Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γνωριζει κανεις τιτλο απο ενα παλιο του Λακη παπαδοπουλου που λεει μεσα Στελλα σ αγαπαω Τακης ?

φιλε μου νομιζω δεν ειναι Παπαδοπουλος...........ειναι Τουρκογιωργης.....

και πρεπει να λεγεται Στελλα...

:wink:

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paides allo ena kommataki pou psaxno, einai house kai leei se kapoio simeio I wanna boogie tonight meta leei kati allo kai meta leei 'til the morning light... exete idea pio einai???

Δημοσ.
Παιδιά καλημέρα . Μήπως γνωρίζει κανείς ποιός τραγουδάει ένα τραγούδι που αραδιάζει ένα σωρό ονόματα (ιερά) : Bob Dylan ' date=' Chuck Berry , Buddy Holly , Jerry Lee Lewis και πολλά άλλα ;

Ευχαριστώ[/quote']

File eimai sxedon sigouros oti to tragoudi poy zitas legetai :

Hail Hail Rock n Roll

Garland Jeffreys

Δημοσ.
Paides allo ena kommataki pou psaxno, einai house kai leei se kapoio simeio I wanna boogie tonight meta leei kati allo kai meta leei 'til the morning light... exete idea pio einai???

Mallon tha les to :

Gabrielle D'Andrea feat. Danusha - Morning Light(Laurent Wolf mix)

Δημοσ.

Gia xara....

kserei kaneis poio einai ayto to tragoudi pou exoyn oi AMAN otan vazoyn to spotaki toys???? (breakbeat h elektronika styl einai)

Mixalhs

(Den einai Prodigy)

Δημοσ.
Γνωριζει κανεις τιτλο απο ενα παλιο του Λακη παπαδοπουλου που λεει μεσα Στελλα σ αγαπαω Τακης ?

φιλε μου νομιζω δεν ειναι Παπαδοπουλος...........ειναι Τουρκογιωργης.....

και πρεπει να λεγεται Στελλα...

:wink:

thanx dude:)

Δημοσ.

sellsoap: to prwto prepei na einai Ritmo Dynamic By Laurent Wolf - Calinda

kai to deytero Kid Creme - Deep & Under

gia dokimase...

claudio 21 , thx mate, ta petixes ke ta dio!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παιδια help. Ενα πολυ γνωστο κομματι των Tuxedomoon που παιζεται συχνα στο ραδιοφωνο (πχ RockFm) και ιδιαιτερα τωρα με ενα σποτακι για τη συναυλια που δινουν, πως ειναι ο τιτλος του;

Δημοσ.

Δεν ακούω Rock FM αλλά δοκίμασε το 'No Tears' που είναι δυνατό κομμάτι τους, αλλά και το 'In A Manner Of Speaking' που είναι ατμοσφαιρική μπαλάντα. Νομίζω πως είναι από τα πιο γνωστά τους.

Εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάποιο ορχηστρικό που τότε ίσως να θες το 'Music #2'. :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Thanx το βρηκα αφου κατεβασα 4-5 τους!

Ειναι το "Jinx". Συνισταται :!:

Δημοσ.

Τότε θες το ''Music #2'. :)

Και είναι υπέροχο... :)

Υπάρχει σε 2 εκτελέσεις στο album, 'The Ghost Sonata' (1991).

Η μία είναι η ''Music #2' (2:56') και η άλλη είναι η ''Music #2 (reprise)' (4:18'). :)

Δημοσ.

The Beautiful South - Dumb

Δεν ξέρω γιά ποιά υπηρεσία της Vodafone λες, αλλά ο mr. google λειτουργεί άψογα... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...