Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρεθηκε Deep Dish - Flashdance sample-dexi click,save target as-

κιθαρα ακουγοταν sorry που σας ταλαιπωρησα.

1) a la...maria(μπορει να μην ελεγε ονομα αλλα κατι παρομοιο)κ αυτο me

μπασο.House an θυμαμαι καλα.δεν εννοω ενα παλιο 80s

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kομμάτι που λέει

"You'll never get over me, I'll never get under you,

Whenever our voices speak[...]" μεταξύ άλλων. Το επαναλαμβάνει συνέχεια μέσα στο κομμάτι και πρέπει να είναι του διαστήματος '89-'93 περίπου.

καθώς και ένα άλλο που πρέπει να λέει

"I wanna be with you, and make believe(?) with you in Harmony, HArmony oh no".

και ένα άλλο που είχα ακούσει σε ένα set, "People who are addicted to heroin, mixing alcohol with nicotine".

Και ένα άλλο ,"Don't Speak, because I always win...baby"

καθώς και ένα άλλο, τελείως a shot in the dark :D

λέει κάτι για rainbow και "and/but we are always passing by" με ήρεμη κιθάρα. Το όλο ύφος είναι αρκετά μελαγχολικό και πρέπει να είχε κυκλοφορήσει κάπου στο '92.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον προσφέρθηκε να βοηθήσει και έκατσε να διαβάσει το αλλοπρόσαλο post που είναι γεμάτο απο ακριβείς πληροφορίες :P:P :D:D

Δημοσ.

1. A-HA - You'll Never Get Over Me

2. Erasure - Open your eyes, I see

4. Μήπως No Doubt - Don't Speak ; Οι στίχοι δεν είναι ακριβώς έτσι.

Δημοσ.

Kamia elpida giauto? :arrow:

psaxnw ena kommataki pou paizei sxetika oly kissfm,einai psilodance-grigoro oxi omws poly kai oxi poly daba-douba,pou tragoudaei gynaika kai sto refrain leei "Can somebody help me to leave you".Sxetika prosfato(enow den exw panw apo mhna pou to akouw)
Δημοσ.

psaxnw ena kommati pou exei bgei peripou 1-2 xronia prin.to kommati miazei poli me to offer nissim - summer night city mono pou sta logia(gynaikia pali)leei " esa melodia"kserei kaneis pio einai? :D

Δημοσ.

Μου ήρθε μια φλασιά τώρα!!!

Όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα ακούσει ένα τραγούδι στα Αγγλικά ήταν, στα Ιταλικά ήταν θα σας γελάσω...

Το τραγούδι λοιπόν ξεκίναγε η φωνή ενός άντρα που έλεγε συνέχεια "Ba... Ba... Ba... Bababa...". (Τα αποσιωπητικά τα έχω βάλει για να δείξω ότι υπήρχε ένα χ διάστημα από ba σε ba). Μετά το τραγούδι είχε κανονικό στίχο νομίζω ότι ιταλικός ήταν τελικά

Μήπως το ξέρει κανείς το τραγούδι???

Το είχα και σε μία κασέτα την οποία δεν μπορώ να βρω. :roll:

Τι λες cris θα τα καταφέρεις??? :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...