέφωνο?υπάρχει πάροχος ο οποίος να χρησιμοποιήσει την ανενεργή γραμμη του οτε ωστε να της δώσει ιντερνετ?

επειδη χρησιμοποιει laptop μπορει να πάρει ασύρματα απο πουθενα?

Δημοσ.

fysikos,από ότι ξέρω,δε μπορείς να βάλεις adsl,χωρίς σταθερό τηλέφωνο προς το παρών!

για ασύρματο,ναι , φαντάζομαι οτί μπορεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...