Προς το περιεχόμενο

Θελετε να μαθετε αν σας συμφερει η adsl και ποια απο ολες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια να σας ρωτήξω?Στις 30 Αυγουστου έλλειξε η συνδρομη μου στην οτενετ και τώρα εχω αοριστου 768 και πληρωνω 24,5.Με συμφερει να το αλλαξω σε χολ 4 μπ?Ξέρει κανεις ποιος ειναι ο υποχρεωτικος χρόνος παραμονης?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδες με την ADSL πληρωνεις το μηνα μονο 22,50 ευρω ετσι; (τουλαχιστον ξερω οτι αυτο ισχυει με το conn-x).εννοω,δεν εχεις αλλες επιβαρυνσεις,ε; π.χ. φοροι,ποση ωρα εισαι μεσα κτλ κτλ....

Δημοσ.

Για 2mbit και όχι προβλήματα με δίκτυα κλπ. σε ποια εταιρεία να κοιτάξω?? Δεν θέλω προπληρωμές...θέλω το μήνα όσο κάνω. Μπορεί να το κόψω δηλαδή και σε 4 μήνες... δεν θέλω να προπληρώσω απο αρχή

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
παιδες με την ADSL πληρωνεις το μηνα μονο 22,50 ευρω ετσι; (τουλαχιστον ξερω οτι αυτο ισχυει με το conn-x).εννοω,δεν εχεις αλλες επιβαρυνσεις,ε; π.χ. φοροι,ποση ωρα εισαι μεσα κτλ κτλ....

otan agorazeis paketo den ksanaplironeis tipota gia tin xroniki periodo pou pliroses.

Για 2mbit και όχι προβλήματα με δίκτυα κλπ. σε ποια εταιρεία να κοιτάξω?? Δεν θέλω προπληρωμές...θέλω το μήνα όσο κάνω. Μπορεί να το κόψω δηλαδή και σε 4 μήνες... δεν θέλω να προπληρώσω απο αρχή

koita kales eteries einai i forthnet kai sigoura i otenet(eneka OTE) apo ekei kai pera ... pali apo ta @@kia tou OTE tha kremese (mexri na erthoun ta idioktita diktia tis vivodi,forthnet kai ton allon ...)... opote ... oti kai na pareis... apo ekei kai pera i diafores sta lefta einai apeiroelaxista...

Δημοσ.

paidia thelw na valw mia 1024 syndesh alla akoyw oti kapoies etairies den prosferoyn tis taxythtes poy plhrwneis vl(otenet).isxyei ayto.ti etairia proteinete eseis apo empeiria? eimai apo th perioxh twn mesogeiwn kai sygekrimena apo to layrio.

Δημοσ.
paidia thelw na valw mia 1024 syndesh alla akoyw oti kapoies etairies den prosferoyn tis taxythtes poy plhrwneis vl(otenet).isxyei ayto.ti etairia proteinete eseis apo empeiria? eimai apo th perioxh twn mesogeiwn kai sygekrimena apo to layrio.

Para pola pragmata pezoun rolo gia thn taxitita, makari na htan mono o ote h provider.

Egw pantos me 1024 simera eida ta 100k :)

ps:meta apo dyo bdomades giana figi to 721 error, htan kairos na xaro kai egw ligo.

Δημοσ.

Θέλω να βάλω adsl στην pstn γραμμή που έχω, δεν ξέρω τι προσφορές παίζουν ,αλλά λογικά λόγω Χριστουγέννων πιστεύω οτι οι εταιρείες ''κάτι θα κάνουν''.Δεν εχω πρόβλημα να διατηρήσω την γραμμή του οτε με ενδιαφέρει μια ταχύτητα στα 1024 ,αλλά θα ήθελα ενα ασύρματο router για να μπορώ εντός του σπιτιού να συνδέομαι και με το laptop.Όλα αυτά βέβαια θα ήθελα να συνδυάζονται με την καλύτερη τιμή!Με τα σημερινά δεδομένα έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή προσφορά?

Δημοσ.

mpes sto site tis tellas kai koita an kaliptesai apo to diktyo tis kai pare zisto. 4mbps kai aperioristes astikes kai yperastikes...ean eisai eparxia kai den kalyptesai apla dialekse ena paketaki. i taxytita efoson exeis pou exeis grammi ote den allazei se opoion provider kai na pas...mono otenet kai vivodi min pareis. koita forthnet i tellas...a kai min baleis ta wirless router pou dinoun sta paketa. pare i alcatel 585 i LINKSYS WAG200G-EU WIRELESS-G ADSL HOME GATEWAY (ADSL OVER PSTN). min perimeneis pantos tis giortes giati ginetai panikos stis etaireies o ote exei elleipsi porton sta dslam tous kai tha pareis tin syndesi ton marti.

good luck man

Δημοσ.

Οι περισσοτερες εταιριες παραθετουν το παρακατω κειμενο:

"Σημείωση: Οι αναβαθμισμένες ταχύτητες 768kbps, 1024kbps & 2048kbps είναι εφικτές με την προϋπόθεση ότι έχει πραγματοποιηθεί αναβάθμιση των αντίστοιχων υποδομών (DSLAMs) στην περιοχή του συνδρομητή, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του ΟΤΕ"

Δηλαδη, εγω που θελω 2αρα γραμμη στην πραγματικοτητα θα εχω 4αρα? αλλα γενικοτερα βλεπω τις τιμες να ειναι ακριβοτερες απο περυσι ή τουλαχιστιον απο το καλοκαιρι. η 2 αρα ηταν 26 ευρω το μηνα (για 12 μηνες), τωρα με ΗΟΛ ειναι 32,5 το hi-box (παλι για 12 μηνες).

Εχω μπερδευτει πλεον. ευτυχως που εχω βιβοντι κατω απο το σπιτι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν δεν έχεις καθόλου σταθερό τηλέφωνο και θέλεις να κάνεις μια από της νέες συνδέσεις της TELLAS ή της VIVODI πως γίνεται, ποιος θα σου περάσει την τηλεφωνική γραμμή;

Δημοσ.

Έχουν εξουσιοδότηση οι υπάλληλοι των εταιριών αυτών να πειράζουν την εγκατάσταση του ΟΤΕ;

Παράξενο μου φαίνεται αλλά σε ευχαριστώ

Δημοσ.

Κάνουν αίτηση οι ίδιες και μισθώνουν γραμμή για σένα στο όνομά τους από τον πΟΤΕ ... ο ΟΤΕ κάνει την εγκατάσταση και ειδοποιά τις εταιρείες όταν τελειώσει ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...