Wintermute23 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Christina kai egw arxika kollhsa alla telika to brhka!!! To tango pou psaxneis einai:......(Agwnia!!) "Litanie des Saints" apo Dr. John
dim_b Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Καμία σχέση. Εξ'άλλου το Litanie des Saints έχει στίχους.
Cristina Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Μπράβο βρε Wintermute23!!! Αυτό ακριβώς μου θύμισε! Πωπω! Θα είχα εφιάλτες το βράδυ αν δεν το έβρισκα. Αλλά όντως δεν πρέπει να είναι αυτό... Δεν ξέρω γιατί αλλά μου κόλλησε πως ίσως να είναι 'Secret Garden'...
Ulticool Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Christina kai egw arxika kollhsa alla telika to brhka!!! To tango pou psaxneis einai:......(Agwnia!!) "Litanie des Saints" apo Dr. John ΝΑΙΙΙ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ! Σ ευχαριστώ!!! Αυτό είναι!! Πωωωωω θεος είσαι! (Τώρα που τ ακουω λίγο λίγο έχει και λόγια,οπότε κάπως σας μπέρδεψα σ αυτό το σημείο. Σορρυ) Το άλλο της κοκα κολα που έδωσα πρεπει να είναι πιο γνωστό πάντως ε; Επαιζε και σε clubs το 2000-01 θυμαμαι!
Cristina Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Ulticool, μας μπέρδεψες πολύ με την περιγραφή, πάντως. Τώρα μπορώ να πάω να κοιμηθώ ήρεμη...
konnak Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Ένα πισωγύρισμα, για κάτι που 'χε ζητήσει ο StRatiGos πριν δυο σελίδες. Είναι το Sonia & Selena - Que Viva la Noche, στάνταρ αυτή τη φορά (αν δεις εμφανίζεται και στα soundtrack listings του L' auberge espagnole).
Ulticool Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Πιο πάνω είχα δώσει και αυτό το λινκ http://briefcase.pathfinder.gr/file/Valder/19969/233270 το οποιο περιέχει ενα κλαμπάτου στύλ τραγούδι το οποιο είχε παίξει και στη διαφήμιση της κοκα κολα με μια καταιγίδα και κάτι άτομα να πίνουν κοκα κολα μεσα σ ενα φάρο. Μήπως έπρεπε να το βάλω στις διαφημισεις καλύτερα; :oops: Το λεω αυτό διοτι ταιριάζει και στα 2 τόπικς
miclo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 loipon paidia akousa xtes ena kommati apisteuto.Bebaia gia pollous mporei na mhn einai alla gia mena htan fobero.Htan ena blues 12metro kanonika oxi mpalada, me solo kithara kai ta sxetika alla htan ellhniko.Dhladh eixe ellhniko stixo.Htan mia fash rempetiko blues alla eixe hlektrikh kithara mesa.Kati akousa gia kapoion simo alla mporei na einai teleiws asxeto auto.To kommati htan ths janis joplin se ellhnikh ektelesh.An exei kaneis up'opsin tou kati kalo tha htan.Kai pali milaw genika alla ti na kanw.Auta kserw mono
Cristina Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Νικόλα, νομίζω λες για το 'Γιάννης Αγγελάκας - Χορός Για Έναν'. Από την ταινία 'Ο Χαμένος Τα Παίρνει Όλα'. Κάπως έτσι το είχα περιγράψει κι εγώ όταν το άκουσα 1η φορά.
claudio_21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 SeKoS thanks file alla eixa xexasei oti sas eixa rwthsei....
Ioannis Jr. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 "Litanie des Saints" apo Dr. John Είναι και στο Radio Show του CDC στο τρίτο νομίζω CD 5ο, 6ο!? :?
flameboy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Ton teleuteo kairo psaxno ena tragoudi pou leei: Kai kapos etsi h nixta auth me vriski pali mono..... mipos kserete poio einai? :roll:
Fozzy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Paidia osoi exete dei to trailer ths tainias "Mhn pernas anavei kokkino" me thn iwanna pappa, pio einai to track pou akougetai? (poly melagxoliko me fisarmonika) thaaanx
Nameless Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Ρε παιδιά καμμιά ιδέα για ένα τραγουδάκι που δε ξέρω που ακούγεται, αλλά μάλλον είναι Γαλλικό και πάει κάπως σαν "νταμ ντα ντα νταμ" και επαναλαμβάνεται. Δε βοήθησα, το ξέρω, αλλά αν υπαρχει καμμιά ιδέα... :oops:
Cristina Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Nameless, έτσι όπως το περιγράφεις μου έρχεται στο νου το 'Padam Padam' της Edith Piaf. Είναι παλιό τραγούδι όμως. Εσύ τί θέλεις; Πες μας λίγα στοιχεία επιπλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.