Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi σε όλους.Ρε παιδιά αυτές τις μέρες παίζει έντονα σε αρκετούς σταθμούς ένα κομματάκι(τρελό) το οποίο είναι ένα σφύριγμα σε ένα τρελιάρη ρυθμό και δε μπορώ να βρω ποιο είναι......!@#$$%%%^^^Έχει βγει επίσης και σε club mix που τα σπάει.Καμιά βοήθεια....

post-17421-129062920902_thumb.gif

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξέρει κάποιος ένα καινούριο τραγούδι που λέγεται: Let the music play...?Δεν έχει σχέση με το παλιό του Μπάρι...είναι pop r n b...:roll:

'Shamur - Let The Music Play'

:)

Δημοσ.
Ψάχνω ενα παλιό γαλλικό τραγούδι' date=' το τραγούδαγε άντρας σχετικά μεγάλος αλλα όχι γέρος.

Οι στίχοι έλεγαν στην αρχή κάτι τέτοιο:

Elle vois de films, cent fois les memes,

les memes scenes , les memes .....

elle vie comme ca l'amour de l'autres

....

και στο ρεφρέν:

Elle, vie ca vie dans le noir...

Το τραγούδι μίλαγε για μια ταξιθέτρια και είναι μια αργή μπαλάντα, το ψάχνω καιρό, αν το ξέρει κάποιος ας πεί τίτλο και καλλητέχνη.

Εχυαριστώ![/quote']

Τελικά το κομμάτι το βρήκα μετά απο πολύ ψάξιμο στο google, είναι το εξής:

Francois Feldman - Magic Boulevard

Δημοσ.
Στο google βρίσκω κάποιο Music Is My Life από Twenty 4 Seven. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω sample του κομματιού για να βεβαιωθώ ότι είναι αυτό που τελικά ψάχνω. Καμιά ιδέα αν τελικά είναι από Twenty 4 Seven το sample που δίνω;

Όχι, δεν είναι... :(

Ρε γμτ έχω κολλήσει ΚΑΙ με αυτό το sample...

Το τραγουδάκι που ψάχνεις πρέπει να είναι από το 1993, δεν πρέπει να ξέρω τίτλο ή καλλιτέχνη, αλλά το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές.

Αχ βρε Μαρία, τί μου κάνεις συνέχεια. :lol: :P

Δημοσ.

hi paidia

xerei kaneis pos legetai ena kainourio tragoudaki pou paizei sto radiofono kai leei "i feel so free.... summer lovin'......girl do you wanna na na na...." ktl se diafora simeia? (ps. tragoudaei adras)

efxaristo

Δημοσ.

Πωπω, πως μου είχε ξεφύγει αυτό το topic?? Είναι ότι ακριβώς ότι χρειαζόμουν..Έχω καμιά 30αριά mp3 εδώ και πολύ καιρό, που δεν τα έχω αποθηκεύσει σε CD, γιατί δεν ξέρω ποιοι τα τραγουδάνε. Είναι κυρίως pop/dance, και δεν είναι του κύριου τομέα ενδιαφέροντος μου, αλλά βρέθηκαν έτοιμα στα χέρια μου..

Για αρχή ένα αρκετά γνωστό σαν ήχος, πριν 1 με 2 χρόνια πρέπει να ήταν στα φόρτε του, λέει συνέχεια.. "I got the love..in the music..I got songs in the music...mpla mpla...in the mix"

Δημοσ.

Για αρχή ένα αρκετά γνωστό σαν ήχος' date=' πριν 1 με 2 χρόνια πρέπει να ήταν στα φόρτε του, λέει συνέχεια.. "I got the love..in the music..I got songs in the music...mpla mpla...in the mix"[/quote']

In The Music - Deep Swing

Δημοσ.
Όχι' date=' δεν είναι... :(

Ρε γμτ έχω κολλήσει ΚΑΙ με αυτό το sample...

Το τραγουδάκι που ψάχνεις πρέπει να είναι από το 1993, δεν πρέπει να ξέρω τίτλο ή καλλιτέχνη, αλλά το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές.

Αχ βρε Μαρία, τί μου κάνεις συνέχεια. :lol: :P[/quote']

Cristina ξέρω ότι βάζω λίγο ...δύσκολα! Αλλά δεν είναι περίεργο γνωστά κομμάτια που ξεβιδωνόμασταν στον χορό με αυτά -πριν μια δεκαετία- να μην θυμόμαστε ποιοι τα έχουν δημιουργήσει; Κι εμένα τότε με είχε πιάσει μια μανία να ηχογραφώ ότι μου άρεσε και δεν έψαχνα περισσότερες λεπτομέρειες τότε που έπρεπε (shame on me :-x )! Και τώρα ...ξανακούγοντας τα (λόγω μετατροπής σε mp3) βγήκα στο ψάξιμο! :neutral:

Δημοσ.
hi paidia

xerei kaneis pos legetai ena kainourio tragoudaki pou paizei sto radiofono kai leei "i feel so free.... summer lovin'......girl do you wanna na na na...." ktl se diafora simeia? (ps. tragoudaei adras)

efxaristo

Musikk feat John Rock-Summer Loving :D

Cristina Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ Maria Ts...

Ένα άλλο που τραγουδάει μία τύπισσα, dance πάλι, και λέει για πολύ ώρα "this...this..this..this feeling...this feeling...this feeling...I CAN'T STOP"..

Προφανώς λέγεται "I can't stop" :grin: :grin: , αλλά ποια το λέει??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...