EXoRCiST Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Βαρδής Αντώνης / Αλεξίου Χάρις - Ροκ μπαλάντααπό το τελευταίο album του πρώτου' date=' με τίτλο "Ότι έχω στο χαρίζω" Χμ, μπορεί να το ζήτησε κι άλλος, αλλά δε με νοιάζει, το search με πρόδωσε . Ψάχνω ένα τραγούδι λοιπον, υποθέτω καινούριο, που λέει μια κοπέλα: (update) Τη μοναξιά φοβάμαι, χωρίς εσένα δεν κοιμάμαι Σαν μια γλυκιά μπαλάντα, μες στην ψυχή μου είσαι πάντα θέλω να σε δω, γιατί φοβάμαι μόνη μου να ζω και με το δάκρυ γράφω σ' αγαπώ Thanx DJ316 το λέει μόνο γυναίκα, δεν είναι ντουέτο. Κάποιος μου είπε πως λέγεται: "Τη μοναξιά φοβάμαι", από την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά δεν μπορώ να το βρω κάπου για να το κατεβάσω και να το διασταυρώσω
DJ316 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Σωστός είναι το "Τη μοναξιά φοβάμαι", από την Αγγελική Ηλιάδη τώρα πως εγώ κατάφερα να διαβάσω το γλυκιά μπαλάντα σαν ροκ μπαλάντα είναι άλλο θέμα sorry Βαρδής Αντώνης / Αλεξίου Χάρις - Ροκ μπαλάντααπό το τελευταίο album του πρώτου' date=' με τίτλο "Ότι έχω στο χαρίζω" Χμ, μπορεί να το ζήτησε κι άλλος, αλλά δε με νοιάζει, το search με πρόδωσε . Ψάχνω ένα τραγούδι λοιπον, υποθέτω καινούριο, που λέει μια κοπέλα: (update) Τη μοναξιά φοβάμαι, χωρίς εσένα δεν κοιμάμαι Σαν μια γλυκιά μπαλάντα, μες στην ψυχή μου είσαι πάντα θέλω να σε δω, γιατί φοβάμαι μόνη μου να ζω και με το δάκρυ γράφω σ' αγαπώ Thanx DJ316 το λέει μόνο γυναίκα, δεν είναι ντουέτο. Κάποιος μου είπε πως λέγεται: "Τη μοναξιά φοβάμαι", από την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά δεν μπορώ να το βρω κάπου για να το κατεβάσω και να το διασταυρώσω
Finn Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 i dont know whyyyyyy whyyyy makes me feel allright.. ξερει κανεις τιτλο?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Finn Enrique Iglesias - Love to see you cry? :?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Ποιο καλο παιδι γνωριζει ενα κομματι (pop-rock) με ρεφρεν : "Maybe tomorrow I'll find my way, home" Ακουγεται αρκετα.
Cristina Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Λοιπόν... Ψάχνω ένα παλιό rock song. Γύρω στα 70s. Αντρική φωνή, πιθανόν group. Μάλλον μπαλάντα, πάντως δεν είχε γρήγορο ρυθμό. Μου προκάλεσε μελαγχολία... Μου φάνηκε πολύ οικεία φωνή αλλά δεν κατάφερα να την προσδιορίσω. Έλεγε συνέχεια τα εξής: "***** a day, ***** a night, ***** a sky, ***** a rainbow, ***** a trees" Επίσης θυμάμαι και τις λέξεις: loneliness, memories. (Όπου *****, μια λέξη που ακουγόταν ως 'farther')
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Thanks. Cristine μαλλον ψαχνεις το Father of Day, Father of Night - Mannfred Mann
Cristina Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 YES!!! Αυτο είναι!!! Από όσο είδα, το λέει και ο Bob Dylan. θα τα βρω και τα 2! Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! :)
telikiasmenos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Παιδιά μια μικρή βοήθεια! Θέλει η κοπελιά μου να της βρω ενα τραγούδι. Τα στοιχεία που μου έδωσε είναι: είναι ξένο, slow και στο ρεφρέν λέει κάτι σαν "χαϊσε". Α! Το παίζει συχνά ο village 88.3!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 prepei na les to Aicha tou Khaled (grammeno apo to katapliktiko xeri tou Jean-Jacques Goldman) to opoio diaskevastike fetos apo tous Outlandish . EDIT Pali skotwthikame na to voithisoume to paidi
telikiasmenos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Χίλια ευχαριστώ παιδια. Το έβαλα στην κοπελιά μου σημερα και τρελάθηκε! Υ.Σ.:Ωραίο τραγουδάκι είναι τελικά!
Fannis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Παιδια καλημερα! Ψαχνω 2 κομματακια αρκετα εμπορικα.... Το 1ο ειναι latin - house και ειναι πολυ χαρουμενο κομματι και ανεβαστικο...λεει: "a la la la lale a la la la le...'' ακουγεται συνεχεια και ειναι σαν να το τραγουδαει χορωδια παιδιων...! Το 2ο ειναι progrssive - tribal και παιζει στο best radio kai σε πολλα club του ειδους...η μονη πληροφορια που μπορω να δωσω ειναι οτι κατα την διαρκεια του μιλαει ενας αντρας ψιθυριστα μετα μουσικης ΑΛΛΑ σε καποια στιγμη στα ματανε ολες οι μελωδιες και συνεχιζει αυτος να μιλαει ψιθυριστα και σαν να σε προκαλει και αρχιζει και ανεβαινει το beat και σε τρελλαινει...μετα τα χωνει ολα. Αυτα τα κομματια δεν τα ψαχνω απλως...ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! Ευχαριστω για καθε βοηθεια....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.