Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ψάχνω τον τίτλο ενός λαϊκού ελληνικού τραγουδιού.

τo λέει γυναικα και ο στίχος είναι περίπου έτσι:

"ούτε καπνίζω ούτε πίνω ούτε χάνομαι, ούτε για σένα ξενυχτώ"

οποιος τo ξέρει ας τo πει!

thanks

Δημοσ.

Ένα άλλο τραγούδι που λέει "κούτσι can i get a κούτσι , κου κου κούτσι... " (είναι ελαφρώς άθλιο) το γνωρίζει κανένας;

Edit Τελικά το βρήκα είναι το συγκρότημα (;) latin power MC και το τραγούδι cuchi cuchi

Δημοσ.

thanks TheBoyFromSalina!;)

Hugelacky απλά μας ηρθε μια φλασια με την κοπελα μου τις προαλλες και ειχαμε κολησει και ηθελα να δω πιο κομματι τελικα ειναι!:razz:

οχι οτι ακουω τετοια εγω!απαπαπαπα δεν κανω εγω τετοια πραγματα!:razz:

Δημοσ.

Hello guys,

ψάχνω ένα κομμάτι που το τραγουδάει ντουέτο,μπαλάντα σύγχρονη και ακούγεται τώρα τελευτάια πολύ στο ραδιόφωνο.Μερικοί στίχοι είναι :Sometimes make me cry,sense you sense i.

Δημοσ.
Σφακιανακης-Να ξαναρθείς-δισκος Notioanatolika tou kosmou(νομιζω του 1994-95)

αν δεν το βρεις pm me :)

Αργησα αλλα το θυμηθηκα .

Θενκς για την βοηθεια :)

Το εχω τελικα ,απλα ηταν με αλλο τιτλο ( τα καλα του καζαα) και δεν μπορουσα να το βρω .

Δημοσ.
Hello guys' date='

ψάχνω ένα κομμάτι που το τραγουδάει ντουέτο,μπαλάντα σύγχρονη και ακούγεται τώρα τελευτάια πολύ στο ραδιόφωνο.Μερικοί στίχοι είναι :Sometimes make me cry,sense you sense i.[/quote']

==== Serhat Hacipasiloglou feat Viktor Lazlo - Total Disguise ======

Δημοσ.

hi paidia

psaxno ena tragoudi pou akousa xtes vradi. kata 99% tragoudaei i alanis morissete. afto pou me paraxenepse einai oti eprepe na paizei mousiki orxistra. akougodousan violia kai ta sxetika. eixe vevaia kai kithara. exei kaneis kamia idea?

efxaristo

Δημοσ.

loipon, thelw tin voitheia sas se ena tragoudi. den exw sxedon katholou stoixeia, oute kan tous stixous den gnwrizw giati sto tragoudi milane gallika (mallon dld, auto pisteuw) kai ta gallika me exoun egkataleipsei edw kai kairo. Pantws, se pollous apo tous stixous teleiwnei me ena epifwnima ("eo" tonizontas to "o") To vazoun auto to kommati se diafora club, px sto envy. Ama kserei kaneis as voithisei..... plz

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...