Προς το περιεχόμενο

Θελετε να μαθετε αν σας συμφερει η adsl και ποια απο ολες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια ξερει καποιος να μου πει ποσο ειναι το κοστος καταργησης της γραμμης adsl?

Analogws ti paketo exeis.Px an einai proplirwmeno de xrewnesai kati,apla xaneis afta pou exeis proplirwsei.

An einai aoristou xronou ekei eksartatai apo to symbolaio.An diladi exei elaxisto xrono paramonis stin ypiresia i oxi.

Pes mas ti paketo exeis na sou poume.

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kopse tin gam....i grami tou ote pou einai apati sketi kai vale kati apo forthnet pou einai fthinoteri kai shetika piotiki!8)

An koveis tin grami prin liksei to simvolaio tha plirwseis! (partous tilefono)

Για αυτους που ειναι στην Αθηνα ειναι καλα,αλλα εμεις της επαρχιας ειμαστε δεμενοι ας πουμε στο αρμα του ΟΤΕ
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Εδω και μια εβδομαδα εχω διακοψει την συνδεση της ΗΟΛ γιατι δεν ηθελα να συνεχισω ενα ακομη χρονο μαζι τους. Εκανα μια ερευνα αγορας και να σας πω την αληθεια εχω μπερδευτει.

ξεκινω με την καινουργια Ons telecom: ολα καλα εκτος απο το γεγονος οτι σε χρεωνει 0,09 ευρω την κληση. δηλαδη αν κανω 500 κλησεις θα πληρωσω 45 ευρω επιπλεον απο το παγιο των 35 ευρω. Στην συνεχεια οπως πολλοι φιλοι αναφερουν το ρουτερ η οτι τελοςπαντων ειναι αυτο ειναι κλειδωμενο οταν καποιος θελει να κανει port forwarding. Αλλα το πιο ενδιαφερον ειναι οτι η ταχυτητα που δινει ειναι ΕΩΣ 10 mbps. Μπορει δηλ. να εχω και 1?

Στην συνεχεια ανοιξα την βιβοντι. Απο 2 εως 20 mbps, παιρνω τηλεφωνο και μου λεει ενας πωλητης οτι μπορει να μην σηκωνει η γραμμη μου τα 20. Δηλαδη καταλαβαινω εγω τωρα οτι θα μου πασαρουν οτι εχουν. Για συνδεση ακι ταχυτητα ληψης με εξωτερικο δεν πηρα καμια απαντηση.

ΗΟΛ: εμεινα αρκετα ευχαριστημενος κατω απο το δικτυο ΑΡΥΣ. δεν πηγα στο δικο τους το ιδιοκτητο για ενα και μοναδικο λογο. Οτι η συμβαση ενω ελεγε αοριστου στην ουσια ειχα την υποχρεωση να ειμαι μαζι τους ενα ακομη χρονο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Φορθνετ: Eχω ακουσει καλα λογια. λιγο πεσμενη ποιοτητα ηχου στα τηλεφωνα αλλα δινει καλες ταχυτητες στα 4 mbps. Αν καποιος που εχει ηδη μπει στο δικο της δικτυο και εχει εμπειρια παρακαλω να με ενημερωσει.

Τελλας: τα ιδια με φορθνετ αλλα δεν καταλαβαινω και την διαφορα που εχουν στην τιμη.

αυτες ειναι οι επιλογες που μπορω να κανω σε ιδιοκτητα δικτυα πλεον γιατι εχω αποφασισει οτι παγιο τον ΟΤΕ δεν θα ξαναδωσω. Βοηθηστε με λιγο να καταλαβω πια ειναι η καλυτερη απο ποιοτητα ταχυτητας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω fortnet 1024/256 που ληγει σε λιγες μερες. Απ' οσο εχω ψαξει για ανανεωση η συνδρομη στο απ' αοριστω ειναι 25 ευρω/μηνα. Ξερει κανεις αν υπαρχει αλλη δυνατοτητα και τι παιζει γενικα; Παντως αν δεν υπαρχει αλλη λυση, λιγακι ακριβο δεν ειναι;

Δημοσ.

