TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 *αυτοχαστουκιζεται* Tι θα γινει με μας ρε Cris?
sotris99 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Όχι δεν είναι αυτά sorry που δεν μπορώ να είμαι πιο σαφής. Αν είχα αυτή την κασέτα θα ήταν πιο απλά τα πράγματα!!!! Όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα ακούσει ένα τραγούδι στα Αγγλικά ήταν, στα Ιταλικά ήταν θα σας γελάσω...Το τραγούδι λοιπόν ξεκίναγε η φωνή ενός άντρα που έλεγε συνέχεια "Ba... Ba... Ba... Bababa...". (Τα αποσιωπητικά τα έχω βάλει για να δείξω ότι υπήρχε ένα χ διάστημα από ba σε ba). Μετά το τραγούδι είχε κανονικό στίχο νομίζω ότι ιταλικός ήταν τελικά
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 sorry που δεν μπορώ να είμαι πιο σαφής. Μπορεις! Τραγουδησε το και ανεβασε το κλιπ καπου. 8)
sotris99 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 sorry που δεν μπορώ να είμαι πιο σαφής. Μπορεις! Τραγουδησε το και ανεβασε το κλιπ καπου. 8) Καλά δεν μου λες πας καλά? Θα γίνω ρεζίλι για ένα ασήμαντο τραγουδάκι!!!
Cristina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 *αυτοχαστουκιζεται* Tι θα γινει με μας ρε Cris? hahaha! Όντως... Α ρε Γιώργο! Σωτήρη, αν δεν είναι αυτά, δεν έχεις sample και δεν μπορείς να το τραγουδίσεις, μάλλον δύσκολο μου φαίνεται... Θα πρέπει να έχουμε έμπνευση και τύχη πολλή για να το βρούμε... :roll:
sotris99 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 και δεν μπορείς να το τραγουδίσεις' date=' μάλλον δύσκολο μου φαίνεται...Θα πρέπει να έχουμε έμπνευση και τύχη πολλή για να το βρούμε... :roll: [/quote'] Δέκα χρονών ήμουν λες να θυμάμαι τον στίχο. Η εισαγωγή χωρίς την απαραίτητη υπόκρουση δεν είναι τίποτα. Στηρίζομαι στην έμπνευσή σου... :wink: Σε ευχαριστώ εσένα και το γιώργο που ασχοληθήκατε!!!! 8)
BladeRunner Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Loipon psaxno dio tragoudakia apo xtes. To ena,itan megali epitixia stis arxes tou 90,to tragoudouse mia mauroula-emoiaze mikri- kai elege kati san"i blame for the....moving satellite" i kati tetoio...pou na thimamai meta apo 14 xronia Paidia to xerete standart,major hit tote.Oraia mousikoula too. To deutero to akouga persi(?) kai itan atmosfairiko,ginaikeia pathiariki foni kai elege kati san"when you put your arms around me....ktl" i kati tetoio Kai oxi den einai eva cassidy kai to teleio you never know.Perisi prepei na vgike. Opoios katalave tora..........
dim_b Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Το 1ο είναι το Sleeping Satellite της Tasmin Archer
claudio_21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 BladeRunner: Mhpws Boulevard East - Let Me Feel Your Arms Around Me ? ? ?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Και αν δεν ειναι αυτο, κοιτα το Shake it του Lee Cabrera
PeiramatoZwo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Gnosto neo kai dance (mainstream) kommati pou leei san salvador ktl ktl... fotiste me...
Fozzy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 PeiramatoZwo psaxneis to: Moonlight Vs Azoto - San Salvador (proteinw JC Sindress Mix) Exei kikloforhsei k ena allo remix me titlo Shana Moon - Teasing (Original/Tibal Dub) me ta idia fonhtika
PeiramatoZwo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Thanks Fozzy (kai na fantasteis oti to Shana Moon - Teasing to eixa... :? )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.