Προς το περιεχόμενο

Θελετε να μαθετε αν σας συμφερει η adsl και ποια απο ολες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά,

στις 9 Σεπ. λήγει η Forthnet συνδρομή μου (384 ADSL in a box Plus) και με ειδοποίησαν για ανανέωση της με 119€ για 3+3μήνες (20€/μήνα) με διπλασιασμό βέβαια. Τους το άφησα ανοικτό και θα τους τηλεφωνήσω εγώ. Την ίδια ώρα βλέπω την προσφορά της ΟΤΕΝΕΤ στα 1024 στην ίδια τιμή:???: και με τον εξοπλισμό (φαινομενικά η μόνη διαφορά είναι η δωδεκάμηνη έναντι της εξάμηνης δέσμευσης). Γιατί η διαφορά; Επειδή θα ξαναμπώ στην διαδικασία διακοπής και ενεργοποίησης ή το δίκτυο της ΟΤΕΝΕΤ είναι κατώτερο της Forthnet (που δεν το νομίζω) Καμμιά βοήθεια; Να βάλω ΟΤΕΝΕΤ; Υπάρχουν γνωστά προβλήματα ταχύτητος ή οτιδήποτε άλλα;

PS: Επίσης ακούω και ξανακούω για τα 20 και 25€ της ΟΤΕΝΕΤ στις 1024 και 2048 αλλά στην διεύθυνσή της μιλάει για πάγιο. Να υποθέσω ότι περιλαμβάνει και την σύνδεση αλλιώς θα πήγαινε πολύ ακριβά:???:

EDIT: Οι διαδικασίες ενεργοποίησης της ΟΤΕΝΕΤ είναι απλές όπως της Forthnet ή έχουν χαρτούρες και μπερδέματα;

Thanks in advance.

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γειά' date='

στις 9 Σεπ. λήγει η Forthnet συνδρομή μου (384 ADSL in a box Plus) και με ειδοποίησαν για ανανέωση της με 119€ για 3+3μήνες (20€/μήνα) με διπλασιασμό βέβαια. Τους το άφησα ανοικτό και θα τους τηλεφωνήσω εγώ. Την ίδια ώρα βλέπω την προσφορά της ΟΤΕΝΕΤ στα 1024 στην ίδια τιμή:???: και με τον εξοπλισμό (φαινομενικά η μόνη διαφορά είναι η δωδεκάμηνη έναντι της εξάμηνης δέσμευσης). Γιατί η διαφορά; Επειδή θα ξαναμπώ στην διαδικασία διακοπής και ενεργοποίησης ή το δίκτυο της ΟΤΕΝΕΤ είναι κατώτερο της Forthnet (που δεν το νομίζω) Καμμιά βοήθεια; Να βάλω ΟΤΕΝΕΤ; Υπάρχουν γνωστά προβλήματα ταχύτητος ή οτιδήποτε άλλα;

PS: Επίσης ακούω και ξανακούω για τα 20 και 25€ της ΟΤΕΝΕΤ στις 1024 και 2048 αλλά στην διεύθυνσή της μιλάει για πάγιο. Να υποθέσω ότι περιλαμβάνει και την σύνδεση αλλιώς θα πήγαινε πολύ ακριβά:???:

Σου προτείνω να το σκεφτείς καλύτερα. Εγώ προσωπικά δεν θα υπεγραφα συμβόλαιο με καμία εταιρία (πόσο μάλλον με τον Ποτε) για ένα χρόνο που ακόμα κοβει και ράβει στον τομέα του internet. Πχ σε 6 μηνες μπορει να είναι στην μιση τιμη οι αλλες εταιρίεσ και η οτενετ ακόμα στα 20€. Η hol ήδη δίνει adsl2+(4mbit down/1Mbit up) σε ορισμενες περιοχες όμως με 18€ με δικο της δικτυο και σε 8 μηνες με 26€ σχεδον σε ολη την αττικη...

Δεν νομιζω να εχεις ιδιαιτερα προβλήματα ταχυτητας με οτενετ παντως. Δεν σου λεω μην παρεις otenet, να παρεις forthnet η hol απλα σου λεω να μην "κλήσεις" με μια εταιρια για ενα χρόνο. Ειδες τι επαθαν οι χρηστες της forthnet με τα 1024 με 25€ και τώρα δεν τους αναβαθμιζουν σε 2048 οπως η οτενετ με 26€ επειδη τους εχουν σιγουρους...

Σου προτείνω όμως να παρεις demo απο ολες τισ εταιριές στα 768 η αν θες να αναβαθμιστείς γενικα ζητα απο τον οτε την αναβαθμιση της γραμμης και μετα παρε demo των εταιριων στην ταχυτητα που θα εχεις αναβαθμιστει. Με αυτον τον τροπο θα ξερεις απο πρωτο χέρι ποια εταιρία είναι η καλυτερη στη περιοχη σου την δεδομένη στιγμή.

Δημοσ.

Παιδιά ακούστε το πρόβλημα , φιλαράκι δεν έχει γραμμή οτέ τίποτα. Μόλις το νοίκιασε το σπίτι και ψάχνει τη φθηνότερη λύση για adsl. Θέλει εαν γίνεται 512(να πληρώνει) για να γίνει 1024 αλλιώς 256->για να του γίνει 512kb. Βασικά δεν ξέρω τι παίζει με τα πάγια και με τον ΟΤΕ. Καμία συμφέρουσα λύση?

*** αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ψάχνει μια λύση έτσι ώστε να έχει το ίντερνετ ανοικτό (adsl) και να πέρνει και τηλ. (αν γίνεται με την προσφορά της teledome ... 0.10 ανα κλήση). Γίνεται να τα συνδυάσει κάπως όλα αυτά και να του βγούν οσο το δυνατόν φτηνότερα? η pstn τα έχει αυτά ή μόνο με isdn?

