Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδια θα σας βάλω δύσκολα...

Δεν ξέρω αν έχετε δει την διαφήμη του delta club με την συλλογή emotion... Ψάχνω το προ τελευταίο τραγούδι που παίζει! Είναι ένα μελωδικό με κλασσική κιθάρα.

Ξέρει κανείς πιο είναι;

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παίδια θα σας βάλω δύσκολα...

Δεν ξέρω αν έχετε δει την διαφήμη του delta club με την συλλογή emotion... Ψάχνω το προ τελευταίο τραγούδι που παίζει! Είναι ένα μελωδικό με κλασσική κιθάρα.

Ξέρει κανείς πιο είναι;

Μάλλον το Wedding Waltz της Ελένης Καραΐνδρου θέλεις...

Δημοσ.

hello paidia..mipws kserei kaneis ena tragoudi pou leei mesa "summer dance ooo" i kapws etsi telos padwn... :) vasika stin arxi exei tin mousiki tou fiesta...u know tou paliou tragoudiou me tin sfirixtra..

thnx

Δημοσ.
Ξέρει κανείς το πρώτο τραγούδι που παίζεται στην διαφήμιση του Oriental 2 του ANT1;

Ευχαριστώ

AInt all that λεγεται αλλα δε θυμαμαι καλλιτεχνη..

Ξερει κανεις το τιτλο του ιταλικου κομματιου που διασκευαστηκε τωρα σ ελληνικο και το λεει η Ολυμπιου με τον Χατζηγιαννη? ( να σουν αλλιως)

Δημοσ.
Ξερει κανεις το τιτλο του ιταλικου κομματιου που διασκευαστηκε τωρα σ ελληνικο και το λεει η Ολυμπιου με τον Χατζηγιαννη? ( να σουν αλλιως)

Mia Martini & Roberto Murolo - Cu'mme

Δημοσ.

Χμ, μπορεί να το ζήτησε κι άλλος, αλλά δε με νοιάζει, το search με πρόδωσε :D.

Ψάχνω ένα τραγούδι λοιπον, υποθέτω καινούριο, που λέει μια κοπέλα:

(update)

Τη μοναξιά φοβάμαι, χωρίς εσένα δεν κοιμάμαι

Σαν μια γλυκιά μπαλάντα, μες στην ψυχή μου είσαι πάντα

θέλω να σε δω, γιατί φοβάμαι μόνη μου να ζω

και με το δάκρυ γράφω σ' αγαπώ

Thanx

Δημοσ.

aidia psaxnw to titlo apo ena xeno tragoudaki pou akougetai polu twra ,to tragoudaei kopela kai leei sto refren:mistique call, mistique dream kati tetoio,grhgoro ruthmo, pou se anebazei!An xerei kaneis?????

Δημοσ.
aidia psaxnw to titlo apo ena xeno tragoudaki pou akougetai polu twra ,to tragoudaei kopela kai leei sto refren:mistique call, mistique dream kati tetoio,grhgoro ruthmo, pou se anebazei!An xerei kaneis?????

Girl like you της Bertine Zetlitz :wink:

Το έψαχνα και εγώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...