jimbo77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Γνωρίζει κανείς τίτλο του τραγουδιού: μην ξαναρθείς απ' την δουλειά δεν το αντέχω, δεν το μπορώ να σ'αντικρύσω φιλικά... Ευχαριστώ!
The_player Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Θυμιστε μου ρε παιδια αυτο το τραγουδακι που λεει "Funky Disco --- Funky Disco " classic house.........εχω φαει κολλημα δεν μπορω να θυμηθω ...... Γεραματα βλεπετε....
Finn Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Cristina thanx Dim_b thanx for the offer.Tha s enimerosw se 3 meres pou paw spiti mou The Player an mu doseis kapies ores tha sto pw..tora eimai se net cafe kai meta tha paw na dw ta cd mou
Nantia(R) Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Cristina Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, εισαι θεα! ψαχνω κ αλλο ενα τραγουδακι, παιζει αρκετα στον orange και θυμιζει παρα πολυ το paris latino.. δυστυχως δε θυμαμαι στιχο
foufoutios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 foufoutios' date=' psaxneis to[b']Sissoko - Believe[/b] "And It Was Nice... It Was OK... London, Tokyo, New York, Milano, Barcelona, Berlin Berlin, Berlin... Everything Around" swstos o paixths!
foufoutios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 foufoutios' date=' psaxneis to[b']Sissoko - Believe[/b] "And It Was Nice... It Was OK... London, Tokyo, New York, Milano, Barcelona, Berlin Berlin, Berlin... Everything Around" swstos o paixths!
DownUNDERground Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 http://www.bobmarley.com/life/ Εδώ ποιό τραγούδι παίζει στο background ο φίλτατος Rastafari;
DJNAKIS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Θυμιστε μου ρε παιδια αυτο το τραγουδακι που λεει "Funky Disco --- Funky Disco " classic house.........εχω φαει κολλημα δεν μπορω να θυμηθω ...... Γεραματα βλεπετε.... einai to HOG - GOT TO DANCE DISCO
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 DownUNDERground, με το Exodus μου μοιαζει αλλα ειναι πολυ συντομη η λουπα...
Finn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Cristina Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ' date=' εισαι θεα! [/size'] ψαχνω κ αλλο ενα τραγουδακι, παιζει αρκετα στον orange και θυμιζει παρα πολυ το paris latino.. δυστυχως δε θυμαμαι στιχο Flexy - Mamasita
DownUNDERground Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 DownUNDERground[/b'], με το Exodus μου μοιαζει αλλα ειναι πολυ συντομη η λουπα... Μάλιστα...Κανένας άλλος να επιβεβαιώσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.