Cristina Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 πώς λέγεται ένα τζαζ τραγούδι που λέει "Unchain my heart";Ευχαριστώ... Μήπως το Joe Cocker - Unchain My Heart' date=' λες; Το έχει πει και ο [b']Ray Charles[/b]. Νομίζω η 1η εκτέλεση είναι του David Newman
dim_b Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Το Unchain my heart είναι του Ray Charles και το έχει διασκευάσει ο Joe Cocker. Τζαζ είναι η πρώτη εκτέλεση. Η εκτέλεση του Cocker είναι περισσότερο R&B. Το You can leave your hat on είναι του Randy Newman.
Cristina Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Το Unchain my heart είναι του Ray Charles και το έχει διασκευάσει ο Joe Cocker. Τζαζ είναι η πρώτη εκτέλεση. Η εκτέλεση του Cocker είναι περισσότερο R&B. Το You can leave your hat on είναι του Randy Newman. Ανέφερα πρώτο τον Joe Cocker γιατί ήταν πιο πιθανό να το έχει ακούσει από αυτόν. Και του R. Charles πάντως' date=' R&B θα την έλεγα... Το [b']You can leave your hat on[/b] πού κολλάει;
dim_b Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Το You can leave your hat on[/b'] πού κολλάει; Είναι του Randy Newman και το έχει διασκευάσει ο Joe Cocker. Νομίζω η 1η εκτέλεση είναι του [b']David Newman ...εδώ κολλάει :wink:
Cristina Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Άλλος ο ένας κι άλλος ο άλλος Έπιασε τους Newman, ο Cocker, μου φαίνεται!
Cristina Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Ας ζητήσω κι εγώ μιά βοήθεια Ξέρει κανείς τον τίτλο ενός τραγουδιού της Τάμμυ (παλιά δόξα της Ελληνικής Ποπ) που είναι διασκευή του "Bad Moon Rising" των Creedence Clearwater Revival; Ίσως να λέγεται "Γύρισε ξανά" αλλά δεν είμαι σίγουρος. Λογικά πρέπει να είναι από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του '70 αφού το πρωτότυπο είναι του 1969. Το τραγούδι το άκουσα λίγο πριν τις 6 στο δίκτυο της ΕΡΑ (1ο & 2ο πρόγραμμα) αλλά δυστυχώς δεν συγκράτησα τον τίτλο. ΥΓ. Θα ήταν ακόμη καλύτερα αν' date=' εκτός από το τίτλο, έχει κάποιος (ή κάποια :wink: ) και το ίδιο το τραγούδι.[/quote'] "Να 'ξερε το φεγγάρι" Το έχω στην συλλογή Oldies but Goodies 2 (1977). Δεν ξέρω αν θα το βρεις σε κάποια άλλη. Δυστυχώς είναι βινύλιο και δεν μπορώ να το κάνω mp3...
dim_b Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Σ'ευχαριστώ Ελπίζω να το βρω κάπου. Άλλος ο ένας κι άλλος ο άλλος Έπιασε τους Newman' date=' ο Cocker, μου φαίνεται! [/quote'] Έχεις δίκιο. Άλλος ο David και άλλος ο Randy (της γνωστής οικογένειας Newman) :oops: Τον David "Fathead" Newman δεν τον ήξερα :oops: :oops: Μάλλον η πρώτη εκτέλεση είναι δική του. Ο Joe Cocker πάντως, έχει διασκευάσει μόνο (!!!) 7 τραγούδια του Randy Newman. Πρέπει να είναι ο αγαπημένος του συνθέτης/στιχουργός
Doom Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Paidia psaxnw 3 tragoudakia 2 ellhnika kai 1 3eno. An mporeite na boh8hsete 8a sas eimai upoxreos. To 3eno kommati pou leei: "....life is love......i'm in love and i'm feelin strong...." ? Ellhnika oligon skuladika nomizw "....8a to deis, 8a to deis, 8a to deis otan me xaseis kai ustera esu 8a klais....." kai... ".....8a fugw apo konta sou ta 8es ola dika sou... 8a fugw kai oti exw sta afhnw xarisma so. Kourastika sou lew panta egw na ftaiw....." Euxaristw.
nildorn Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 paidia 3erei kaneis to tragoudi apo th diafhmish ths coca-cola tou perasmenou mundial? elege se ena shmeio " tonight make it magnificent tonight make it..." ????????
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 nildorn psaxneis to Atomic twn Blondie! Doom - to kseno pou psaxneis: Safeway - I'm in love
dtasop Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Hi! psaxnw to exis song : 1. to remix? tou paliou beat " Fiesta" pou einai twra heat kai pezei sinexeia sto RadioDeeJay thanx!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 ^^ Underdog project - Summer jam 2003
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.