Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon thelw na mou pite to titlo enos nomizw neou song rnb,gynaikeia

fwnitika me stoixous.... xwris na eimai sigouros...

"magic me once, i wont let you take me twice..."

thanx in advance!!!

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψάχνω απεγνωσμένα κομμάτι που έχω ακούσει στη ζώνη 22:00-00:00 στον Best. Αντρική φωνή με πάθος και συναίσθημα, από στίχους συγκράτησα να λέει δύο συνεχόμενες φορές "my love is real" αλλα δεν συγκράτησα άλλους στίχους. Το στυλ του τραγουδιού είναι απαλό pop/rock.

Αναζήτηση στο google ήταν άστοχη (κατέβασα τα τραγούδια που βγάζει με αυτούς τους στίχους συνεχόμενου και δεν είναι αυτά)

Δημοσ.
The Beautiful South - Dumb

Δεν ξέρω γιά ποιά υπηρεσία της Vodafone λες' date=' αλλά ο mr. google λειτουργεί άψογα... ;)[/quote']

thnks,to epsaksa arketa prin postarw, :(

Δημοσ.

Psaxnw ena kommataki pou paizei poly ston orange fm, toulaxiston ekei etyxe kai to akousa egw 2 fores, thimizei ligo paris latino, kai einai mia gynaika pou leei....seniorita margarita...or kati tetoia... :P ...exei kaneis idea poio mporei na einai??? thimizei kai ligo tragoudia apo karnavali....

Δημοσ.

Psaxnw edw kai duo evdomades ena tragoudaki pou me exei duskolepsei polu. Einai duskolo na xarakthrisw to eidos giati einai ligaki periergo... Exei ispanika fwnitika kai einai polu rythmiko. Sthn arxh apo th melodia kai mono fantastika oti mporei na einai panjami mc (!!!) alla molis akousa ta ispanika logia mperdeytika ligaki... Exei kaneis kamia idea?

Δημοσ.

Ψάχνω 2 κομμάτια

Το ένα είναι διασκευή του Don't stop till you get enough - Michael Jackson

Στο δεύτερο τραγουδάει ένας μάυρος (στυλ ραπ είναι) και έχει κάτι πολύ ψηλά γυναικεία φωνητικά στο ρεφρέν (όπως όταν βάζουμε την κασέτα να παίζει στο γρήγορο).

Καμιά ιδέα;;

Δημοσ.
re paidia psaxnw ena tragoudi edw kai poly kairo pou h eisagwgh toy einai idia me to float on twn modest mouse.mporei kaneis na me boh8hsei?einai se styl rock-pop. :?

Welcome! :)

Πράγματι με κάποιο μοιάζει... Το έχω ακούσει άπειρες φορές αλλά δεν μου έρχεται με ποιο. :(

Κάτι από 80ς πρέπει να είναι. New Wave ίσως... :roll:

Αν έχεις κι εσύ την 'αρρώστια' του 'Τί μου θυμίζει;', πέρνα μια βόλτα από ε δ ώ. :)

Δημοσ.
daniel's_saving_grace:

Dhom - Love Is Real

unreleashed ακόμα απο οσο ξέρω

Ευχαριστώ πολύ' date=' μόλις το είχα βρει κι εγώ. Είναι Thom το σωστό όνομα του καλλιτέχνη. Ακούστε και ένα νόμιμο sample από το τραγούδι εδώ:

http://www.sonymusic.com.pl/play/id/747

Το τραγούδι είναι φοβερό (δεν τα βρήκα ακόμα όμως στα γνωστά [i']δισκοπωλεία[/i]). Είναι σπάνιο ενώ το album μόλις τώρα κυκλφορεί Ελλάδα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...