Finn Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Πριν τραγουδησει σημερα ο Γιωργος στο Fame story επαιζε ενα παλιο ροκακι με αντρικα φωνητικα.. Καποιος μου ειπε οτι ο τιτλος εχει σχεση με When a concert comes..η κατι τετοιο Μπορει κανεις να βοηθησει? ευχαριστω
polaki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Akousa simera sto radiofono ena tragoudi pou elege Ki an ponaei i alithia ego epimeno..... kai meta den thimamai ti.. Rotisa mia fili mou kai mou eipe oti paizei na to leei mia pou ti lene Eleana, Elena, kati tetoio..... Any ideas???
DJ_XLR8 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 polaki, πρέπει να λες το Τέσσερις & μισή - Ελεάνα. Μια δική μου ερώτηση τώρα, μου ζήτησαν ένα κομμάτι το οποίο έχω αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε & θα ήθελα να μου πείτε τουλάχιστον τίτλο μπας & το βρω στα 3500 mp3 μου. Oι στίχοι είναι ... No matter HOW I FEEL .... και είναι παλιό, χορευτικό, τραγουδάει γυναίκα, πολύ ωραία φωνή, λεπτή & είναι ψιλό latin house. Είναι πολύ γνωστό αλλά έχω κολλήσει!!! Βοηθήστε please!
top-gear Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 ena poli slow kommataki housaki pou to vazei san xali sti diafimisi tou plus22 tragoudaei enas antras kai leei sinexeia run away turn away run away turn away
Cristina Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 top-gear, το τραγούδι που θες είναι το 'Smalltown Boy'. Δεν ξέρω από ποια εκτέλεση το άκουσες όμως... Δοκίμασε αυτό που ακούγεται πολύ τους τελευταίους μήνες: 'Bronski Beat - Smalltown Boy (Secret Service Remix)'
polaki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 polaki' date=' πρέπει να λες το Τέσσερις & μισή - Ελεάνα.[/quote'] Dustixos den einai afto.... Please help!!!
stavrospap Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 σίγουρα όλο και κάποιος θα είδε fame story σήμερα' date=' :oops: στην αρχή εκεί που μαζεύονταν όλοι έπαιζε ένα beataki με ωραία μελωδία με γυναικεία φωνητικά σε κάποια φάση. Στίχους δε συγκράτησα αλλά η μελωδία είναι χαρακτηριστική. Είμαι σίγουρος ότι το έχω μιας και το έχω ξανακούσει στον υπολογιστή, αλλά σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο είναι. 'Επαιζε στο σημείο που λίγο πριν βγει ο Μικρούτσικος και σταμάτησε μόλις βγήκε.[/quote'] one fine day(cicada mix) maaaaaaaaallon ayto ennoeis
polaki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Akousa simera sto radiofono ena tragoudi pou elege Ki an ponaei i alithia ego epimeno..... kai meta den thimamai ti.. Rotisa mia fili mou kai mou eipe oti paizei na to leei mia pou ti lene Eleana' date=' Elena, kati tetoio..... Any ideas???[/quote'] Paides akoma den to exo vrei, opoios exei mia idea as to pei plz!.....
webkazer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 psaxnw ena kommati pou paizei twra teleutaia sto radiofono kai suggekrimena to akousa kiss fm tragoudaei gunaika alla den akougontai kathara ta logia paizei saksofono kai exei house ruthmo twra sas fwtisa perimenw ta fwta sas :roll:
Finn Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Ενα ελληνικο που παει " αυτο το καλοκαιρι θα ναι μαγικο,θα ζησουμε το κατι διαφορετικο.." Αντρικα φωνητικα και πρεπει να ειναι καινουριο
icedale Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 webkazer, just a shot in the dark Rinneradio - Kuvala (Vocal Lounge Radio Edit) μήπως ψάχνεις αυτό;
The_player Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 icedale ayto pantos einai komatara alla einai propersino....
Giovani Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 @Finn Kyriakos Papahlias - Ayto to kalokairi(dj Pantelis remix)
webkazer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 paides to brika einai to powerplay to kiss ----Les Calvert / Dave Whelan Shapeshifters - Lolas Theme
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.