Cristina Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Ρε παιδιά... Μήπως έχει κανείς το Ennio Morricone - Mal De Toi;Είναι το γνωστό ορχηστρικό Chi Mai με vocals από την Maryse. Δεν μπορώ να το βρω πουθενά... Καλά ε... Απίστευτο! Και όμως! Το βρήκα! Όποιος το θέλει, ας περάσει από IRC.
konnak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Ψιλοαπίθανο να μπορεί κάποιος να βοηθήσει αλλά για να δούμε... Παλιό κομματάκι, σε στυλ κάτι μεταξύ Box Tops - The Letter και Dire Straits - Sultans of Swing, μελαγχολικοχαρούμενο ύφος. Έχει ρεφραίν Today (το λέει δύο φορές στο ρεφραίν). Λοιποί στίχοι(σκόρπιοι,και μπορεί να μην είναι και ακριβώς έτσι):...something seems to get in the way..., ...when you really don't care... Λίγα στοιχεία, απλά το έχω ακούσει πολλές φορές σε καφετέριες, σπάνια το χω πετύχει στο ράδιο. Κάποτε μου χε γίνει εμμονή να το βρω, σήμερα το άκουσα και το ξαναθυμήθηκα. Όσο ζω ελπίζω...
dim_b Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Καλά κάνεις και ελπίζεις. Το κομμάτι που ψάχνεις μάλλον είναι το The Way των Fastball. Ελπίζω να είναι πράγματι αυτό γιατί ήταν ένα από τα αγαπημένα μου πριν μερικά χρόνια και ευχαριστώ που μου το θύμισες γιατί είχα καιρό να το ακούσω.
konnak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 dim_b είσαι θεός! Δε μπορείς να φανταστείς τι κόλλημα είχα φάει (και τι σαβούρα έχω κατεβάσει από KaZaA με τίτλο Today, καθώς και πόσα lyrics-sites έχω ψάξει). Βασικά το χω συνδυάσει με καταστάσεις και θυμίζει (και σημαίνει) πολλά. Σ' ευχαριστώ πολύ αδερφέ...
sakis111 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Paidia opoios exei to Mal de toi apo Maryse as to valei sto Kazaa kai sto Soulseek na to paroume ki emeis. Thanx
Finn Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Εχω ακουσει το stayin alive σε μια εκτελεση που εχει και γυναικεια φωνητικα και σε μια φαση λεει μια φωνη ooooooooooo o o o o o to kserei kaneis?
Cristina Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Paidia opoios exei to Mal de toi apo Maryse as to valei sto Kazaa kai sto Soulseek na to paroume ki emeis. Thanx Μόλις μπήκα στο forum και με το που βλέπω το post σου, το έβαλε το ράδιο! Να υποθέσω πως είσαι από Μακεδονία; Θα το έχω απόψε στο Kazaa. Αν δεν το βρεις, κανονίζουμε από IRC αν σε βολεύει. Να πω πως είναι από βινύλιο και έχει κάτι μικροατέλειες. Δεν κατάφερα να το βρω από αλλού. 128 kbps.
Cristina Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Μήπως ξέρει κανείς ένα παλιό Rock μάλλον 70ς ίσως και 80ς που έλεγε: "I'll be looking, I'll be searching"; Η φωνή μου θύμιζε κάααααπως τον Joe Cocker, αλλά μη σας μπερδέψω κιόλας. Γρήγορος ρυθμός. ΠΟΛΥ γνωστό τραγούδι! Α! Να μη ξεχάσω να πω, ααααν δεν με απατά η μνήμη μου, ότι ακουγόταν και στην διαφήμιση των καραμελών Certs, αρχές 90ς. Τις θυμάστε; Εκείνες οι άσπρες με κόκκινους ή πράσινους ή μπλε κόκκους (σαν απορρυπαντικό ένα πράμα )
Cristina Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 HA! Βρέθηκε και αυτό! Τα credits στον cookie! Little Richard - Great Gosh A'mighty
sakis111 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Cristina distixws den asxoloume me to IRC kai den prolava na diavasw to post sou. Nai eimai apo Thessaloniki. An mpeis apopse Kazaa i Soulseek please pes to mou gia na katevasw to song . Thanx gia to endiaferon sou.
blackeye Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 to tragoudi pou paizei stin diafimisi tou periodikou "music - life" opoios thymatai kai kserei????
mamep Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 to tragoudi pou paizei stin diafimisi tou periodikou "music - life" opoios thymatai kai kserei???? iparxei eidiko thread gia diafimiseis prota kane ena search gia kalo k gia kako!
stavrospap Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 paidia shmera phga sto village na dw kai egw ayto to pirates of the carribean.kai erwtw: mhpws re paidia exei dei kanenas thn diafimish poy exei sthn arxh toy periodikoy KLIK me tin xeirapsia????ena poly wraio komati einai. thanks epishs tha hthela na pw oti den hksera se poio thread na to grapsw afoy ne men einai diafimisis ....alla oxi radiofwnoy h thleorashs.sygnwrate me thanks again
NaGR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 ένα κομμάτι που παίζει συχνά, ιδίως στο nitro λέει: I say ro.. What's the matter with you ro.. Don't you see I need you ro.. Αν κάποιος το βρει παρά τα ομολογουμένως λίγα στοιχεία, ας το μαρτυρήσει
claudio_21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 prepei na ennoeis : Nina Simone - Sinnerman (Felix Da Housecat Remix)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.