Cristina Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Ένα που παίζει πολύ στο Nitro και αρχίζει Ι don't need you, I don't need you anymore και στο ρεφρέν: Τhis time i feel i will make it on my own Μάλλον Sweet Coffee - Don't Need You. NaGR, είπα να το πω μιας και μόλις έτυχε να ακούσω ένα τραγούδι που έχει τέτοιο στίχο. Αλλά όταν έχεις τόσο συγκεκριμένους στίχους, να ρωτάς τον Mr. Google Δεν θα σε απογοητεύσει
blackeye Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 mallon beyonce einai den eimai sigouros,kai to tragoudi ksekinaei "oooo.....oo...oo" bla bla bla meta apo ligo pali "oooo.....oo...oo".......poli kalo tragoudi.....twra teleytea to akouw poli
Cristina Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Εδώ και χρόνια ψάχνω το Blue Tribe - Discover (199kb). Δεν έχω καταφέρει να το βρω πουθενά εκτός από το Kazaa πριν από 3 μήνες, όπου και καταφέρα να κατεβάσω μόνο 29''.
dim_b Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 mallon beyonce einai den eimai sigouros,kai to tragoudi ksekinaei "oooo.....oo...oo" bla bla bla meta apo ligo pali "oooo.....oo...oo".......poli kalo tragoudi.....twra teleytea to akouw poli Beyonce feat. Jay Z - Crazy in Love ή Lumidee - Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh) Μάλλον το 1ο θέλεις αλλά έγραψα και το άλλο γιατί μ'αρέσει πολύ
icedale Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Loipon icedale katafera na vro auto pou psaxname.Sou to paradido. :wink: -------->>> Yahel - You feel <<<--------- Το βρήκα και εγώ τελικά Στο Progression 2 απο Viton : )
therock Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Pedia psaxno ena elliniko pou leei"me treleainei forema sou gucci pou foras"i kapos etsi telos panton,kserei kaneis apo poius einai?
livadaki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Εδώ και χρόνια ψάχνω το Blue Tribe - Discover (199kb).Δεν έχω καταφέρει να το βρω πουθενά εκτός από το Kazaa πριν από 3 μήνες' date=' όπου και καταφέρα να κατεβάσω μόνο 29''.[/quote'] Cristina οντως ειναι πολυ ωραιο τραγουδι(το ακουγα παλια στον jeronimo groovy) και ειχα προσπαθησει και εγω να το κατεβασω παλιοτερα αλλα δεν το ειχα βρει.Προχθες που ειδα το μηνυμα σου το ξαναθυμηθηκα και το βρηκα με τη μια στο kazaa!Αν δεν το βρεις πες μου να στο στειλω!
Cristina Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Cristina οντως ειναι πολυ ωραιο τραγουδι(το ακουγα παλια στον jeronimo groovy) και ειχα προσπαθησει και εγω να το κατεβασω παλιοτερα αλλα δεν το ειχα βρει.Προχθες που ειδα το μηνυμα σου το ξαναθυμηθηκα και το βρηκα με τη μια στο kazaa!Αν δεν το βρεις πες μου να στο στειλω! Κι εγώ εκεί το άκουγα νομίζω. IRC ή ICQ αν σε βολεύει. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!! :)
Cristina Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Pedia psaxno ena elliniko pou leei"me treleainei forema sou gucci pou foras"i kapos etsi telos panton,kserei kaneis apo poius einai? Είναι του Γ. Μαζωνάκη και νομίζω λέγεται "Gucci". Έχει ξαναειπωθεί.
livadaki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Cristina οντως ειναι πολυ ωραιο τραγουδι(το ακουγα παλια στον jeronimo groovy) και ειχα προσπαθησει και εγω να το κατεβασω παλιοτερα αλλα δεν το ειχα βρει.Προχθες που ειδα το μηνυμα σου το ξαναθυμηθηκα και το βρηκα με τη μια στο kazaa!Αν δεν το βρεις πες μου να στο στειλω! Κι εγώ εκεί το άκουγα νομίζω. IRC ή ICQ αν σε βολεύει. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!! :) Δεν εχω κανενα απο τα δυο.Μπορουμε να το κανουμε μεσω kazaa?Και τωρα αν θες!
netter Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Γεια σας παιδιά....ψάχνω και εγώ έναν τίτλο τραγουδιού ξένου παλιού....Μερικά από τα Lyrics που έχω καταλάβει είναι τα εξής : (τραγουδάει ένας άντρας και μια γυναίκα) {MAN} Sometimes were two were two and was not one one and so many together ................. with life forever Το ρεφραίν είναι κάπως έτσι...τουλάχιστον από ότι έχω καταλάβει... {WOMAN}I have {MAN}A mystical relation with the moon {WOMAN}Tonight {MAN}..κατι λέει και εδώ... that's the way for you Αν κάποιος ξέρει τίποτα...
Cristina Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Κάτσε, γιατί έπαθα ένα σοκ τώρα!!! Αυτα είναι λόγια από το Ophelia των λατρευτών μου On Thorns I Lay... Και δεν είναι τόσο παλιό... '98-'99 νομίζω... Είναι metal... Τί ειδός είναι αυτό που θες; Πού το άκουσες!?
netter Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 NAIIIIIIIII !!!!!!!!! Aυτό ακριβώς είναι το τραγούδι!!!!!! Thank you Cristina!!!! Thank you very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very much !!!!!!! Το ακουσα σε μια καφετέρια και ο dj που το έβαλε δεν θυμόταν καν πως το λένε!!! Απλά τρομερό κομμάτι και τρομερή μουσική!!!!! Thanks again!!!!!
Cristina Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Να δώσεις τους χαιρετισμούς μου στον DJ! Έχουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τραγούδια!!! Δοκίμασε αυτά: 1. Ethereal Blue 2. Eden 3. Crystal Tears 4. Aura και φυσικά το Black Cold Nights που θα σου θυμίσει και κάτι, standard! Καλά αμα συνεχίσω θα πω όλα τα τραγούδια τους... ΑΑΑ! Να μη ξεχάσω να πω πως είναι Έλληνες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.