claudio_21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Ase founes me exeis petyxei se polu diskolh stigmh gia thn kariera mou ... Any ideas by the way gia to tragoudaki mou???
paschalia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Cristina μηπως θυμασαι και τιτλο του τραγουδιου της Ζηνα ?(επανερχομαι εγω). Προσπαθω να το βρω στο καζαα αλλα δεν αφου δεν ξερω τιτλο .. δεν καταφερνω τπτ
Cristina Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Cristina μηπως θυμασαι και τιτλο του τραγουδιου της Ζηνα ?(επανερχομαι εγω) 'Όταν πέφτει ένα αστέρι'
paschalia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Θενκς . Το κοριτσι αστραπη.. πριν προλαβω να κανω εντιτ.. και απαντησε..
Storm Shadow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 thanks dim_b .... parola ayta adynato na to bro se kazaa i soulseek i winmx... anyhow thanks again.. toulaxiston tora xero titlo kai sygrotima...
nirvami Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 re paidia to neo stin diafhmisi toy primera to kserete?
sotris99 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Μια βοήθεια για αυτό το μέταλ κομματάκι... Δεν έχει tag και το κατέβασα για tristania... Το όνομα του όμως δεν μου λέει τίποτα... Ορίστε το sample είναι λίγο μεγάλο (814KB διάρκεια 3' & 21") αλλά βοηθάει για να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη... 8) Αν για κάποιο λόγο παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ (είναι σχεδόν όλο το κομμάτι αλλά στα 32kbps), θα παρακαλούσα τους moderators να σβήσουν το link.... :?
Cristina Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Μια βοήθεια για αυτό το μέταλ κομματάκι...Δεν έχει tag και το κατέβασα για tristania... Το όνομα του όμως δεν μου λέει τίποτα... Ορίστε το sample είναι λίγο μεγάλο (814KB διάρκεια 3' & 21") αλλά βοηθάει για να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη... 8) Αν για κάποιο λόγο παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ (είναι σχεδόν όλο το κομμάτι αλλά στα 32kbps)' date=' θα παρακαλούσα τους moderators να σβήσουν το link.... :?[/quote'] Aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh!!! Ρε Σωτήρη... Γιατί μου το κάνεις αυτό...; :| Με πέθανες ακόμα μια φορά... Αυτό είναι το album που εμπνεύστηκα το location μου!!! :roll: 'Tristania - Beyond The Veil' Θα το βρεις στο ομώνυμο album τους. (Κυκλοφορούσε κάποτε και sample στο net και ως 'Lionheart'... Δεν ξέρω γιατί όμως. :roll: )
sotris99 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Thank you cris!!!!! Είσαι... τρομερή. :wink: :wink: :wink: Ίσως το καλύτερο των tristania για μένα.
G_TSIF Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Mipos kserei kaneis pos legetai ena tragoudi pou akougetai teleutaia kai lei: ou ou ou a a a put your hands up put your hands up? :?:
Fozzy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 G_TSIF psaxneis to parakatw kommati: Tools Feat. Iba - Sexy Cherry
LuNaTiC Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 beataki....lyrics.... baby make your move..... (kati bla bla ) ..for your life
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.