φιλε ακριβως αυτην την αιτηση εκανα και εγω πριν απο 10 μερες. Μετα το τελος γινεται αοριστου και τιμολογειται καθε 2 μηνες μόνο με 19,5 ?/μήνα ή την εκαστοτε τιμη που ισχυει τοτε. 25 ? / μηνα ειναι ΠΟΛΛΑ για 1024 γραμμη.

Δημοσ.

19.5 euro to mina exei i 768, 25euro to mina i 1024.An thes kati ftinotero apo ta 25euro mporeis na zitiseis ypobathmisi se 768.

H alli epilogi pou exeis einai na pareis ADSL-in-a-box me 117euro pou sou dinei 6mines sta 768 i sta 1024(analogws ti tha zitiseis) kai an se kalyptei kai to idioktito diktyo mporeis na exeis 10Mbps gia 6mines.Omws gia na xrisimopoiiseis Box proypothetei oti tha zitiseis prwta diakopi tis syndesis pou idi exeis.Afto simainei peripou 20 meres me 1 mina xwris adsl...

Δημοσ.
19.5 euro to mina exei i 768, 25euro to mina i 1024.An thes kati ftinotero apo ta 25euro mporeis na zitiseis ypobathmisi se 768.

H alli epilogi pou exeis einai na pareis ADSL-in-a-box me 117euro pou sou dinei 6mines sta 768 i sta 1024(analogws ti tha zitiseis) kai an se kalyptei kai to idioktito diktyo mporeis na exeis 10Mbps gia 6mines.Omws gia na xrisimopoiiseis Box proypothetei oti tha zitiseis prwta diakopi tis syndesis pou idi exeis.Afto simainei peripou 20 meres me 1 mina xwris adsl...

Οκ κι εγω ετσι τα ειδα στο site της forthnet. Μαλιστα αρα 25 ευρω το μηνα απο εδω και στο εξης. Ευχαριστω παιδες.

Δημοσ.

exo to adsl in a box wireles (wag54g) kai se kana mhna lhgei h syndromh

skeftomai ti na kano.

na ksanaparo to idio me to neo router giati to palio den mou polyarese pali se forthnet, na allakso provider (akouo protaseis) , na paro mono syndromh... ktl ???

perioxh florina

Δημοσ.

An pareis ADSL in a Box pali na exeis ypopsi sou oti tha prepei na zitiseis prwta diakopi tis yparxousas syndesis kai meta na kaneis tin aitisi.Opote ypologize 20-30meres xwris Internet.Afto symbainei giati to paketo afto apefthynetai se neous pelates.Fysika kai allis etaireias paketo na pareis pali tin idia diadikasia tha akolouthiseis.Prwta diakopi tis forthnet kai meta aitisi gia nea syndesi.

An de thes na meineis xwris Internet i gnwmi mou einai na zitiseis apla ananewsi apo ti Forthnet(eite proplirwmeno 6mino i 12mino eite aoristou xronou).

Na pareis mono syndromi simainei oti pali prepei na diakopseis apo Forthnet kai na kaneis aitisi ston OTE gia grammi ADSL kai aitisi se kapoion ISP gia syndromi.Ara pali anamoni kai epipleon asymforooikonomika.Endeiktika tha pw oti mia syndesi 1-bill px sta 768 exei peripou 19euro to mina enw an pareis mono syndromi aftomatws tha plirwneis peripou 18euro gia ti grammi ston OTE kai alla 10-20euro gia ti syndromi ston ISP.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ανάλογα τι θές...σε ποια περιοχή είσαι...αν είσαι σε περιοχή που να την καλύπτει το ιδιωτικό δίκτυο της φορθνέτ.. τότε εγώ θα σου πρότεινα με 1000 να κανεις εγγραφή εκεί...

Δημοσ.

thanks jimmy.apo oti eida sto site tis to kaliptei.to 8elw gia download k kana cs....diladi 1024 toulaxiston.....to 10mbps isxuei mono gia to 2play?gt den 3erw min se g... meta sto logariasmo tou thl....???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...