Ulticool Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω ενα τραγούδι το οποίο είναι ταγκό και παίζουν μέσα κάποια βιολιά και κάπου ακούγεται μια απαλή γυναικεία φωνή σε μια φάση απλά να τραγουδάει "λαλα λαλα" και τίποτε άλλο. Έπαιξε σε μια ταινία την οποία δεν θυμάμαι και μπορώ να σας στείλω σε αρχείο το ρυθμό εαν τον τραγουδήσω ή παίξω σε κάποιο e-synthesizer. Θα προσπαθήσω να δώσω λίνκ με την απόδοση μέρους του κομματιού απο εμένα σε πιάνο ή τραγουδιστό απο εμένα πάλι. (Όχι δεν ντρέπομαι να τραγουδήσω αν και κομματακι φάλτσος).
Cristina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Ulticool, hehe! Κάνε το λοιπόν γιατί έτσι είναι λιγάκι δύσκολο.
Wintermute23 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 An kai den exei melwdia tango,ena tragoudi pou mou hr8e sto mualo einai to "Dirge" twn Death in Vegas!Ta fwnhtika,apo thn Dot Alisson,einai mono auto pou les,"la la la".
djcensor Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 @Ulticool: eimai 99% sigouros oti psaxneis to Lambada....an kano lathos sorry sorry sorry...!Den eimai kai san tin Chris s'auta (filakia chris)... :wink:
Ulticool Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Λοιπον,αγαπητά μου παιδιά, Έφτιαξα σε "αρμόνιο" στο πισι μου με ήχο βιολιού το τανγκό που σας έλεγα. Βέβαια εχω κάνει κάποια λαθάκια στους χρόνους των παυσεων αναμεσα στις νότες αλλά σιγουρα θα καταλάβετε το ρυθμό. Είναι το ένα αρχείο διοτι εγω παραθετω δυο αρχεία. Το άλλο ειναι ενα μέρος ενος τέλειου κομματιου το οποίο δεν ξέρω, στην πραγματική του όμως εκτέλεση. Αν τα βρείτε θα σας είμαι υπόχρεος. Τα ψάχνω χρόνια. (Τα αρχεία ειναι ανεβασμένα στο λογαριασμό μου και είναι δείγματα) http://briefcase.pathfinder.gr/file/Valder/19969/233270 (τέλειο!) http://briefcase.pathfinder.gr/file/Valder/19969/233269 (ταγκό)
Cristina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Ulticool, όταν πάω να τα κατεβάσω μου βγάζει 'Access denied'. Κάνε κάτι με τις προσβάσεις στο briefcase σου. Ξεκλείδωσε τον φάκελο που βρίσκονται τα samples. djcensor, με κάνεις και κοκκινίζω βρε... :oops: Φιλιά! χιχι!
SeKoS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 paidia tha hthela vohtheia gia ena polu rithmiko kommataki pou akousa ston best xtes... o paragogos to xarakthrise ws h anoixiatikh ekdosh tou small town boy, alla den prolava na piasw titlo... kamia idea? Einai dio ,twra pio les... bronski beat - smalltown boy (secret service rmx) kai DEMON SUMMER - SMALL TOWN BOY
Ulticool Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Έβαλα και στις 3 κατηγορίες (μέλη φίλοι επισκέπτες) να έχουν πλήρη πρόσβαση. Για ξαναδοκίμασε τώρα. :oops:
Cristina Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Ulticool, αφού δεν ξέρεις το username μου στο pathfinder, πως να με αναγνωρίσει; Ξεκλείδωσέ το καλλίτερα για να το κατεβάσουν όλοι όσοι θέλουν.
dim_b Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Είναι σίγουρα κλειδωμένο; Τα κατέβασα χωρίς πρόβλημα σχεδόν μόλις τα έβαλε στο pathfinder. Αν και μου μοιάζει γνωστή η μελωδία, δε μπορώ να θυμηθώ ποιά είναι. Ulticool, δε θυμάσαι τίποτε γιά την ταινία στην οποία ακουγόταν;
Cristina Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημήτρη, αυτό μου βγάζει: http://briefcase.pathfinder.gr/file/dreamart/9773/233341
VasKag Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 χριστινα, δοκιμασε να αδειασεις την cache απο τον iexlporer, και ξαναπροσπαθησε. γιατι το αρχειο κατεβαινει κανονικα. οπως ανεφερε και ο dim_b.
Cristina Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 VasKag, μοοοόλις αυτό έκανα... Γμτ! Τόσην ώρα για μια βλακεία!
Cristina Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Αυτό του έλειπε! CTRL+F5! Ulticool, έχω κολλήσει με το κομμάτι! Η μελωδία είναι πολύ γνωστή... oof!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.