Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cristina,

όχι δεν είναι αυτό. Είναι καινούργιο (νομίζω) και ψιλοbeatακι. Δε νομίζω ότι θα βοηθήσει, αλλά το έπαιξε σήμερα στο all star game του μπάσκετ (το οποίο σιγά μην το δε κανείς) σε ένα time out.

Θα έλεγα ότι ακούγεται σαν In-Grid και δε νομίζω ότι έχει στίχους, απλώς η φωνή έχει Γαλλική χροιά :?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μααάλιστα. Παιδιά το In-Tango των In-Grid έλεγα, αλλά μη γίνει θέμα :oops: :oops: :oops: .

Πάντως το βρήκα (στα CD μου...)

Όπως λέει και ένας άλλος φίλος: "Μη παίρνετε ναρκωτικά, δε φτάνουν για όλους"

Δημοσ.

Και μετά από το φανταστικό προηγούμενο post επανέρχομαι μ'ένα πραγματικό ζήτημα: Ελληνικό ντουέτο, παμπάλαιο και ο στίχος λέει

"-αναγκάζομαι, αναγκάζομαι από αγάπη να λέω πως σε νοιάζομαι

-αναγκάζομαι από ανάγκη να παίζω το ρόλο αυτό" ή κάτι τέτοιο. Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη. :wink:

Δημοσ.

Α ρε Nameless!!!

Τώρα θα με κάνεις πάλι να σκάω... Το τραγουδάω μέσα μου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιοι το έλεγαν. Κάπου τέλη '80, αρχές '90 πρέπει να ήταν. Η μία ίιιιιισως να ήταν η Λίτσα Διαμάντη...

Ίσως ο dim_b να το θυμάται... :mrgreen:

Δημοσ.

Δε μου θυμίζει τίποτε, αλλά αν όντως είναι Λίτσα Διαμάντη δε με παραξενεύει καθόλου (ειδικά αν είναι από την περίοδο που λέει η Χριστίνα).

Δημοσ.

Είναι όντως η Λίτσα Διαμάντη. :)

Ο άλλος όμως ποιος είναι? Νομίζω οτι ειναι ο Μακης Χριστοδουλοπουλος παντως.

polaki, το κομματι που ψαχνεις δεν ξερω ποιο ειναι, σαμπλαρει ομως το Change των Tears for fears :?

Δημοσ.
Ένα πισωγύρισμα' date=' για κάτι που 'χε ζητήσει ο [b']StRatiGos[/b] πριν δυο σελίδες.

Είναι το Sonia & Selena - Que Viva la Noche, στάνταρ αυτή τη φορά (αν δεις εμφανίζεται και στα soundtrack listings του L' auberge espagnole).

Entaksei paradexomai!!!

Den pisteva oti tha to vro pote...

kai pali euxaristo!

Δημοσ.

Ψάχνω ένα τραγούδι ελληνικό με τους εξής στίχους:

"Μα εμένα την ψυχή μου εμπνέει μια αγάπη

κατακόκκινη σαν αίμα, σαν φωτιά,

κι ας με ματώνει, κι ας με καίει

από την στάχτη μέσα να ξυπνά"

Μου είπαν ότι ίσως το λένε οι "Εκείνος & Εκείνος" αλλά δεν ξέρω σίγουρα...

Καμιά ιδέα κανείς; :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...