Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tπτ Cris! :) Άκου εκεί Θανάσης Κομνηνός! :lol:

Άλλος θαμμένος στο χρονοντούλαπο!

To ξένο κομμάτι που ψάχνετε το παιζει ενιοτε o Metro FM. Έψαξα στο site για πληροφοριες αλλα δε βρηκα τπτ. :(

Εμενα δε με πολυενθουσιαζει πάντως. :?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιώργο, μάλλον πρέπει να έρθεις γρήγορα στην Αθήνα :lol:

Αν άρχισες να ψάχνεις και τα sites των Τουρκικών σταθμών, μάλλον είναι σοβαρή η κατάσταση. Το επόμενο βήμα θα είναι να μάθεις και Τουρκικά γιά να καταλαβαίνεις τι λένε (εμένα αυτό ήταν το μεγάλο μου πρόβλημα :P).

Σχετικά με το τραγούδι τώρα, ούτε κι εγώ τρελένομαι αλλά έχω πεισμώσει που δε μπορώ να βρω ποιό είναι.

Δημοσ.

Ενα παλιο κομματι ελληνικο που αν θυμαμαι καλα ελεγε " Καθοτανε στο διπλανο σκαμπο και κοινωνουσε με ουισκι και νερο.."

ξερει κανεις τιτλο?

Δημοσ.

Ενα κομματι με φωνητικα Sean Paul στην αρχη και μετα στο ρεφρεν ενας λεει " Say you love me say you love me.." η κατι τετοιο..το ξερει κανεις?

Δημοσ.

Ψαχνω ενα τραγουδακι που ακουσα σ'ενα μαγαζι, προφανως ειχαν ραδιο! Ειναι ενα remix του "εισαι φοβερη" του Μαζωνακη και το "εισαι" της Βισση. Το ξερει κανεις :?: Που μπορω να το βρω?

Δημοσ.

Ψαχνω ενα τραγουδακι που ακουσα σ'ενα μαγαζι, προφανως ειχαν ραδιο! Ειναι ενα remix του "εισαι φοβερη" του Μαζωνακη και το "εισαι" της Βισση. Το ξερει κανεις Που μπορω να το βρω?

endiaferon akougete...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...