Καμία λύση απο τους επιστήμονες εδώ?

Δημοσ.

η απάντηση στα 3 αστεράκια σου είναι ότι και με pstn γίνεται.

επίσης, 256 γραμμή δεν υπάρχει. η χαμηλότερη που υπήρχε πριν τους διπλασιασμούς ήταν 384. οι πάροχοι πουλούσαν 256 συνδέσεις(ίσως να συνεχίσουν κιόλας, δεν ξέρω), αλλά η γραμμή από ΟΤΕ θα ήταν 384 ή 512 ή 1024.

νομίζω τώρα πως ό,τι αγοράσει θα είναι ήδη διπλασιασμένο. δηλαδή δεν μπορεί να αγοράσει 512 και να γίνει 1024. σκέψου ότι η hol κ' η forthnet είχαν αρχίσει από τον Αύγουστο να πουλάνε διπλασιασμένες συνδέσεις!

Δημοσ.

1) Eσύ τι προτείνεις να βάλει ώστε να του βγεί φτηνότερα για τα εξής??:

-να έχει ίντερνετ και παράλληλα να μιλάει στο τηλέφωνο

-να έχει ταχύτητα 512 (αναβαθμισμένη)

-και γενικότερα μη μπλέξει με isdn καθώς οι χρεώσεις είναι διπλάσιες.

2)Ξέρεις περίπου να μου πείς για το κόστος γραμμής-παγίου-pstn και πως θα πετύχει να μιλάει καθώς θα μπαίνει ίντερνετ... αυτό δεν έχω ακόμα συλλάβει... πως θα το πετύχει με την pstn!

Δημοσ.

1)κατά πρωτον, για σταθερή τηλεφωνία ας ελέγξει αν υπάρχει διαθεσιμότητα από vivodi(αν και έχει πολλά προβλήματα το δίκτυό της είναι πιο φθηνή). από κει και πέρα θα πάρει ένα πακέτο από έναν πάροχο στην πιο μικρή ταχύτητα -> 768k

2)η υπηρεσία τηλεφωνίας δουλεύει σε άλλες συχνότητες από αυτή της dsl. οπότε έχεις 24ωρη σύνδεση στο internet, ενώ ταυτόχρονα το τηλέφωνο είναι ελεύθερο. θες περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες(έχω και εξεταστική, λυπήσου με);

Δημοσ.

Παιδιά επειδή δεν έχω δει τι έχει ειπωθεί τελευταία γιατί λέτε για απάτη της forthnet? Αφού στο site λέει "Οι συνδρομητές της προσφοράς "FORTHnet ADSL 1Bill στα 1024 με 25€/μήνα για ένα χρόνο" (από 21/7/2006), θα δούν τη συνδρομή τους να διπλασιάζεται στα 2048." Αγόρασα αυτήν την προσφορά πριν λίγο καιρό.

Δημοσ.

http://www.ote-shop.gr/page_content.asp?wid=302&hop=h

Εγώ έκανα Conn-x 512 το οποίο θα γίνει 1024 στις 22,50 με φπα και ολα μέσα. χρέωση γραμμής και provider. otenet φυσικά. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ξέρει ότι το modem usb είναι για νέους συνδρομητές-γραμμή adsl. Γιά 6 μήνες και μετά αν θές συνεχίζεις με σταθερή χρέωση ή αλλάζεις.

Δημοσ.

Εγώ έκανα Conn-x 384 το οποίο έγινε 512 με 22,50 € με ΦΠΑ και όλα μέσα.Δυνατότητα ταυτόχρονης ομιλίας με τηλέφωνο.6 μήνες δωρεάν.Ξέρεις τι πληρώνεις δηλαδή κάθε μήνα και για ποιόν!!!!!

Δημοσ.

ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω ποια εταιρεία δεν χρειάζεται να προπληρώσεις? δλδ θέλω π.χ. μια σύμβαση 6μήνου για dsl ταχύτητα 512 αλλά να τα πληρώνω / μήνα. Δλδ , όχι να πάρω το κουτί που έχει 117 και μετά να πληρώνω και τις 20άρες κάθε μήνα... θέλω δλδ την πιο οικονομική και συμφέρουσα λύση ... teledome θα βάλω για τηλέφωνο τελικά με αλλαγή φορέα (πως σκ@τ λέγεται) και θα έχουμε και dsl και θα μιλάμε τηλ. με 0.11/κλήση... ατςς...

Βασικά κάποιος να γνωρίζει για αυτά που ρώτησα?

Δημοσ.
Δυνατότητα ταυτόχρονης ομιλίας με τηλέφωνο.
πσσσς, πολύ προνομιακό πακέτο. πού αλλού θα βρεις dsl που να μπορείς να μιλάς και στο τηλέφωνο;!
Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω καποιο απο τα πακετα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην αγορα (ondsl kit, adsl in a box). Ποιο προτεινετε να αγορασω και σε ποια ταχυτητα; Να δεσμευθω για μεγαλο χρονικο διαστημα (12 μηνες); Αξιζει ή υπαρχει περιπτωση να πεσουν ραγδαια οι τιμες στο προσεχες μελλον; Και κατι ακομη... Σε ποσο καιρο θα ενεργοποιηθει η γραμμη; Οσο κι αν σας φαινεται παραξενο δεν βιαζομαι καθολου! Αντιθετα προτιμω να καθυστερησει μεχρι τα μεσα Οκτωβρη. Την αγορα θα την κανω μαλλον την αλλη εβδομαδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...