Cristina Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Mετά από μπόλικη καθυστέρηση..[shame on me]..Ευχαριστώ πολύ!! Παραθέτω άλλα τρία! 01 02 03 Παρακαλώ γλυκιά μου. Το 3ο sample είναι το 'Crystalnight' των Alpinestars. Είναι επίσης ένα τραγούδι με ακορντεόν αν θυμάμαι και η μελωδία φέρνει στο "Σαν παλιό σινεμά"...Ένα ξένο με γυναικεία φωνητικά και επαναλαμβάνει πολλές φορές το highway... Πολλά ρωτάω ε? :roll: Ευχαριστώ! Τί είδος είναι αυτό το τραγούδι; Τί ηλικίας εκτιμά το αυτί σου πως είναι;
paschalia Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Απο ποιο ειναι το '' ... και ψαχνω τον καλυτερο μου φιλο ,στα λογια του να βρω παρηγορια...'' ? Του Σφακιανακη δεν ειναι ?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Πιθανοτατα αχρηστες πληροφοριες αλλα τελος παντων... lediaquaan το 02 εχει σιγουρα sample απο KC & the sunshine band - I'm your boogie man to 01 ειναι remix / εχει και αυτο sample / ειναι βασισμενο σε αλλο κομματι αλλα εχω κολλησει τωρα Γραφειο Τελετων Μπορει να ειμαι τελειως λαθος αλλα ψαξε το Φιλα με της Μουτσατσου. Νομιζω ακουγοταν στο τελος της σειρας Ανισχυρα ψευδη
GrafeioTeleton Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Σε ευχαριστω παρα πολυ........TheBoyFromSalina ruleeeeeezzzz......
insomniac_new Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Απο ποιο ειναι το '' ... και ψαχνω τον καλυτερο μου φιλο ' date='στα λογια του να βρω παρηγορια...'' ? Του Σφακιανακη δεν ειναι ?[/quote'] Σφακιανακης-Να ξαναρθείς-δισκος Notioanatolika tou kosmou(νομιζω του 1994-95) αν δεν το βρεις pm me
yiannidf Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Καλησπέρα σε όλους Ήμουν πριν λίγο με μια παρέα και τέθηκε το ερώτημα ποιο είναι ένα τραγόυδι του Θάνου Καλίρη που λέει κάτι για μια κοπέλα που κοιμάται και βλέπει στον ύπνο της κάτι πρίγκιπες ή πριγκίπισσες και που φιλάει σταυρό και κάτι τέτοια. Είχαμε φάει απίστευτο κόλλημα! :-? Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει; Ευχαριστώ!
Silok Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Καλησπέρα σε όλους Ήμουν πριν λίγο με μια παρέα και τέθηκε το ερώτημα ποιο είναι ένα τραγόυδι του Θάνου Καλίρη που λέει κάτι για μια κοπέλα που κοιμάται και βλέπει στον ύπνο της κάτι πρίγκιπες ή πριγκίπισσες και που φιλάει σταυρό και κάτι τέτοια. Είχαμε φάει απίστευτο κόλλημα! :-? Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει; Ευχαριστώ! Όχι το μωρό μου
phovos Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δε ξερω αν ειναι κομματι απο συγκροτημα δε ξερω αν εχει κυκλοφορίσει καπου!!!βασικά υποθετω ότι ειναι τραγουδι....Οποτε αν δεν ειναι μη βαρατε!!! Μαλλον τα εχετε ακουσει αυτα τα στοιχακια που λενε: Κι εγω χορευω μονος γιατι ειμαι ο δολοφόνος μπλα μπλα...Αν υπαρχει καποιος τίτλος ας μου τον πει καποιος για να μπορεσω να το βρω!!!
dimitris__k Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Ena trance tragoudi pou akougetai stin diafimisi gia ta paraskinia ton vraveion "arion 4" apo to mega mipos kseretai titlo???Mou fernei kati se cyan i cherouvim alla den mporo na to vro.
paschalia Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Φοβος ΛΟΛ . Ειναι ενα που το τραγουδαει ενα πιτσιρικι και οι στιχοι του ειναι αυτοι ? Ειναι μεσημεεερι και η θεια Μαιιιιιιιιρη ειναι μες στον φουυυυυυρνο με λαχανικαααα
panosp1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 ela re paloukaria, poios tragoudaei to "mykono kai santorini, san erotevmenoi pigouinoi, krouazeria 8a se paw..." kai ta loipa ???
lediaquaan Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Cristina & Boy from Salina ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη συνδρομή..... @Cristina το τραγούδι το άκουσα στο 88 μισό click.. δεν ξέρω και πολλά για το τραγούδι.. @panosp1 Το τραγούδι που ζητάς είναι το Κrουαζιέρα από Βαγγέλη Γερμανό...
paschalia Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 ela re paloukaria, poios tragoudaei to "mykono kai santorini, san erotevmenoi pigouinoi, krouazeria 8a se paw..." kai ta loipa ??? Γερμανος Βαγγελης Με προλαβε ο αποπανω
phovos Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Φοβος ΛΟΛ . Ειναι ενα που το τραγουδαει ενα πιτσιρικι και οι στιχοι του ειναι αυτοι ? Ειναι μεσημεεερι και η θεια Μαιιιιιιιιρη ειναι μες στον φουυυυυυρνο με λαχανικαααα Ακριβως!!! τελικά ειναι τραγουδι ή απλα στιχακια?Τιτλος?
paschalia Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Τραγουδακι ειναι . Οταν το ειχα - γιατι το διεγραψα - μου το ειχαν δωσει με τον τιτλο ''Παιδικο'' . Ειναι φοβερο . Αν το βρεις στειλε κανα π.μ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.