Cristina Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Μήπως ξέρει κανείς πως λέγετε το group από ένα παλιό τραγούδι rock που λέγεται "Some Folks"; Κάποιος φίλος μου είπε πως αυτοί μόνο αυτό το τραγούδι είχαν κάνει επιτυχία. Το μόνο στοιχείο που μπορώ να δώσω είναι πως ακουγόταν τροποποιημένο για τις ανάγκες μιας διαφήμισης μπιφτεκιών (?!?!) προ δεκαετίας. Και έλεγε: "Just Hot τουρουρουρου! Μόνο τα ζεσταίνεις!" :roll: Να πω μόνο από τώρα πως δεν είναι ο Alice Cooper.
Cristina Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Κατα πάσα πιθανότητα είναι αυτό, Δημήτρη... Γιατί ό,τι άλλο έχω βρει, το έχω κατεβάσει και το μόνο που δεν κατέβαινε ήταν αυτό :P Αααααααν το έχει κάποιος... Ας κάνει ένα καλό...
Cristina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Αυτό ήταν τελικά... Και είχε κατέβει προχθές μάλιστα, αλλά δεν το είχα προσέξει... :doh: Μήπως ξέρει κανείς ένα ελληνικό τραγούδι που λέει: Τί έχεις πάρει απ' τον ήλιο και θυμίζεις την φωτιά, τί έχεις πάρει από μένα και μου λείπεις ξαφνικά ;
dim_b Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Γιώργος Αλουπογιάννης - Ξυπνάς Νωρίς Το "Some Folks" το θέλω κι εγώ. Θα περάσω από το IRC αργότερα... Edit Τελικά το βρήκα στό Kazaa
Erazer_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 loipon xtes piga sto closing tou venue kai akousa dio tragoudakia to ena leei i am so afraid to love you to love you kai to allo leei nomizo sinexia how many times
Jheremias Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Χρειάζομαι ΠΑΛΙ τη βοήθειά σας! "...Τα σενάρια όλα είναι δυνατά....ιστορίες να σου πω που έχουνε συμβεί, να αγαπήσεις τη ζωή μας την πικρή..." Και ακόμα ένα "...Και αντίστροφα η ώρα τελειώνει .....(δεν θυμάμαι τα ενδιάμεσα) πάντος τονίζει στο τέλος "Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΟΡΟΣ"...το άκουσα προχτές στους 2 ξένους, η φωνή μου έμοιαζε του...Μπονάτσου! Ευχαριστώ
Cristina Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 "...Και αντίστροφα η ώρα τελειώνει .....(δεν θυμάμαι τα ενδιάμεσα) πάντος τονίζει στο τέλος "Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΟΡΟΣ"...το άκουσα προχτές στους 2 ξένους, η φωνή μου έμοιαζε του...Μπονάτσου! Άννα Βίσση & Νίκος Καρβέλας - Τελευταίος Χορός
djmike Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Ta senaria apo filous gia panta Jheremias
Erazer_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 loipon ektos apo ta dio housakia psaxno kai ena tragoudi pou to tragoudaei pithanotata boy bamd:) kai leei:does he give you all the love you need does he holding your body close enought. allo ena tragoudi pou leei maybe i can give you the strangest kind of love
dim_b Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 does he give you all the love you need does he holding your body close enought. Dane Bowers - Another Lover maybe i can give you the strangest kind of love Σύμφωνα με το Google, ίσως να είναι "De-Vice - Strangest Kind Of Love"
callahan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Ψάχνω ένα τραγουδάκι, σχετικά παλιό που πάει: "downtown, he found the simple love, the king is abandoning the crown" Είχα δει κάπου τον τίτλο, νομίζω "young king". Αλλά στο kazaa δε μου βγάζει τίποτα.
Finn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 ειχα επισυναψει το mp3..αλλα κανεις δε πρεπει να το κατεβασε.. οποτε γραφω στιχο μπας και τα ξερετε Without you i dont need ...... your my baby...without you ..(bla bla bla) your my baby.. και το αλλο : and said i love you too..dam darararirariram...aaa ram darararirariram... any help?
Erazer_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 loipon xtes piga sto closing tou venue kai akousa dio tragoudakia to ena leei i am so afraid to love you to love you kai to allo leei nomizo sinexia how many
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.