Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

^^

Υπάρχει topic για τραγούδια από διαφημίσεις.

Πάντως το "Με λες αγάπη" (Στράτος Διονυσίου & Λίτσα Διαμάντη) δεν είναι. Κρίμα, γιατί χάρηκα προς στιγμή.

Το μόνο που σου λείπει είναι το έτερον ήμισυ του ντουέτου.

Το τραγούδι λέγεται Αναγκάζομαι και το λέει η Διαμάντη.

Τό 'χω σε κασέτα.

Δημοσ.

Ψάχνω ένα καινούριο κομμάτι, όχι πολύ γρήγορο, που έχει κάτι περίεργα γυναικεία φωνητικά (όπως όταν παίζουμε στο γρήγορα μια κασέτα). Νομίζω ο artist λέγεται Kenny West.

Δημοσ.
^^

Υπάρχει topic για τραγούδια από διαφημίσεις.

Πάντως το "Με λες αγάπη" (Στράτος Διονυσίου & Λίτσα Διαμάντη) δεν είναι. Κρίμα' date=' γιατί χάρηκα προς στιγμή.[/quote']

Το μόνο που σου λείπει είναι το έτερον ήμισυ του ντουέτου.

Το τραγούδι λέγεται Αναγκάζομαι και το λέει η Διαμάντη.

Τό 'χω σε κασέτα.

Μπορείς μήπως να γράψεις ένα απόσπασμα σε mp3 μήπως και μας έρθει καμιά ιδέα; :)

Έχω να το ακούσω πάνω από 10 χρόνια...

Πώς θυμήθηκα την φωνή της; :shock:

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Αυτη τη φορά ψαχνω ενα τραγουδι τύπου ροκ στυλ Corrs ή Cranberries που το τραγουδάει μια κοπέλα και λέει νομίζω στους στοίχους "I go where you're coming from" και το τραγούδι τελειώνει με τις λέξεις "anywhere,anyplace,anytime"

Η προφορά σε κάποια σημεία δεν έμοιαζε τοσο Αγγλική. Ετυχε και το άκουσα το μεσημέρι στις 14:30 στον champions.

Δημοσ.

Ulticool,

'Kim Wilde & Nena - Anyplace, Anywhere, Anytime' :)

Πάντως με τόσα στοιχεία που είχες σίγουρα θα σου έβγαζε την απάντηση ο Mr. Google. ;)

Δημοσ.

Μπροστα στις γνώσεις σου Cristina τύφλα να χει ο Γούγλης (Google) :)

Θα το κατεβάσω το βράδυ να το απολαύσω!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι! :wink:

Δημοσ.

Παίδες είστε κορυφαίοι, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προσπάθειες.

Όσο ψάχνω και γω το θέμα με βάση τις πολύτιμες πληροφορίες που μου δώσατε παρακαλώ για ένα άλλο εύκολο (θεωρώ). Ο στίχος λέει: "I don't wanna be alone without you, I don't wanna throw our love away" και "can we try to talk it over baby, can we try to find another way".

Πιστεύω ότι η Cristina θα το καθαρίσει εύκολα :D

Αν όχι, παρακαλώ το TheBoyFromSalina να επέμβει :D

Δημοσ.

Nameless, μακάρι να το καθαρίσει κάποιος γιατί αυτό το τραγούδι το ψάχνω κι εγώ αρκετό καιρό αλλά όλο ξεχνάω να ρωτήσω εδώ (o γούγλης πάντως δε βοήθησε). Να συμπληρώσω ότι τραγουδάει γυναίκα και αν κρίνω από τη χροιά της φωνής και το στυλ, πρέπει να είναι μαύρη.

ΥΓ: Μήπως το έχεις ακούσει στον Sport FM;

Δημοσ.

dim_b όχι δεν το άκουσα στον Sport FM, το βρήκα σ'ένα παλιό CD χωρίς artist name/title!

Πάντως, το έχω ακούσει αρκετά στο παρελθόν (αλλά και γω ξεχνούσα να ρωτήσω :) ) και γι' αυτό μου κάνει εντύπωση που δε βρήκα τίποτα στο Google...

Δημοσ.
Τωρα που ξανακουσα το κομματι της Διαμάντη μπερδευτηκα περισσοτερα. Ποιος ειναι ο κυριος? :lol:

Ακούστε και σεις.

Αναγκάζομαι

Παιδιά... Νομίζω ότι τον βρήκα...

Θανάσης Κομνηνός

(Τι flash ήταν αυτό; :shock: )

Δεν έχω τρόπο να το εξακριβώσω παρά μόνον ακούγοντας άλλα τραγούδια του και η φωνή μού ακούγεται όμοια.

Αν κάποιος μπορεί να το εξακριβώσει, ας επιβεβαιώσει...

Γιώργο να 'σαι καλά! Ευχαριστώ για το sample! :)

Δημοσ.

Αν σου έρθει και κανένα flash γιά το κομμάτι που ψάχνει ο "ανώνυμος", θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως...

ΥΓ: Που είναι ο Γιώργος σήμερα που τον χρειαζόμαστε;

Δημοσ.

Παιδιά... Νομίζω ότι τον βρήκα...

Θανάσης Κομνηνός

(Τι flash ήταν αυτό; :shock: )

Δεν έχω τρόπο να το εξακριβώσω παρά μόνον ακούγοντας άλλα τραγούδια του και η φωνή μού ακούγεται όμοια.

Αν κάποιος μπορεί να το εξακριβώσει' date=' ας επιβεβαιώσει...

Γιώργο να 'σαι καλά! Ευχαριστώ για το sample! :)[/quote']

:shock: :shock: :shock: Ήμαρτον! :shock: :shock: :shock:

Τώρα που άκουσε το samplακι και τα ονόματα, το επιβεβαιώνει και ο πατέρας μου!

Cristina είσαι ΘΕΑ!

Διατηρώ μόνο μια επιφύλαξη αν το τραγούδι λέγεται "Αναγκάζομαι", γιατί το μόνο ντουέτο των δύο (που βρήκα) λέγεται "Τίποτα δεν μας χωρίζει" και βρίσκεται στον παρακάτω δίσκο με το σουρεαλιστικό εξώφυλλο.

http://www.alimono.com/44/titloi44.htm (alimono.com πραγματικά :D )

Υποβάλλω τα σέβη μου και συνεχίζω τις έρευνες μέχρι τελικής νίκης!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...