wizzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 @phovos: Μοντάζ - Δολοφόνος (με μια μικρή επιφύλαξη....)
predator Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 ψάχνω τον τίτλο ενός λαϊκού ελληνικού τραγουδιού. τo λέει γυναικα και ο στίχος είναι περίπου έτσι: "ούτε καπνίζω ούτε πίνω ούτε χάνομαι, ούτε για σένα ξενυχτώ" οποιος τo ξέρει ας τo πει! thanks
hugelacky Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Eeeep! Pred??? Ti einai ayta? Got ya! :-P 8es na to kaneis afierwsh kapou? :grin: LOL! plaka kanw fysika! :-P
paschalia Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Εχω την εντυπωση οτι ειναι τραγουδι της Αντζελας Δημητριου ,αλλα ποιο δεν ξερω .
PeiramatoZwo Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Ένα άλλο τραγούδι που λέει "κούτσι can i get a κούτσι , κου κου κούτσι... " (είναι ελαφρώς άθλιο) το γνωρίζει κανένας; Edit Τελικά το βρήκα είναι το συγκρότημα ( latin power MC και το τραγούδι cuchi cuchi
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 predator Άντζυ Σαμιου - Ουτε καπνιζω ουτε πινω
manosone Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 phovos Δεν ειναι αυτο το κομματι που λεει ο wizzy.Βεβαια δεν ξερω ποιο ειναι αλλα ξερω οτι δεν ειναι αυτο
paschalia Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Στο ονομα επεσα μεσα παντως .. Παιδι απο την Σαλινα ακους Σαμιου ?
predator Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 thanks TheBoyFromSalina! Hugelacky απλά μας ηρθε μια φλασια με την κοπελα μου τις προαλλες και ειχαμε κολησει και ηθελα να δω πιο κομματι τελικα ειναι!:razz: οχι οτι ακουω τετοια εγω!απαπαπαπα δεν κανω εγω τετοια πραγματα!:razz:
CyberVibe Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Hello guys, ψάχνω ένα κομμάτι που το τραγουδάει ντουέτο,μπαλάντα σύγχρονη και ακούγεται τώρα τελευτάια πολύ στο ραδιόφωνο.Μερικοί στίχοι είναι :Sometimes make me cry,sense you sense i.
paschalia Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Σφακιανακης-Να ξαναρθείς-δισκος Notioanatolika tou kosmou(νομιζω του 1994-95) αν δεν το βρεις pm me Αργησα αλλα το θυμηθηκα . Θενκς για την βοηθεια Το εχω τελικα ,απλα ηταν με αλλο τιτλο ( τα καλα του καζαα) και δεν μπορουσα να το βρω .
BRaiNSToRM_y2k1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Hello guys' date='ψάχνω ένα κομμάτι που το τραγουδάει ντουέτο,μπαλάντα σύγχρονη και ακούγεται τώρα τελευτάια πολύ στο ραδιόφωνο.Μερικοί στίχοι είναι :Sometimes make me cry,sense you sense i.[/quote'] ==== Serhat Hacipasiloglou feat Viktor Lazlo - Total Disguise ======
Socom Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 hi paidia psaxno ena tragoudi pou akousa xtes vradi. kata 99% tragoudaei i alanis morissete. afto pou me paraxenepse einai oti eprepe na paizei mousiki orxistra. akougodousan violia kai ta sxetika. eixe vevaia kai kithara. exei kaneis kamia idea? efxaristo
DarkOrion Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 loipon, thelw tin voitheia sas se ena tragoudi. den exw sxedon katholou stoixeia, oute kan tous stixous den gnwrizw giati sto tragoudi milane gallika (mallon dld, auto pisteuw) kai ta gallika me exoun egkataleipsei edw kai kairo. Pantws, se pollous apo tous stixous teleiwnei me ena epifwnima ("eo" tonizontas to "o") To vazoun auto to kommati se diafora club, px sto envy. Ama kserei kaneis as voithisei..... plz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.