Cristina Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Για το 2ο, χωρίς να μπορώ να σου πω με σιγουριά, μου φέρνει στο μυαλό το Fantastic Plastic Machine - Love Is Psychedelic.
Fannis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 ΟΧΙ,δυστηχως δεν ειναι αυτο...αυτο που λεω ειναι καινουργιο (σχετικα),απ'τα μεσα Ιουλιου...Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον!
PeiramatoZwo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Fannis to proto einai Salif Keita - Madan (auto to tragoudi o kathenas opos thelei to tragoudaei lol ... !!! )
claudio_21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Fannis mhpws ennoeis Anarcrusan - In My Mind (psaxto kai ws mas collective - in my mind)??? A kai paidia tha hthela vohtheia gia ena kommataki pou akougetai sto venue gyro stis 2.30 kai exei arketo beat kai se kapoio shmeio leei "maybe H baby I fly to see above, maybe H baby i fly to see the sea" ena allo to opoio exei kai auto ena sunexh rythmo kai se kapoies stigmes akougetai hxos apo drums gia mia ellaxisth stigmh kai meta sunexizetai o prohgoumenos rythmos.sta fwnhtika einai mia gunaika kai den tragoudaei apla milaei polu rythmika... eyxaristw ek twn proterwn...
Fannis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Peiramatozwo 1000 eyxaristw,na 'sai kala!....Claudio 21 aurio tha se tsekarw kai tha sou pw...Eyxaristw poly,kalo kshmerwma!!!
kage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 τιτλοι απο house τραγ. 1)ακουγονται επαναλαμβομενα αυτες οι λεξεις beast-bat-infore 2)doom & tac (σαν στιχο αναφερει αντρας μεσα στο τραγ.τους το πως βγαινουν οι 2 αυτοι χτυποι απο το τουμπερλεκι...-παιζεται καθε μερα στον stepfm gia αυτους που ειναι Πατρα...δεν ειναι to pyramid,edony)
nildorn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 re paidia 3erei kaneis ena gamato grhgoro kommataki sta mesa twn 90's pou phgaine kapws etsi " 1,2,3 FIRE " ? kai akoma ena pou phgaine kapws " and dance like... and dancing through the... " olh thn wra
Finn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Το πρωτο πρεπει να ειναι το santos - 3 2 1 fire
Cristina Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Παιδιά είμαι αγανακτισμένη! Ψάχνω ένα τραγούδι εδώ και 15 μέρες (το έψαχνα και παλιότερα αλλά όχι με τόσο πείσμα! ) το οποίο είναι μεταξύ '95 και '97. Η χαρακτηριστική φράση που λέει (και ίσως να είναι και ο τίτλος του) είναι: Discover who you are?. Επίσης σήμερα που το άκουσα ξανά συγκράτησα και τις λέξεις: Celebration, Intelligent, Laughter. Έχει κιθάρα σε ύφος latin, τραγουδομιλάει ένας άντρας και από πίσω ακούγονται γυναικείες φωνές (οοοοοοοο, ααααααα). Επίσης μου θυμίζει πάρα πολύ το: Sound Of Seduction - Until I' m satisfied. Ελπίζω αυτό να μη σας μπερδέψει... :|
callahan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Ψάχνω μια διασκευή του room 5 - make love μαζί με το say my name των destiny's child. Ενά ξέρω και τα δύο τραγούδια, δεν έχω καταφέρει να το βρω στο kazza. Μήπως΄το έχει κανείς, ή μπορεί να μου πει με τί keywords να το ψάξω. Ευχαριστώ!
The_player Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Βαλε το προθεμα vs (versus) αναμεσα στα search words. Πχ...... room 5 vs destiny κτλ........
Cristina Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Παιδιά είμαι αγανακτισμένη!Ψάχνω ένα τραγούδι εδώ και 15 μέρες (το έψαχνα και παλιότερα αλλά όχι με τόσο πείσμα! ) το οποίο είναι μεταξύ '95 και '97. Η χαρακτηριστική φράση που λέει (και ίσως να είναι και ο τίτλος του) είναι: Discover who you are?. Επίσης σήμερα που το άκουσα ξανά συγκράτησα και τις λέξεις: Celebration' date=' Intelligent, Laughter[/b']. Έχει κιθάρα σε ύφος latin, τραγουδομιλάει ένας άντρας και από πίσω ακούγονται γυναικείες φωνές (οοοοοοοο, ααααααα). Επίσης μου θυμίζει πάρα πολύ το: Sound Of Seduction - Until I' m satisfied. Ελπίζω αυτό να μη σας μπερδέψει... :| hhhmmmm... Βρήκα καλλιτέχνη! Blue Tribe και τίτλος, τι άλλο; Discover! Αλλά δεν το βρίσκω πουθενά Μήπως βρίσκεται σε κανένα σας...; :roll: Α! Είναι του 1996.
claudio_21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 cristina twra eida to tragoudaki pou epsaxnes kai to exw... pws mporw na sto dwsw?
Cristina Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 AAAAAA!!! ICQ or IRC? Ό,τι σε βολεύει! Για λεπτομέρειες, pm!
Fannis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Nildorn file to kommati pou psaxneis einai mallon "Scooter - Fire"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.