Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας ζητήσω κι εγώ μιά βοήθεια :lol:

Ξέρει κανείς τον τίτλο ενός τραγουδιού της Τάμμυ (παλιά δόξα της Ελληνικής Ποπ) που είναι διασκευή του "Bad Moon Rising" των Creedence Clearwater Revival;

Ίσως να λέγεται "Γύρισε ξανά" αλλά δεν είμαι σίγουρος. Λογικά πρέπει να είναι από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του '70 αφού το πρωτότυπο είναι του 1969. Το τραγούδι το άκουσα λίγο πριν τις 6 στο δίκτυο της ΕΡΑ (1ο & 2ο πρόγραμμα) αλλά δυστυχώς δεν συγκράτησα τον τίτλο. :(

ΥΓ. Θα ήταν ακόμη καλύτερα αν, εκτός από το τίτλο, έχει κάποιος (ή κάποια :wink: ) και το ίδιο το τραγούδι.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον...ψαχνω και εγω βοηθεια για 2 τραγουδακια

1)Γυναικεια φωνητικα,,,γλυκητατη φωνη,,,θυμιζει Cardigans με τους εξης στιχους

"Ι love to love, but my baby he loves to dance , he wants to dance, he needs to dance" ή κατι τετοιο ....

2)Παλι γυναικεια φωνητικα,,,,Μπολικη ορχηστρα με επαναλαμβανομενη τη λεξη Τοnight,,,τρεχα γυρευε δηλαδη,,,,,

any help plz?

Δημοσ.
λοιπον...ψαχνω και εγω βοηθεια για 2 τραγουδακια

1)Γυναικεια φωνητικα' date=',,γλυκητατη φωνη,,,θυμιζει Cardigans με τους εξης στιχους

"Ι love to love, but my baby he loves to dance , he wants to dance, he needs to dance" ή κατι τετοιο ....

[/quote']

Tina Charles - I Love To Love

Πώς σου θύμισε Cardigans; Εκτός και αν έχει διασκευαστεί...

Διότι αυτό είναι τραγούδι στα μέσα περίπου των '70s...

Δημοσ.

εννοω οτι περιμενα την απαντηση απο εσενα βρε Cristina,,,,

με μαλωσες με μαλωσες....κλαψ,λυγμ,σνιφ....

(τι εκανες με το Αll this love τελικα;;;ασχετο....)

Δημοσ.

Paidia ena tragoudi to opoio to eixa kanei download paliotera alla den thymame titlo kai sygrotima (mallon tha to ksanakatevaso) leei : this ain't nothing but a summer jam ... we're gonna party as much as we can ... ktl ktl to ksero oti to kserete!!

Δημοσ.

thanks paidia !!! :D :D :D

μαλιστα τωρα βγηκε ενα bootleg πολυ ωραιο

UNderDog project vs fiesta - Summer Jam 2003

Den to vrika auto vrika omos to sunclub remix . To tragoudi pou exoun parei thn mousiki gia to sunclub remix poio einai ?

Ok to vrika Sunclub - Fiesta ... palio kai kalo!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...