TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Tπτ Cris! Άκου εκεί Θανάσης Κομνηνός! Άλλος θαμμένος στο χρονοντούλαπο! To ξένο κομμάτι που ψάχνετε το παιζει ενιοτε o Metro FM. Έψαξα στο site για πληροφοριες αλλα δε βρηκα τπτ. Εμενα δε με πολυενθουσιαζει πάντως. :?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Eχει καποιο παιζακι την συλλογη Logic Trance 2??
dim_b Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Γιώργο, μάλλον πρέπει να έρθεις γρήγορα στην Αθήνα Αν άρχισες να ψάχνεις και τα sites των Τουρκικών σταθμών, μάλλον είναι σοβαρή η κατάσταση. Το επόμενο βήμα θα είναι να μάθεις και Τουρκικά γιά να καταλαβαίνεις τι λένε (εμένα αυτό ήταν το μεγάλο μου πρόβλημα ). Σχετικά με το τραγούδι τώρα, ούτε κι εγώ τρελένομαι αλλά έχω πεισμώσει που δε μπορώ να βρω ποιό είναι.
Finn Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Ενα παλιο κομματι ελληνικο που αν θυμαμαι καλα ελεγε " Καθοτανε στο διπλανο σκαμπο και κοινωνουσε με ουισκι και νερο.." ξερει κανεις τιτλο?
Finn Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Ενα κομματι με φωνητικα Sean Paul στην αρχη και μετα στο ρεφρεν ενας λεει " Say you love me say you love me.." η κατι τετοιο..το ξερει κανεις?
claudio_21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 mallon tha les : blu cantrell feat. sean paul - breath . . .
claudio_21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Vlepw oti eisai se forma gia thn kyriakh....
Nantia(R) Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Ψαχνω ενα τραγουδακι που ακουσα σ'ενα μαγαζι, προφανως ειχαν ραδιο! Ειναι ενα remix του "εισαι φοβερη" του Μαζωνακη και το "εισαι" της Βισση. Το ξερει κανεις :?: Που μπορω να το βρω?
Founes Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Ψαχνω ενα τραγουδακι που ακουσα σ'ενα μαγαζι, προφανως ειχαν ραδιο! Ειναι ενα remix του "εισαι φοβερη" του Μαζωνακη και το "εισαι" της Βισση. Το ξερει κανεις Που μπορω να το βρω? endiaferon akougete...
Nantia(R) Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 κι ομως!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ! αν μπορει καποιος να βοηθησει, ειδικα για το που θα το βρω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.